Maria_Uzice
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
I ja sam isla u Dusan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovako, sto se tice momaka po delovima grada, ako treba vrsiti neku kategorizaciju kakvi su. Sve zavisi u koju osnovnu skolu su isli. Od 6 osnovnih skola u Uzicu, u gradu, 2 su u samom centru, Dusan Jerkovic i Andrija Djurovic, a sve ostale su malo dalje. U te skole koje su malo dalje od 5. do 8. razreda idu djaci koji u obliznjim selima zavrse prva 4 razreda u cetvorogodisnjim skolama. Ovi iz Krcagova i sa Senjaka oni su isli u takvu skolu pa su vaspitavani uz seljake i nemaju tipicno gradsko vaspitanje. Ja sam isla u Dusan Jerkovic, ja imam tipicno gradsko vaspitanje.
Nemam ja vise za sta da se BORIM kao ni Tadic, tako da, bas me briga za Uzicane.
Jeste gledali 48h svadba?
A ko te tera,setaj dalje.:wink:
E dobro se udomio decko.Zlatibor, apartmani...
I posle devojke sponzoruse....
Mislim da imate. Veliki broj glumaca radio je na predstavi ''Umetnost i dokolica'', a i režiser predstave je iz Užica.Imamo li vise od 15 glumaca koji rade u pozoristu?
Zaista ne znam kakva je unutrašnja organizacija vašeg pozorišta, ali festival je odličan, kao i pomenuta predstava.Jedina stvar koja mi se ne svidja sto se tice pozorista to je nesto sto je jedna osnovna stvar u pozoristu, a to je sto igraju stalno isti glumci. Ja ne idem cesto u pozoriste, idem jednom u nekoliko godina, a opet uvek mi to zasmeta. Sta ce biti tek ako pocnem da idem da gledam svaku predstavu u Uzickom pozoristu to mogu da naslutim.
Zaista ne znam kakva je unutrašnja organizacija vašeg pozorišta, ali festival je odličan, kao i pomenuta predstava.