Sta mislite o Uzicu ...

Ти изгледа никада ниси пробала фил са претопом, па не знаш шта је права посластица. Не смем више да лупам, попићу бан.

73c0928538.jpg

u bre ko josh stavlja margarin u komplet lepinju,jedina masnotja je pretop,ali mora da bude dobar,a ne sama mast,nego da ima i onoga pravoga.
Ja kad sam u poseti Srbiji nikad ne kupujem,jer moja baba pravi te lepinje bolje nego kupovne.I ja ih obozavam kad je jaje poluzivo,jer kad ga skroz zapechesh isto ko da si stavio kajganu i prelio je pretopom u lepinju,nije isto.
Ma komplet lepinja je ekstra i super je to shto se jedino mogu u Uzicu i okolini jesti,u ostatku Srbije to su samo loshe kopije kao shto neko gore reche kad sau mu ponudili zachin...kad nisam pao sa stolice.
Jedini "zachin" je kiselo mleko. :D:D

Mmmmmmmm....komplet lepinja, vruca, u 5 ujutru kad se vracamo iz grada...mirise mi na leto:)
Super je uzice, lepe uspomene me vezu za njega, skoro svako leto sam provodila tamo kao mala,ne bas u uzicu ali u Kostojevicima, verujem da znate gde je...nedostaje mi naglasak...ovde gde sam sad ni srpski ne mogu da cujem a kamoli "udrio, slazio, niz obalu, uz obalu..."
Veliki poz za sve uzicane!

U odlično da ste me podsetili na vaš užički specijalitet! Komlet lepinja je odlična! To je bilo pravo, ukusno otkriće za mene. A dugo sam sluštao piču o toj lepilji....
Bio sam pre dve nedelje u vašem gradu. Devojka me je odvela u lokal ''Žiži''. Zanimljiva mi je njena priča i sentimentalnost vezana za taj lokal (kaže da je dosta vremena provodila u tom lokalu dok je bila u srednjoj školi). U njemu sam bio par puta. Malo, ali simpatično mesto. Šteta što nije bilo toplo da sedimo na terasi i gledamo u ono prekrasno zelenilo.
Takođe ulazili smo oboje prvi put u lokal koji se zove ''Jazbina''. Ona poznaje ljude koji vode taj lokal. Kako se vama čini to mesto, naravno ukoliko ste ga posetili?

U odlično da ste me podsetili na vaš užički specijalitet! Komlet lepinja je odlična! To je bilo pravo, ukusno otkriće za mene. A dugo sam sluštao piču o toj lepilji....
Bio sam pre dve nedelje u vašem gradu. Devojka me je odvela u lokal ''Žiži''. Zanimljiva mi je njena priča i sentimentalnost vezana za taj lokal (kaže da je dosta vremena provodila u tom lokalu dok je bila u srednjoj školi). U njemu sam bio par puta. Malo, ali simpatično mesto. Šteta što nije bilo toplo da sedimo na terasi i gledamo u ono prekrasno zelenilo.
Takođe ulazili smo oboje prvi put u lokal koji se zove ''Jazbina''. Ona poznaje ljude koji vode taj lokal. Kako se vama čini to mesto, naravno ukoliko ste ga posetili?

U Jazbini nisam bila, ali Žiži mi se ne svidja zato sto je bas malen prostor. Bolje idi u Pub;)

U pravu si da je Žiži malo mesto, ali moraš priznati da je sedeti na terasi leti odlično. Jedino što mi se ne dopada je buka automobila (ponekada ne čuješ ni svoje misli, a ne nekoga pored sebe). Ta terasa mi je posebno simpatična...
A gde je tačno Pub u Užicu, tačnije u kom delu grada?

lep gradić svidja mi se sto se nalazi u kotlini a i prilično je urban. bi sam u vojsci tamo 5 meseci1998god.
a da i ljudi su fenomenalni mnogo dobri ljudi!
Da tako je ljudi su ''fenomenalni'', tu bih se složio sa tobom. I moram priznati da sam jako zadovoljan što mi je devojčica iz Užica, i što sam imao i imam priliku da posećujem taj grad i upoznajem Užičane.

U pravu si da je Žiži malo mesto, ali moraš priznati da je sedeti na terasi leti odlično. Jedino što mi se ne dopada je buka automobila (ponekada ne čuješ ni svoje misli, a ne nekoga pored sebe). Ta terasa mi je posebno simpatična...
A gde je tačno Pub u Užicu, tačnije u kom delu grada?

Produžiš pored Žižija, oko sto metara je dalje i videces, ali nisam sigurna kako se zove ulica, iznad gimnazije je. Ides uz onu ulicu pored crkve;)

Ja sam stalno u Pabu.Mogu reći da je pre bilo mnogo bolje dok je radila prva ekipa i prvi vlasnici.Tada sam se zabavljao sa sestrom jednog od njih i ekipa koja je tamo izlazila je bila ekstra.
Sada je ok.Ima ljudi koje uglavnom poynajem mada je sad došla ona smena generacija.Ima sve više 90og do 94god.To je ipak premlada ekipa za mene.Mogli bi i muziku jednom da promene.
Poslednji put kada sam se proveo ekstra u Pabu je bilo u septembru 2007. kada sam sa drugom napravio Rege žuraju.Imam krš slika sa te žurke i slobodno tvrdim da su se ljudi ekstra proveli.

Back