To ti meni kazi. Naviku da se zdravo hranimo.

Pa ti si sad zaboga Beeeogradjanka, al zamalo, jer si tamo otisla ONOMAD.
Verovatno se i hranis zdravije, jer je beograd pun genetski modifikovane hrane u slovenackim, a i ostalim prodavnicama.
K'o recimo mekdonalds, jedes pljesku a ona kao da je od mesa (MAGIC) . . .

tkacio:
A jadni Uzicani moraju svoju hranu da kupuju od seljaka na pijaci, koji su inace svetski poznati po genetskom budzenju, recimo genetska modifikacija jagnjeta kad proguta motku, isto se i primenjuje i na prasice, kao i na voline ponekad i da nepominjem neprirodnu (citaj: NATPRIRODNU) rakiju, genetski sazreo kajmak, neprirodno nadimljenu prsutu i sudzuk, kompletaju . . .
Samo da mi je znati sta ti studiras (ako studiras)
Primetio sam i da citas neke nove vodonepropusne knjige dok se tusiras, zaista revolucionarno, to mora da je doneto iz bgda, zar ne?

Malo pre sam bila na plazi, suncala sam se, citala sam knjigu Kleopatra od Karla Marija Francero. Kupala sam se ispod tusa.
Procitaj malo i Nusica, lepo je citati strane pisce, al' na njihovom izvornom jeziku.
Preporucujem ti za pocetak "Pokondirenu tikvu", pa posle ce ti se sve samo kasti...
Inace da ne ispadne da offujem i napadam cure koje zive od lepote, moje misljenje o Uzicu je sledece:
Odrastao sam tu i dosta me emocija veze za moje Uzice.
Uzice je odavno pocelo da izlazi iz okvira provincije, mada bi lokalne vlasti mogle tu malo vise da porade, recimo da konacno aktiviraju Ponikve, naprave par nekakvih manifestacija i tako skrenu paznju na grad i dovuku ljude, a ljudu donesu pare, naprave put uz Rajske, sa recimo vozicem ko na Tiboru, liberalizuju gradski prevoz, po modelu drugih lose urbanih Evropskih, pa cak i Azijskih gradova, tipa minibus i fixna cena karte, ma ima tu puno jeftinih kombinacija, a pretpostavljam da opstinari stalno kukaju da nema para...
Kao sto je neko vec pomenuo, plaza je jedinstvena i to ne samo u okviru Srbije, vec i sire i veoma me je obradovalo kad sam ovde na forumu procitao da je sredjuju i ulazu u istu.
Nadam se da su sanirali Stari Grad, zadnji put (03.2007) je bio u jadnom stanju.
Ma, Uzice je ponajbolji grad i bice jos bolji...