Sta mislite o Uzicu ...

Obozavam Uzice! Imam jako lepe uspomene i moram kad malo otopli ponovo navratiti,nekako mi nedostaje! Sa Zlatibora je moja prva ljubav,ali smo se uvek vidjali u Uzicu,tako da imam jako lepe uspomene! Svidja mi se grad kao grad,samo ispod Starog grada tacnije ispod onog jezera postaje jako prljava voda i to je jedina mana gradu! Pozdrav za sve Uzicane i Uzicankeiz Valjeva!

Obozavam Uzice! Imam jako lepe uspomene i moram kad malo otopli ponovo navratiti,nekako mi nedostaje! Sa Zlatibora je moja prva ljubav,ali smo se uvek vidjali u Uzicu,tako da imam jako lepe uspomene! Svidja mi se grad kao grad,samo ispod Starog grada tacnije ispod onog jezera postaje jako prljava voda i to je jedina mana gradu! Pozdrav za sve Uzicane i Uzicankeiz Valjeva!

Nisam znao da imamo jezero u gradu.

Ovde sve neki klinci i infantilni komentari!!! Uzice je jedna komunjarska varos, sa zaostalim stanovnistvom, zaostale svesti.Pokondirene tikve koje ako misle da su u demokratskoj stranci da su cool!!!! Iskompleksirani idioti !!!! A sta reci za ove sojke sto pate za prestiznom garderobom??Tuga i jad. Mrdnite malo iz ove rupcage pa cete videti kako su ljudi siroki , al nemojte samo u Bg yebo te, Srbija je nesto vise od bg i jadnog uzica!!! Uzice je potonulo.

Ovde sve neki klinci i infantilni komentari!!! Uzice je jedna komunjarska varos, sa zaostalim stanovnistvom, zaostale svesti.Pokondirene tikve koje ako misle da su u demokratskoj stranci da su cool!!!! Iskompleksirani idioti !!!! A sta reci za ove sojke sto pate za prestiznom garderobom??Tuga i jad. Mrdnite malo iz ove rupcage pa cete videti kako su ljudi siroki , al nemojte samo u Bg yebo te, Srbija je nesto vise od bg i jadnog uzica!!! Uzice je potonulo.
A odakle si ti Mustro ? iz marinkovu baru ? Koja to varos pa nije komunjarska u zemlji Brbiji? Lupas bre ko maksim po diviziji . . .

Koja li je tebe ženska šutnula ili je u pitanju neka politička stranka?
Daj bre budi malo objektivan.
Jakav bedak od čoveka.

NIje lepo doci ovde i prozivati nas uzicane.Da nisi ti iz Chachka?

A sta bi vi? Da vas samo hvale? Pa niste tako sjajni kako se predstavljate.Imate kompleks vise vrednosti, qurcite se bez pokrica, mesta za izlazak zadimljene rupcage a patite za nekim satro svetom.Malo objektivnosti i samokriticnosti vam ne bi bilo na odmet.Uljuljkani ste u samodovoljnosti.Lepo je i normalno voleti svoj grad ali vi ste losi ljudi u celini.To je istina.A sad cete skociti na mene? Hajde, skocite, razmrdajte malo tu ustajlu barustinu u kojoj se davite, ni pravu opoziciju nemate, sve vam je po sistemu tala i dila, ne moze tako grad da se razvija.Jedni isti ljudi se vrte, ja tebi, ti meni, ....nije tako u ostalim gradovima.U pravu je Kusturica, Uzice je selendra sa duhovno ubogaljenim ljudima koji su decenijama ziveli na slavi komunisticke proslosti i na racun socijalistickog sistema...nije niko duzan da vas izdrzava, borite se za sebe a ne za interese partije koja samo prica price. Koja je to gradska vlast kad glasa protiv auto-puta koji je prozor u svet....eeejjjjj, jeste li vi normalni??!!!! Nije vise titovo doba, probudite se, dvadeset prvi vek je!!!!

A sta bi vi? Da vas samo hvale? Pa niste tako sjajni kako se predstavljate.Imate kompleks vise vrednosti, qurcite se bez pokrica, mesta za izlazak zadimljene rupcage a patite za nekim satro svetom.Malo objektivnosti i samokriticnosti vam ne bi bilo na odmet.Uljuljkani ste u samodovoljnosti.Lepo je i normalno voleti svoj grad ali vi ste losi ljudi u celini.To je istina.A sad cete skociti na mene? Hajde, skocite, razmrdajte malo tu ustajlu barustinu u kojoj se davite, ni pravu opoziciju nemate, sve vam je po sistemu tala i dila, ne moze tako grad da se razvija.Jedni isti ljudi se vrte, ja tebi, ti meni, ....nije tako u ostalim gradovima.U pravu je Kusturica, Uzice je selendra sa duhovno ubogaljenim ljudima koji su decenijama ziveli na slavi komunisticke proslosti i na racun socijalistickog sistema...nije niko duzan da vas izdrzava, borite se za sebe a ne za interese partije koja samo prica price. Koja je to gradska vlast kad glasa protiv auto-puta koji je prozor u svet....eeejjjjj, jeste li vi normalni??!!!! Nije vise titovo doba, probudite se, dvadeset prvi vek je!!!!

Ok,menije drago što si to rekao.Bolje da sam idiot sa kompleksima,da živim u rupetini,"da patim za nekim šatro svetom",nego da sam tako politički frutriran.nek mi moderator oprosti ali - čoveče idi jebi nešto!!!
Ako nećeš, čekam te u subotu u 13.00 u Kec baru sam.Ne boj se imam 163cm i 70 kg ali ću se potruditi da te malo "edukujem".

Užice je divan grad. Bio sam i zimi i leti. Ljudi koje sam upoznao su prijatni, kulturni.
Ne znam čemu ove prozivke i to?!

Ali, znam da je pogled sa citadele na grad prekriven snegom breathtaking. :D
Samo je smog malo bzvz, ali tako je to kad je grad u bunaru, a samo sam jednom to doživeo.:D

Da me ''edukujes'? Pesnicama? Samo potvrdjujes moje misljenje. Prave ste seljacine. Ni u jednom gradu u Srbiji nema takve nadobudnosti i qurcenja bez pokrica. Vi stvarno mislite da ste najbolji...ha, ha, ha!

Ja ne edukujem pesnicama ja sam Protektor!
Naučio bih ja tebe pameti.U Kec baru se retko kad dele pesnice već pivo i cigarete.
Malo bih te naučio pravom verbalnom pristupu ali ako hoćeš batinanje može.Ja sam za.
A to što si rekao oko nadobutosti i qurčenja kako kažeš ( a to je obično rečnik nekog deteta ili besramnog ratnog profitera) ja sam upravo našao u Beogradu.
Naravno,i ovde moraš da vidš računa ko si i kako se izlažeš okolini.

A ne volite kad vam se istina kaze? Ma da, vi ste yebaci iz Kec bara.....e, o tom nivou Uzica i govorim, vi ste pravi predstavnici. Ima li smoga u Uzicu, disete li na slamcicu...i, pospremite malo Kec bar, smrdi na vasu pisacku, imate li vi kupatila u kucama?

Back