djuramc
Aktivan član
- Poruka
- 1.249
Знаш како су добри када се праве са претопом, па још добију браонкасту бојицу, ма прсте да полижеш.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U odlično da ste me podsetili na vaš užički specijalitet! Komlet lepinja je odlična! To je bilo pravo, ukusno otkriće za mene. A dugo sam sluštao piču o toj lepilji....
Bio sam pre dve nedelje u vašem gradu. Devojka me je odvela u lokal ''Žiži''. Zanimljiva mi je njena priča i sentimentalnost vezana za taj lokal (kaže da je dosta vremena provodila u tom lokalu dok je bila u srednjoj školi). U njemu sam bio par puta. Malo, ali simpatično mesto. Šteta što nije bilo toplo da sedimo na terasi i gledamo u ono prekrasno zelenilo.
Takođe ulazili smo oboje prvi put u lokal koji se zove ''Jazbina''. Ona poznaje ljude koji vode taj lokal. Kako se vama čini to mesto, naravno ukoliko ste ga posetili?
Hoću, ali kada ponovo posetim grad. Mada mislim da sam i tu bio. Ko će popamtiti imena svih lokala!U Jazbini nisam bila, ali Žiži mi se ne svidja zato sto je bas malen prostor. Bolje idi u Pub![]()
Hoću, ali kada ponovo posetim grad. Mada mislim da sam i tu bio. Ko će popamtiti imena svih lokala!![]()
Da tako je ljudi su ''fenomenalni'', tu bih se složio sa tobom. I moram priznati da sam jako zadovoljan što mi je devojčica iz Užica, i što sam imao i imam priliku da posećujem taj grad i upoznajem Užičane.lep gradić svidja mi se sto se nalazi u kotlini a i prilično je urban. bi sam u vojsci tamo 5 meseci1998god.
a da i ljudi su fenomenalni mnogo dobri ljudi!
U pravu si da je Žiži malo mesto, ali moraš priznati da je sedeti na terasi leti odlično. Jedino što mi se ne dopada je buka automobila (ponekada ne čuješ ni svoje misli, a ne nekoga pored sebe). Ta terasa mi je posebno simpatična...
A gde je tačno Pub u Užicu, tačnije u kom delu grada?
Da to nije možda lokal čija je unutrašnjost uglavnom od drveta?Produžiš pored Žižija, oko sto metara je dalje i videces, ali nisam sigurna kako se zove ulica, iznad gimnazije je. Ides uz onu ulicu pored crkve![]()
Da to nije možda lokal čija je unutrašnjost uglavnom od drveta?
Ha, pa simpatičan prostor, mada sam ja jednom uleteo u nekakvu gužvu i sećam se da je za mene zaprepašćenje bilo da lokal vikendom radi samo do 2h. Mislim da kada mi je bilo najbolje, morali smo da napustimo mesto.Jeste! Znaci, bio si tamo? I, kako ti se cini?
Ha, pa simpatičan prostor, mada sam ja jednom uleteo u nekakvu gužvu i sećam se da je za mene zaprepašćenje bilo da lokal vikendom radi samo do 2h. Mislim da kada mi je bilo najbolje, morali smo da napustimo mesto.
Ne znam da li se to ograničenje izmenilo?