Sta mislite o Uzicu ...

Лепи су и Врутци само ме нервира то што је вода баш млака, као у бари да се купаш. Два пута сам ишао горе на камповање и вратио сам се кући печен :). Горе нигде нема хлада, сва вода за пиће се умлачи, храна се сва раскрави, ма пакао. А немаш где да се охладиш, после пар дана камповања се ужелиш градске плаже и оне ледене воде...

Има доста људи из Ужица који не знају да има нешто узводно даље од градске плаже. Ево пар слика велике бране

e1f50e482d.jpg

1b4f3299e7.jpg

61891a331a.jpg

Преко зиме када брана заледи можете се слободно клизати по њој.

Ne znam zašto neko od vas ne ubaci i fotografije grada. To bi bilo lepo videti!

E znaš u čemu je fora?Niko više ne mari za okolinu.Čoveče dok sam bio mladji stalno sam bio po periferiji grada,uživao u okolini po ceo dan.Sad zaista nemam vremena za to.
Antihrist,u pravu si bio za Poru.Lep pogled i ispustiš dušu dok se gore uspenješ.Uhvati jednom sa devojčicom bus i zapalite na Jelovu Goru.Ima veću nadmorsku visinu od Zlatibora i ima toliko netaknute prirode.Ja najviše vremena leti provedem na takozvanoj Desankinoj česmi.Ledena i najbolja voda koja postoji u Srbiji.Šuma oko tebe,tišina,po neki lik traga za pečurkama...mir,buraz.:-D

Tesko da se ti ovde sa nekim druzis,uglavnom kontriras svakom komentaru i trudis se da ljude izvedes iz takta,sto mogu da povezem sa nekim tvojim licnim nezadovoljstvom i besom koji zelis da iskalis na ove ovde ljude koji sasvim normalno komentarisu jednu normalnu temu! Drugo stvarno ne znam sta bi dodala gledajuci sve tvoje komentare!:confused:

Druzim se sa tobom svidjalo se to tebi ili ne. Kad sa nekim pricas ili se dopisujes sa nekim ti se sa njim druzis.

Svi su druzeljubivi. To je karakteristika za stanovnike svakog grada. A da dodam, to sto su intrigantni, to se primecuje samo kad zive u nekom drugom gradu, pa su onda intrigantni za tamo te neke nove sugradjane. To je zato sto ne pricaju non stop kao Beogradjani, od jutra do sutra bla bla, a nisu ni kao Kosovari zatvoreni kao sto siptari imaju ozidano oko kuce, pa da mogu da gledaju samo u svoje dvoriste...

Back