domacin_uzice
Domaćin
- Poruka
- 3.643
jolly... zdravo jolly....
)
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo uzicani... ( Neki na strani a neki ne. Nebitno svi smo uzicani ) !!!
Ae ko se cime bavi i sto kazu crnogorcki dje je)) ???
Ja nisam iz Uzica, ali... to je bila ljubav na prvi pogled.![]()
Malo pre sam bila na plazi, suncala sam se, citala sam knjigu Kleopatra od Karla Marija Francero. Kupala sam se ispod tusa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Evo prilike da u jednoj temi iznesemo nase misljenje o Uzicu
Za svakog ima po nesto, sto se tice rokera oni imaju da izalze na isto toliko mesta kao i ljudi koji sliusaju komercijalnu muziku.Sad trenutno ne moze da se seta po gradu jer je zagusljivo, al kad dodje leto tad je super.Grad ko grad i ja ga VOLIM, znam da postoji i bolje al kad se naviknes na nesto, i kad prihvatis izbor koji si doneo, treba da uzivas u tome i da hvalis na sva usta.Opet je to NAS GRAD.
Bila sam u BG i drugim vecim gradovima al Uzice je Uzice
Svako voli svoj grad.
Eto to je moje misljenje
POZDRAV!
Хехе јуче није било скоро никога на плажи, само једна девојка са књигом, а то је изгледа била моделсица![]()
Edukacija na plaži.To je novo!![]()
Istina oko zagadjenosti,kad sam bio u Uzicu u decembru,nije se moglo disati na glavnoj ulici blizu one kotlarnice,sav onaj smog se spustio.Vazduh je bash zagadjen i primeti se u zimu.Samo da kažem a vidim da i vi to uviđate grad nije lep sam po sebi već tu lepotu čini njegova okolina.Samo po sebi grad je rupa i kotao bolesti i zaraze.Ovo mislim ozbiljno!
Bilo bi lepo da na trgu budu postavljeni neki zvučnici i da stalno ide neka muzika.naravno nišđta eksplicitno zbog lokalnih stanovnika već nešto čisto da drži atmosferu veselom.
Pa da to je taj neki period kada se pocne loziti po kucama i kada pocnu raditi kotlarnice i zaista dosta smoga se da primetiti. Ali eto nadamo se gasu pa samim time cemo smanjiti koliko toliko smog u gradu !!!