Šta mislite o zenama jarcevima?

• Začetnik teme Začetnik teme dean
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam tvoj natal. Ali ako su ti Ma i Ve tu kao što kažeš, mislim da je s tim teško postići brak, naročito ne onaj koji traje...jer Venera je željna uzbuđenja.
Naravno, pod uslovom da nešto drugo ne govori suprotno.
Receno mi je da je tako i to sve najgore, pa ne vidim neku poentu.Ja ne vidim sebe kao neku avanturistu,sklonu nevjerama,i sl.Vec sam nekoliko godina u braku i nadam se da ce stvarno da traje.Al opet hvala na odgovoru!Pozz

Pogresno si me shvatila,mene su zanimali neki aspekti na koje sam naisla na svom natalu i htjela sam neko pojasnjenje.Jer ne nalazim se u takvim aspektima,pa me je to kopkalo. Inace ne planiram se razvoditi i nista tome slicno.I nisam nikad nekog ko zna vise o tome prije pitala za to i ne planiram vise.

Pogresno si me shvatila,mene su zanimali neki aspekti na koje sam naisla na svom natalu i htjela sam neko pojasnjenje.Jer ne nalazim se u takvim aspektima,pa me je to kopkalo. Inace ne planiram se razvoditi i nista tome slicno.I nisam nikad nekog ko zna vise o tome prije pitala za to i ne planiram vise.

Ne moze po polozaju dve planete da se vidi dal ce neko da se razvede.I da imas vise aspekata za to pitanje je koliko si hrabra da to i uradis.

Mozda,al neke stvari je mozda bolje ne znati.Samo bi se utripovali.

pa recimo ja mislim da je bolje da znam sve , jer znam kako da se organizujem . To ti je kao meteorolozi , najave kišu i ti poneseš kišobran ......ako ne pada nema veze .

Problem je što veliki broj ljudi nikada nije imao priliku da stane pred takve ljude pa onda izvode pogrešne zaključke .

Veruj mi , bolje je poznavati takve nego premija na lotou . Loto donosi novac a oni sigurnost .

ama shvatila sam, tako si i prosli put formulisala pitanje.

Back