Sta mislite o Uzicu ...

Slazem se,kukala sam Beograd,Beograd,a kad sam otisla prva 2 meseca htela sam da se ubijem,onda sam shvatila da nikad ovde nikada nece biti kao kod kuce,nikada necu naci prave prijatelje kao u Uzicu i nikada se necu provesti u gradu bolje nego u Promaji :-)

Evo prilike da u jednoj temi iznesemo nase misljenje o Uzicu

Za svakog ima po nesto, sto se tice rokera oni imaju da izalze na isto toliko mesta kao i ljudi koji sliusaju komercijalnu muziku.Sad trenutno ne moze da se seta po gradu jer je zagusljivo, al kad dodje leto tad je super.Grad ko grad i ja ga VOLIM, znam da postoji i bolje al kad se naviknes na nesto, i kad prihvatis izbor koji si doneo, treba da uzivas u tome i da hvalis na sva usta.Opet je to NAS GRAD.
Bila sam u BG i drugim vecim gradovima al Uzice je Uzice
Svako voli svoj grad.
Eto to je moje misljenje
POZDRAV!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nije što ste mi komšije,ali uvek ste mi bili simpatični...užice sam uvek voleo......

Хехе јуче није било скоро никога на плажи, само једна девојка са књигом, а то је изгледа била моделсица :D

Bilo je, jos, nekoliko najvernijih posetilaca plaze rekla bih.

Edukacija na plaži.To je novo!:klap:

Nije novo. Uvek po neko cita na plazi. :) A sto se mene tice, moglo bi se reci da je to novo od mene. Ranije, na moru, nikako nisam mogla da se namestim da citam knjigu, zbog sunca.

Generalno Uzice nije lose mesto, odnosno Grad. Potrebno je resiti dve do tri kljucne stvari sto se samog centra i okoline tice i to bi bilo to. Dalo se primetiti da se plaza dosta renovirala, odnosno doradila ove godine. Najavili su tako da ce svake godine po malo i to je to. Ne zaboravite da imamo naj lepsu plazu u Srbiji.... Djetinja - - - More Uzica :)) :)) :))

Takodje nadamo se tom gasu koga ocekujemo svake godine. Poceli su sa renoviranjem plocnika na trgu, biskop smo renovirali, pozoriste se renovira tako da je Uzice zaista mesto u kome moze sasvim " solidno " da se zivi...

VOLIMO TE UZICE !!!

Ma Uzice je super grad,ima gde da se izadje,lepa je okolina,eto kao shto domacin reche plaza je lepa,Djetinja ume da bude hladna ali opet bolje i to nego da nemash nigde da se okupas.Shteta samo shto su zakrchili trg sa sve onim stolicama,stolovima i tendama,pa su josh i onaj cirkus dovukli.

Na zalost tako je. Bas pre pocetka sezone zakacio sam jednom na televiziji Alfa cini mi se da je jedan iz opstine rekao da ce ono za decu biti na malom trgu medjutim videli smo i umerili se da nije bas i tako. Za koju godinu ima na trgu da se provlacimo kroz lokale nebi li prosli... tako da je i to pomalo iritirajuce ali dobro.

Samo da kažem a vidim da i vi to uviđate grad nije lep sam po sebi već tu lepotu čini njegova okolina.Samo po sebi grad je rupa i kotao bolesti i zaraze.Ovo mislim ozbiljno!
Bilo bi lepo da na trgu budu postavljeni neki zvučnici i da stalno ide neka muzika.naravno nišđta eksplicitno zbog lokalnih stanovnika već nešto čisto da drži atmosferu veselom.

Samo da kažem a vidim da i vi to uviđate grad nije lep sam po sebi već tu lepotu čini njegova okolina.Samo po sebi grad je rupa i kotao bolesti i zaraze.Ovo mislim ozbiljno!
Bilo bi lepo da na trgu budu postavljeni neki zvučnici i da stalno ide neka muzika.naravno nišđta eksplicitno zbog lokalnih stanovnika već nešto čisto da drži atmosferu veselom.
Istina oko zagadjenosti,kad sam bio u Uzicu u decembru,nije se moglo disati na glavnoj ulici blizu one kotlarnice,sav onaj smog se spustio.Vazduh je bash zagadjen i primeti se u zimu.

Pa da to je taj neki period kada se pocne loziti po kucama i kada pocnu raditi kotlarnice i zaista dosta smoga se da primetiti. Ali eto nadamo se gasu pa samim time cemo smanjiti koliko toliko smog u gradu !!!

E moj domaćine,moli se ti da se to desi dok budeš živ.:mrgreen:
Težak je to projekat iz mnogo razloga a jedan je što smo u rupi.Velike su tu pare u igri ako do nje ikada dodje.

Back