Sta mislite o Uzicu ...

:) Ha ha ha h ah, ako vi ne znate na koga ste ljubomorni, stvarno ne znam ni ja na koje ste zvezde vi ljubomorni. Ha ha ha ha.... Pitaju mene na koga su oni ljubomorni. Ha ha ha ha ha...Ha ha ha ha ha ha ha... Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha... A ha hah aha ha ha...

Ne znam gde je to, ali kada ponovo posetim Užice, onda ću se potruditi i da pronađem to mesto.

Samo uhvatiš bus u gradu.Kupiš kartu do Ćetiništa ( 50 dinara ) i svako će ti rado pokazati gde treba da izadješ.Na stanici se i nalazi drveni znak sa natpisom "Desankina česma",ideš levo pored groblja is tazom se supštaš u šumu.Videćeš je posle dva minuta.Nedaleko odatle ja imam vikendicu.

Naravno.To podržavam.Mada ne kapiram čemu sve ovo.Ne razumem te.Kao da se pravdaš.
Još mi samo reci da si iz generacije koja je veličala Cecu kao Caricu Milicu....eeeeee...:oops:

Sad cu da ti objasnim cemu sve ovo. :) Na sve to me je inspirisala tema Borise Tadicu. Kao da neko kaze Tadicu da se bori. "Bori se Tadicu" Onda sam se setila da sam ja stavila kao svoj omiljeni tekst pesme tekst u kome se kaze "I kada ona odustane, ja cu jos da se BORIM" pa sam pomislila, niti se Boris Tadic vise bori, niti se ja vise borim. A moj mi temperament nalaze da nista ne zadrzavam u sebi. I onda ja to sve napisah. To je pravdanje. Da. Moze da se kaze.Pravdam se. Sto jel ne smem da se pravdam? :)

Sad cu da ti objasnim cemu sve ovo. Na sve to me je inspirisala tema Borise Tadicu. Kao da neko kaze Tadicu da se bori. "Bori se Tadicu" Onda sam se setila da sam ja stavila kao svoj omiljeni tekst pesme tekst u kome se kaze "I kada ona odustane, ja cu jos da se BORIM" pa sam pomislila, niti se Boris Tadic vise bori, niti se ja vise borim. A moj mi temperament nalaze da nista ne zadrzavam u sebi. I onda ja to sve napisah. To je pravdanje. Da. Moze da se kaze.Pravdam se. Sto jel ne smem da se pravdam?
Kakve to ima veze sa Užičanima i tvojim mišljenjem o Užicu? :shock:

Svidja mi se Uzice zbog reke, zbog dela grada u kome ja zivim, jer je pored magistralni put, a od centra ide sirok put, ima dosta ukrasnog drveca i malo prave sume, od centra do moje kuce, to mi se svidja, tu su fabrike, tu je bila kasarna, tu je i pruga i tunel, sve je to urbano. Zatim, tu je i bolnica, a to me uvek podseca sta je nesreca, pa me to bas uvek podseti da sam ja srecna. Zatim, ovde je mnogo osuncanije nego u centru, kad je tamo sivo, ovde je obasjano suncem. Zatim, kad izadjes iz centra na neku drugu stranu, ubrzo stignes u neko selo. A kad izadjes iz centra na ovu stranu gde ja zivim, ubrzo se nadjes ponovo u varosici, Sevojno.Zatim, od centra do moje kuce je ravno, ima samo jedno uzvisenje Dovarje, koje peske predjes kao iz zezanja, super je za setnju. A kad krenes iz centra u neki drugi deo grada ide se iskljucivo uzbrdo i to uz veliki uspon. I najzad, nekada davno saznala sam da ne moze da se proda kuca koja se sagradi u ovom delu grada, pa sam se odlucila da ovde sagradimo kucu, bez rizika da ce jednom biti prodata. To su moji razlozi zbog kojih volim Uzice.

Pa ovako, sto se tice momaka po delovima grada, ako treba vrsiti neku kategorizaciju kakvi su. Sve zavisi u koju osnovnu skolu su isli. Od 6 osnovnih skola u Uzicu, u gradu, 2 su u samom centru, Dusan Jerkovic i Andrija Djurovic, a sve ostale su malo dalje. U te skole koje su malo dalje od 5. do 8. razreda idu djaci koji u obliznjim selima zavrse prva 4 razreda u cetvorogodisnjim skolama. Ovi iz Krcagova i sa Senjaka oni su isli u takvu skolu pa su vaspitavani uz seljake i nemaju tipicno gradsko vaspitanje. Ja sam isla u Dusan Jerkovic, ja imam tipicno gradsko vaspitanje.

Pa ovako, sto se tice momaka po delovima grada, ako treba vrsiti neku kategorizaciju kakvi su. Sve zavisi u koju osnovnu skolu su isli. Od 6 osnovnih skola u Uzicu, u gradu, 2 su u samom centru, Dusan Jerkovic i Andrija Djurovic, a sve ostale su malo dalje. U te skole koje su malo dalje od 5. do 8. razreda idu djaci koji u obliznjim selima zavrse prva 4 razreda u cetvorogodisnjim skolama. Ovi iz Krcagova i sa Senjaka oni su isli u takvu skolu pa su vaspitavani uz seljake i nemaju tipicno gradsko vaspitanje. Ja sam isla u Dusan Jerkovic, ja imam tipicno gradsko vaspitanje.

Е моделсице стварно к е њ а ш. Значи ми који смо ишли у те "школе за сељаке" смо сељаци?

Back