-Rocket_Queen-
Primećen član
- Poruka
- 921
Zasto? Jednostavno ne mogu da jedem meso, mrsko mi je i ovako mi sasvim odgovara...A zashto si vegeterijanka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto? Jednostavno ne mogu da jedem meso, mrsko mi je i ovako mi sasvim odgovara...A zashto si vegeterijanka?
Zasto? Jednostavno ne mogu da jedem meso, mrsko mi je i ovako mi sasvim odgovara...
Moze i tako da se kaze...Mislish ne svidja ti se ukus?

pa sta fali i ovako ljudi ima previse u svetu sad jos treba i zivotinje da ostavljam
obljasni mi sto bi mi iblo zao zivotinja![]()

Levičar će odma' znati odakle je ovo - She's vegeterian except when it comes to sex....

Ironija je shto chovekov sistem za varenje nije "gradjen" za meso, vec za voce i povrce
Al' naravno me to ne sprechava za pljesku kod NIshlije
I ne vidim nijedan stvarni argument koji bi me naterao da ne jedem meso

Onda si bila vegan dve nedelje... Vegeterijanci jedu i ribu i mlecne proizvode kao i jaja (mada ja ne jedem jaja)...bila sam wegetarjanac 2 nedelje. bash je glupo jesti samo powrtje.
bila sam wegetarjanac 2 nedelje. bash je glupo jesti samo powrtje.

Onda si bila vegan dve nedelje... Vegeterijanci jedu i ribu i mlecne proizvode kao i jaja (mada ja ne jedem jaja)...
Onda si bila vegan dve nedelje... Vegeterijanci jedu i ribu i mlecne proizvode kao i jaja (mada ja ne jedem jaja)...
Vlasnik moje bivse teretane je vegan vec 11 godina...e sad neznam kako bi se odrazilo da neko pocne u pubertetu ali on izgleda ko zmaj...jaci je od svih nas i bolje je gradjen od vecine a ima 45 godina...
sta mislite o vegetarijanstvuja josuvek nisam vegetarijanac ali trudim se da to postanem.
![]()
![]()
Ironija je shto chovekov sistem za varenje nije "gradjen" za meso, vec za voce i povrce
Al' naravno me to ne sprechava za pljesku kod NIshlije
I ne vidim nijedan stvarni argument koji bi me naterao da ne jedem meso

Meni je gadno da pijem i ovo od krave (jedem mlecne proizvode i pijem cokoladno mleko, ali ''cisto'' mleko ne mogu) a o konjskom i da ne govorim.Mongoli piju konjsko mleko

sta mislite o vegetarijanstvuja josuvek nisam vegetarijanac ali trudim se da to postanem.
![]()
![]()

Meni je gadno da pijem i ovo od krave (jedem mlecne proizvode i pijem cokoladno mleko, ali ''cisto'' mleko ne mogu) a o konjskom i da ne govorim.![]()
Ne lupaj gluposti, molim te...jedno je da baciš đubre, makar i u sred šume(a većina nas još uvek koristi kontenjerei kao one fore zao mi zivotinja...ma daj bre,bacas djubre de oces i ovo ono a za zivotinje ti zao, nije u tome stvar
) a potpuno drugo da uzmeš i zakolješ drugo živo biće...