Sta mislite o Uzicu ...

Šta, trebao bih tome da se nasmejem? :roll: Ne razumem. To je tvoja lična stvar.

Mozda je trebalo da razmislis zasto je to tako. :roll: 8-) Zato sto svakoga posebno sagledam sa manama i vrlinama i mogu u drustvu da ga razotkrijem a niko to ne voli.

A nevezano za to, u Uzicu su ultra moderne jakne bele kao sneg. Sve devojke ih nose. Dok su u Beogradu podjednako moderne i srebrnaste i zlatne. Pored nezaobilaznih crnih i u Uzicu i u Beogradu.

Treba da se prestanu da se smejure kao seoske mlade.

A sta li si ti kada si tako nepismena?! Tebi devojko treba strucna pomoc i to veoma brzo! HITNO!!! Ti ocigledno lecis neke svoje frustracije ovde na forumu i to na sasvim NORMALNIM ljudima koji diskutuju o sasvim NORMALNOJ temi!!! Vidim koliko je tebi LEPOTICE zanimljivo u zivotu kada na ovakvu temu dajes takve komentare! Sto ne iskoristis tu svoju lepotu pa nadjes nekog dasu koji ce da ti ulepsa zivot,valjda vredis koliko pricas ili si spala dotle da nama virtuelno mazes oci?! Ma uostalom radi sta hoces,to je tvoje vaspitanje,za tebe i nije dasa vec bas ta neka seoska mlada koju pljujes!

PS: Uopste nemam obicaj da ovako pisem i da nekome nesto prebacujem,a tebi sam morala,a ti bi trebalo malo i da se zapitas zasto! Ja ti u svakom slucaju zelim svu srecu!

POZDRAV ZA UZICANE!

Kako slikovito receno,8)stvarno se smejulje ko mlade. Sve ih sramota:oops: nesto, ccccc:wink:

Ma ne. Nego suvise se odusevljavaju. Dodje im da im pustim onu pesmu od Zdravka Colica, sada si sasvim blizu kraj mene....tebi je vazno moje ime da kazes drustvu sa kim si bio, za tebe ja sam samo zvezda i nista drugo nema u meni.

Šta ti se družiš sa ljudima da bi ih analizirala, a mogu misliti na šta to liči!!!!

To je sve bilo nekada. Sad se druzim ovde na forumu sa vama, sa tobom, i nikog ne analiziram.

Naravno, nisu svi Uzicani isti, ali vecina su isti. Vode politiku necemo da budemo fensi seksi, necemo da vodimo racuna o tome sta oblacimo i gde izlazimo, necemo da se izdvajamo, niko od nas nema pravo da se izdvaja, svi smo isti. Socijalizam, komunizam, sta je to? :-)

Naravno, nisu svi Uzicani isti, ali vecina su isti. Vode politiku necemo da budemo fensi seksi, necemo da vodimo racuna o tome sta oblacimo i gde izlazimo, necemo da se izdvajamo, niko od nas nema pravo da se izdvaja, svi smo isti. Socijalizam, komunizam, sta je to? :-)
Ne znam ja o čemu ti pričaš!
Ja nisam iz Užica, već iz Novog Sada. Moja devojčica je iz Užica. Znam samo da već godinama posećujem taj grad, i da se u njemu odlično osećam.

Užice je prelep grad,naravno,kao i svugde ima i dobrih i loših ljudi(i džibera sa okolnih brda,i normalnih pristojnih ljudi) tako da nemožemo ništa generalizovati!Izdvojio bih plažu i stari grad.Posebno mi je simpatično što je grad u rupi/uvali pa kao što neko malo pre reče možeš ga videti na dlanu sa bilo kog brda okolo,znači nešto kao Sarajevo,tako me bar podseća.A to što pojedini užičani pljuju po Užicu,to je ona fora ***. živim ceo zivot u jednom mestu,smučilo mi se,pa prosto nevidim ili više neželim da vidim lepote i čari tog mesta!Tako i ja nekad pljujem po svom mestu kada se iznerviram,ali opet ću i dosta lepih reči reći o istom.Dosta ljudi nezna da ceni ono što ima i da uživa u tome.
Generalno,za sad imam veoma dobro mišljenje o ovom mestu,mada da sam više proveo vremena u istom,možda i nebih imao takvo mišljenje,ali šta je tu je :)
P.S. Nemoj da smarate sa tim glupim prepucavanjima,da spamujete i skrećete sa teme!!! Moderatori na posao!!!

