Jarica carica
Početnik
- Poruka
- 34
Moze pomoc,i ja imam sve navedeno,Jarac u podznaku skorpiona ,mars i venera mi je u ribama u petoj kuci al neznam sta to znaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze pomoc,i ja imam sve navedeno,Jarac u podznaku skorpiona ,mars i venera mi je u ribama u petoj kuci al neznam sta to znaci?
Ne moze jarac biti u skorpionu, samo vladar jarca Saturn. Mars i Venera u petoj kazu da si se rano zaljubila.

Ne moze jarac biti u skorpionu, samo vladar jarca Saturn. Mars i Venera u petoj kazu da si se rano zaljubila.
Ne znam tvoj natal. Ali ako su ti Ma i Ve tu kao što kažeš, mislim da je s tim teško postići brak, naročito ne onaj koji traje...jer Venera je željna uzbuđenja.Hm,u 22 godini,i ne cini mi se rano![]()
Receno mi je da je tako i to sve najgore, pa ne vidim neku poentu.Ja ne vidim sebe kao neku avanturistu,sklonu nevjerama,i sl.Vec sam nekoliko godina u braku i nadam se da ce stvarno da traje.Al opet hvala na odgovoru!PozzNe znam tvoj natal. Ali ako su ti Ma i Ve tu kao što kažeš, mislim da je s tim teško postići brak, naročito ne onaj koji traje...jer Venera je željna uzbuđenja.
Naravno, pod uslovom da nešto drugo ne govori suprotno.
Prema zvezdama bi se reklo da hoces, ali se ne vidi razlog,
nesto je mrljavo u galaksiji.
Pogresno si me shvatila,mene su zanimali neki aspekti na koje sam naisla na svom natalu i htjela sam neko pojasnjenje.Jer ne nalazim se u takvim aspektima,pa me je to kopkalo. Inace ne planiram se razvoditi i nista tome slicno.I nisam nikad nekog ko zna vise o tome prije pitala za to i ne planiram vise.
Ne vjerujem da iko moze da zna sta ce stvarno nekome da se desi.I da moze da zna sta se stvarno desavalo u mom zivotu.
moze ,onaj ko zna.

Mozda,al neke stvari je mozda bolje ne znati.Samo bi se utripovali.ne samo šta se dešavalo , nego i šta će da se desi
takoe![]()
Mozda,al neke stvari je mozda bolje ne znati.Samo bi se utripovali.
Hm,u 22 godini,i ne cini mi se rano![]()
Taman, najlepse godine.
Pogresno si me shvatila,mene su zanimali neki aspekti na koje sam naisla na svom natalu i htjela sam neko pojasnjenje.Jer ne nalazim se u takvim aspektima,pa me je to kopkalo. Inace ne planiram se razvoditi i nista tome slicno.I nisam nikad nekog ko zna vise o tome prije pitala za to i ne planiram vise.

Da bilo nekad,ne ponovilo se.
Greske ce uvek da se ponavljaju,ako ih smatras greskama.