Sta mislite o Uzicu ...

Da ,bila sam u Uzicu i moj je problem da budem maksimalno objektivna zato sto volim uzice i ceo taj kraj ali pokusacu koliko mogu.Sto se tice urbanizma to je plac majke bozije.Bez obzira na konfiguraciju terena morao je postojati neki red a ne sve samo nabacati-samo neka se zida pa mije bitno kako igde.Sentimentalno sam vezana za hotel Plaza i za Djetinju pa to moze da izgleda kao mali raj.Neznam ko je glavni arhitekta za Uzice,treba ga opsedati i traziti bolji pristup resavanja arhitektonski ne bi li pocelo nesto na bolje i sa nekim planom da se radi.Nadam se da nisam bila preopsirna,pozdrav za Uzice i uzicane.

Ma sve je to samo maska bre ljudi. Rade nesto isvestan period i nista ...

Cuo sam i da se direktor niskogradnje ljutio na Jovovu odluku jer kao kad rade neki remont prvi put, mislim na remont puta naravno kaze nemaju nikakav plan gde ide voda, telefon i sta vec, sto je pomalo i cudno no dobro.

Uzice - hm, nekako malo ruznjikav grad, mada okolina prelepa, nerviraju one betonske zgrade, narocito ona hotelcina sa prozorcinama, sta li su?
u uslovima prelepe prirode, mogao je tu nici prelepi grad, steta, one zgrade su izgleda posledica komunizma.

Не знам одакле си ти, и од чега праве зграде код тебе, овде их још увек праве од бетона.

Njalepse su kuce i zgrade od onih trosnih starih crvenih cigli.
udri10.gif
udri10.gif
udri10.gif

Uzice - hm, nekako malo ruznjikav grad, mada okolina prelepa, nerviraju one betonske zgrade, narocito ona hotelcina sa prozorcinama, sta li su?
u uslovima prelepe prirode, mogao je tu nici prelepi grad, steta, one zgrade su izgleda posledica komunizma.

Pa sve zgrade u većini gradova odišu postkomunističkim duhom.Užičani se više i ne osvrću na takve stvari.
Grad je postao prezagušljiv ako me razumete.Ima previše automobila,gužve,nemarnosti prilikom gradjevinskih radova kao i niskogradnja.Fali nam malo zelene sredine.Bilo mi je žao pre neki dan kad su sasekli ono drveće u 7.julu.

BTW jesu li zatrpali rupe po gradu?

На главној су затрпали, а остало не пипају као да се не ваља. Не би ме чудило да се онај асвалт на главној улегне за месец два. Тако је било са сваком рупом коју они закрпе, месец или два и као да ништа нису радили.

Ma katastrofa je bre trenutno po uzickim ulicama. Da su raskopali jednu pa i da trpimo nego ovako ceo grad je raskopan.

I da sta me jos nervira, tamo kod muzeja napravise kao veliku raskrsnicu, dobro to sto je guzva manje vise ok, nego napravise ogroman trotoar i non stop su kola parkirana, ili taxisti ili civilna vozila... Katastrofa

Ma katastrofa je bre trenutno po uzickim ulicama. Da su raskopali jednu pa i da trpimo nego ovako ceo grad je raskopan.

I da sta me jos nervira, tamo kod muzeja napravise kao veliku raskrsnicu, dobro to sto je guzva manje vise ok, nego napravise ogroman trotoar i non stop su kola parkirana, ili taxisti ili civilna vozila... Katastrofa

Back