djuramc
Aktivan član
- Poruka
- 1.249
На које смо то звезде љубоморни?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo imamo i zvezde na forumu! Dobro je imati poznate Uzicane, to je jos jedna prednost grada 8-)
Stvarno ne znam po čemu je zvezda.Kakva je sad to kategorija?:-?
Topmodelsice,nisi shvatila poentu.Niko nije ljubomoran.Samo ne vole ljudi tako egocentrične i nadmene osobe kako si se ti pokazala.Verovatno ti zato Užičani smetaju.
Ne znam gde je to, ali kada ponovo posetim Užice, onda ću se potruditi i da pronađem to mesto.
Nemam ja vise za sta da se BORIM kao ni Tadic, tako da, bas me briga za Uzicane.
Boriš?
Dobro.Kako ti kažeš.
Samo mi se svijda ta pesma od Cece. Za sve sam se izborila, ali svidja mi se ta pesma. Za svaki slucaj, da se zna, sta naumim to i ostvarim.
Naravno.To podržavam.Mada ne kapiram čemu sve ovo.Ne razumem te.Kao da se pravdaš.
Još mi samo reci da si iz generacije koja je veličala Cecu kao Caricu Milicu....eeeeee...ops:
Kakve to ima veze sa Užičanima i tvojim mišljenjem o Užicu? :shock:Sad cu da ti objasnim cemu sve ovo. Na sve to me je inspirisala tema Borise Tadicu. Kao da neko kaze Tadicu da se bori. "Bori se Tadicu" Onda sam se setila da sam ja stavila kao svoj omiljeni tekst pesme tekst u kome se kaze "I kada ona odustane, ja cu jos da se BORIM" pa sam pomislila, niti se Boris Tadic vise bori, niti se ja vise borim. A moj mi temperament nalaze da nista ne zadrzavam u sebi. I onda ja to sve napisah. To je pravdanje. Da. Moze da se kaze.Pravdam se. Sto jel ne smem da se pravdam?
Kakve to ima veze sa Užičanima i tvojim mišljenjem o Užicu? :shock:
I dalje ne vidim nikakvu vezu, ali ako ti kao zvezda tako kažeš, onda poslušajmo zvezdu.Od ove moje poruke "Nemam ja vise za sta da se BORIM kao ni Tadic, tako da, bas me briga za Uzicane." pa preko Protektora. To je veza.
Kakve to ima veze sa Užičanima i tvojim mišljenjem o Užicu? :shock:
Aludiram da hoće reći da sam zgodanops: Je li?
ma zaboravi.:-D
Topmodelsice ti si žrtva.Ne znamo još čija.
Pa lepo si ti to objasnila, ali ja znam da moja devojčica živi pre kasarne, ne znam ni kasko se taj deo Užica zove, a posle bolenice ide Senjak, koliko me sećanje služi?Da, u Krcagovu, na starom putu za Sevojno, iznad Turbo servisa, kod pekare Danex.
Da, u Krcagovu, na starom putu za Sevojno, iznad Turbo servisa, kod pekare Danex.
Krcagovo je jedno od najlepsih delova grada, mirno je!Samo su momci malo zesci kao i na Senjaku.Al u sustini to je odlicno mesto za razliku od mene koja zivim na trgu.Uvek guzva
Pa ovako, sto se tice momaka po delovima grada, ako treba vrsiti neku kategorizaciju kakvi su. Sve zavisi u koju osnovnu skolu su isli. Od 6 osnovnih skola u Uzicu, u gradu, 2 su u samom centru, Dusan Jerkovic i Andrija Djurovic, a sve ostale su malo dalje. U te skole koje su malo dalje od 5. do 8. razreda idu djaci koji u obliznjim selima zavrse prva 4 razreda u cetvorogodisnjim skolama. Ovi iz Krcagova i sa Senjaka oni su isli u takvu skolu pa su vaspitavani uz seljake i nemaju tipicno gradsko vaspitanje. Ja sam isla u Dusan Jerkovic, ja imam tipicno gradsko vaspitanje.