gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
A je l' ona zna da svrckas?
Ma nema pojma....Fina devojka neka...Ne ceprka po tudjim racunarima i mob. telefonima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A je l' ona zna da svrckas?
Зна да сам склон али никад јој не преносим детаље...A je l' ona zna da svrckas?
Нема потребе...Ma nema pojma....Fina devojka neka...Ne ceprka po tudjim racunarima i mob. telefonima...![]()
Da, imala sam jednog takvog ljubavnika... Divan, pazljiv, drugaciji...
I hronicno nevjeran...
No dobro, to je vec bio problem njegove djevojke...![]()
ne, ovo kazem malo prema onoj Njegosevoj. Sve su zene qrve.. itd, itd...Ti to znas, jel da?
Ма то као случајно...Potpuno je bezvezno, a i bezobrazno čekirati nečiji računar ili mob.![]()
da vam se cura/decko dopisuje preko neta, ali ne obicno neko dop, vec flert?!
Znaci, na msn-u sve likovi/cure iz raznih krajeva zemlje...
Naravno, vi za to ne znate, to ona/on misli... ali ne ono da ste spijunirali, vec slucajno otkrili...
Da li vas ona/on na taj nacin ne voli u potpunosti, da nije potpuno predana/predan vama?
prema onoj Njegosevoj...
То је Јесењиново. Његош није никад тако нешто рекао.
Naravno, vi za to ne znate, to ona/on misli... ali ne ono da ste spijunirali, vec slucajno otkrili...
Da li vas ona/on na taj nacin ne voli u potpunosti, da nije potpuno predana/predan vama?
A sto gubis vreme?![]()
Не губим време, нисам све ни читао.. само ми је то упало у очи као популарни мит. Изгледа да људи имају неко предубеђење да је било шта што је ико икад рекао лоше о женама, или "народна пословица", или да је то рекао Његош. А оно - везе с везом нема...
drugo, niste me provalili, nisam ceprk'o komp moje cure, vec sam i rekao o cemu se radi! Gledam da li je moguce, i da li i moja cura radi isto k'o i moja sestra. I onda mi je jasno da sve ribe rade to, jer im je to u prirodi, kad bi mogle sedele bi na 101 stolicu! A svakom bi rekle da ga vole! Hmm...