Sta mislite o Uzicu ...

Mi, jedni idemo u Beograd a vama dolaze da ostanu u Uzicu ovi iz okolnih sela.

Zašto diskriminišeš ljude sa sela?Ne vidim poentu u tome.Ti si kao nešto više od njih.
I ja sam bio u Bg-u,završio studije,lepo se proveo i sreo krš budala poput tebe i baš mi je drago što sam ovde opet.
Tvoje reči svaki put potvrdjuju interesantnu teoriju mog prijatelja a to je da kad Užičanke odu u BG pola postenu štreberke a pola kučke.:P

Zašto diskriminišeš ljude sa sela?Ne vidim poentu u tome.Ti si kao nešto više od njih.
I ja sam bio u Bg-u,završio studije,lepo se proveo i sreo krš budala poput tebe i baš mi je drago što sam ovde opet.
Tvoje reči svaki put potvrdjuju interesantnu teoriju mog prijatelja a to je da kad Užičanke odu u BG pola postenu štreberke a pola kučke.:P
:worth:
Mi, jedni idemo u Beograd a vama dolaze da ostanu u Uzicu ovi iz okolnih sela.

Ovi?:eek:Oni kao nisu ljudi?:roll:
Ne znam samo kako te nije sramota tako da pričaš o svom gradu?

Ugao Vladetine i 27. Marta ( danasnja Kraljica Marija ) !!! Onda preko puta 5 Beogradske gimnazije malo dole nize na samoj raskrsnici !!!

Ima vise lokacija :)) :)) :))

Ima na samom cosku brza hrana Kosovski cevapp i iza nje jedno 20 metara ulicica mala.... Zlatiborac radnja se zove...

Trenutno sam u Beogradu i bicu tamo jos neko vreme,ali grabim svaki trenutak da dodjem u moje Uzice. Putovala sam dosta,obisla mnogo gradova kako u Srbiji,tako i van njenih granica,ali mogu slobodno da kazem da nigde nije toliko lepo kao ovde. Home is home...
Ma nema nista lepse nego kad dodjem ovde,pa kad sretnem gomilu ljudi koje znam. Sto se tice mesta za izlazak,ima ih i vise nego dovoljno-za svakoga po nesto. Jedino sto mi se ne dopada je to sto je trg zauzet kafanama,nema vise omladine da bleji na "Kajmaku":D nego svi sede po onim odvratnim kaficima.
A kompletaja je zakoooooooon :ok:

Back