Sta mislite o Uzicu ...

Pa ovako, sto se tice momaka po delovima grada, ako treba vrsiti neku kategorizaciju kakvi su. Sve zavisi u koju osnovnu skolu su isli. Od 6 osnovnih skola u Uzicu, u gradu, 2 su u samom centru, Dusan Jerkovic i Andrija Djurovic, a sve ostale su malo dalje. U te skole koje su malo dalje od 5. do 8. razreda idu djaci koji u obliznjim selima zavrse prva 4 razreda u cetvorogodisnjim skolama. Ovi iz Krcagova i sa Senjaka oni su isli u takvu skolu pa su vaspitavani uz seljake i nemaju tipicno gradsko vaspitanje. Ja sam isla u Dusan Jerkovic, ja imam tipicno gradsko vaspitanje.

Vo što si napisala je baš bez veze.Nema poente.
Sortiraš ljude na osnovu znanja i izučene škole.Mnogo plitko razmišljaš.Šta više,mislim da imaš ličnih problema sa sopstvenim karakterom.Ljudi koji razmišljaju na takav način ne opstaju u savremenom društvu.Nije lepo a ni higijenski.:-)
Još ne mogu da verujem šta si napisala.
Nema veze.Ja baš i izbegavam osobe poput tebe.Bacaju me u depresiju.
Šta ima loše kod seljaka.Pri tom mislim na ljude sa sela ne na užeglu frazu kod mladih.I to su ljudi gde ima onih loših i dobrih.
Sestro ti diskriminišeš ljude!:x

kakve veze ima 48 sati svadba sa ovim,samo mogu da kazem da od Uzica nema boljeg grada,kao sto i za Beogradjanjina nema boljeg grada od Beograda,malo su tinejdzeri pomahnitali,ali i ja sam sa njima u grupi svi smo pomalo ludi,inace ima mnogo lepih mesta u Uzicu i nijedan grad mi nece zameniti Uzice

A ko te tera,setaj dalje.:wink:

Nego sta cu drugo da radim?

E dobro se udomio decko.Zlatibor, apartmani...
I posle devojke sponzoruse....

Stvarno? Taj deo nisam gledala. O pa, devojke, nema vam bolje prilike nego da se docepate onog njenog smotanog brata, jer bas zato sto je smotan bice vam mala konkurencija, a do sada vam je bila verovatno nikakva konkurencija, ali ni jedna se od vas toga nije dosetila. Sad kad sam ja ovo napisala sad ce se neke pojaviti da se interesuju za njega.

Jedina stvar koja mi se ne svidja sto se tice pozorista to je nesto sto je jedna osnovna stvar u pozoristu, a to je sto igraju stalno isti glumci. Ja ne idem cesto u pozoriste, idem jednom u nekoliko godina, a opet uvek mi to zasmeta. Sta ce biti tek ako pocnem da idem da gledam svaku predstavu u Uzickom pozoristu to mogu da naslutim.

Jedina stvar koja mi se ne svidja sto se tice pozorista to je nesto sto je jedna osnovna stvar u pozoristu, a to je sto igraju stalno isti glumci. Ja ne idem cesto u pozoriste, idem jednom u nekoliko godina, a opet uvek mi to zasmeta. Sta ce biti tek ako pocnem da idem da gledam svaku predstavu u Uzickom pozoristu to mogu da naslutim.
Zaista ne znam kakva je unutrašnja organizacija vašeg pozorišta, ali festival je odličan, kao i pomenuta predstava.

Ja volim umetnost u svakom obliku ali u pozorište ne idem jer ne mogu da sedim na jednom mestu duže od pola sata.Tako da ne znam kakva je tamo situacija.Znam samo da mi imamo mnogo više glumaca ali većina je otišla na stranu.Valjda naše pozorište ne može da podrži toliki broj.Ono što imamo mislim da je za sad doar glumački kadar.

Back