Sta mislite o Uzicu ...

Ima i zandinjera. Kako mislis da vozaci koriste trotoare? Oni samo mogu malo trotoara da zauzmu kad se parkiraju dok obave na brzinu neku kupovinu, ima dovoljno sirine trotoar za pesake. Tako to meni izgleda na glavnoj ulici u centru grada. A uz Dovarje bi mogli da postave zandinjere medjutim onda ne bi mogli da istovaraju robu za lokale. Mora da ostane ovako. Postoji druga strana ulice na kojoj nema lokala i ne istovara se roba pa moze tuda da da idu pesaci, i tu nema parkiranih automobila nikad pa ne treba da se postavljaju zandinjere.

Poslednja izmena:
Iako sam iz BG-a jako volim Uzice...bila sam u njemu 2 puta.... 2 cela leta..(najlepsxi dani u mom zivotu)... Tamo mi ziwi najbolja drugarica... tako da sam cela 2 leta bila tamo i super se provele... 3 dana sam plakala kada sam se vratila kuci...u BG,,, Cxak mi i sad nedostaje...:( ,, Ali tamo, u krcagowu makar nisu basx voleli Beogradjane...xD,,, Ali su swi bili Suuper!... I dalje mi nedostaje Uzice...:( ..,, Iako ziwim u BG smatram da je UZICE NAJLEPSXI GRAD NA SVETU!!!! I sad sam swa happy kada vidim UE tablicu...xexe...:D... :)

Iako sam iz BG-a jako volim Uzice...bila sam u njemu 2 puta.... 2 cela leta..(najlepsxi dani u mom zivotu)... Tamo mi ziwi najbolja drugarica... tako da sam cela 2 leta bila tamo i super se provele... 3 dana sam plakala kada sam se vratila kuci...u BG,,, Cxak mi i sad nedostaje...:( ,, Ali tamo, u krcagowu makar nisu basx voleli Beogradjane...xD,,, Ali su swi bili Suuper!... I dalje mi nedostaje Uzice...:( ..,, Iako ziwim u BG smatram da je UZICE NAJLEPSXI GRAD NA SVETU!!!! I sad sam swa happy kada vidim UE tablicu...xexe...:D... :)

Ma Krčagovci su ti posebna priča.
Znaš već - industrijska zona. :))))

Back