NI ja ne kapiram šta si htela reći ali nema veze.
Samo smatram da imaš previsoko mišljenje o sebi te te ono osporava da kapiraš druge ljude
Što se tiče one teme opuštenog društva.Niko nije opušten.Ja sam osoba sa ogromnim problemima ali sam u društvu opušten.Zato me cene i oni koje volim i oni koje ne želim u svom životu ali ih tolerišem.Svi mi imamo probleme.To je je... život!
Nije bitno šta ćeš nositi,kako se oblačiti ili izgledati.To je sve "ljuštura" ali vidim da na osnovu nje ceniš ljude.

Logicno je da cemo prvo videti kako je ko obucen al sigurno ne mozemo suditi kakav je ko po tome. Ima jedan (ma i vise) uzickih seljaka koji se lepo oblace, a jajare su u dusi.Isto tako ima i momaka sa sela koji se lepo oblace i sa njima u drustvu je bas opusteno.

Logicno je da cemo prvo videti kako je ko obucen al sigurno ne mozemo suditi kakav je ko po tome. Ima jedan (ma i vise) uzickih seljaka koji se lepo oblace, a jajare su u dusi.Isto tako ima i momaka sa sela koji se lepo oblace i sa njima u drustvu je bas opusteno.

Ja se slazem sa ovim komentarom,prosto ne mogu da verujem da neko moze uopste da raspravlja o tome!!?? Pa ne cini odelo valjda coveka,vec VASPITANJE,UMERENOST,POSTOVANJE,RAZUMEVANJE,TOLERANCIJA...... i jos niz pozitivnih osobina da ne nabrajam vise! Naravno da coveka cine i negativne osobine,svi poseduju vrline i mane,niko nije savrsen! Isto tako neko ima tu sposobnost ili dar da se bas lepo i sa ukusom obuce za malo utrosenog novca i da to nosi na nacin koji ostavlja utisak extra obucene osobe,a isto tako ima onih sa dubokim dzepom kojima nista nije skupo kada je u pitanju garderoba pa opet vecito izgledaju otrcano i nekako traljavo!:sad:;) BEZLICNO!

To je sve bilo nekada. Sad se druzim ovde na forumu sa vama, sa tobom, i nikog ne analiziram.

Tesko da se ti ovde sa nekim druzis,uglavnom kontriras svakom komentaru i trudis se da ljude izvedes iz takta,sto mogu da povezem sa nekim tvojim licnim nezadovoljstvom i besom koji zelis da iskalis na ove ovde ljude koji sasvim normalno komentarisu jednu normalnu temu! Drugo stvarno ne znam sta bi dodala gledajuci sve tvoje komentare!:confused:

Ljudi Užice je zaista lep grad. Ljudi su takvi kakvi su, ima nas svakakvih, tako da se svi mi manemo ljudi.
Evo na primer ja ću da vam ispričam pored pogleda sa Starog grada i Zabučja, meni se svideo i pogled sa onog brda Pore (nadam se da nisam pogrešio naziv). Ali dok sam išao ka željenom mestu zamalo dušu da ispustim. :)
Takođe u Uzicu mi se dopada i onaj park koji je zaista lepo uređen. Izrazito je prijatno u njemu. A i šuma iznad parka..... Mogao bih ovako do sutra da pišem.
Mogu samo da vam poručim uživajte u tom lepom gradu. :p
Pozdrav za sve Užičane.

Не знам јел ишао неко од вас на рајске отоке. То вам је горе после петог шестог тунела од плаже. Горе је фантастично, раније сам горе проводио цело лето.

Пицин вир :D је одличан, само долази доста дебила ту па развале оне клупе и стплове које направимо. Од прилике су све одатле па ка Врутцима рајски отоци. Нема ништа боље него када се на +45 степени окупаш у оној леденој води, после тога не можеш да се ознојиш цео дан :lol:

Back