sta mislite o tome..

A je l' ona zna da svrckas?
Зна да сам склон али никад јој не преносим детаље...
Понекад ме пита за неку да ли је било нешто...
Ma nema pojma....Fina devojka neka...Ne ceprka po tudjim racunarima i mob. telefonima...:D:mrgreen:
Нема потребе...
Само нека пита.
Ја смо јој дао потпуно исто право које и себи...
А она нека га користи како жели...
Da, imala sam jednog takvog ljubavnika... Divan, pazljiv, drugaciji...
I hronicno nevjeran...

No dobro, to je vec bio problem njegove djevojke... :mrgreen:

Ја некако мислим да те ствари постану проблем у случају кад човек или жена почну да занемарују онога ко треба да им је први.
Ја се не упуштам ни у шта док не постигнем договор о ситуацији...
Неко ће занти о чему причам и само се осмехивати...:D:D;););)

da vam se cura/decko dopisuje preko neta, ali ne obicno neko dop, vec flert?!
Znaci, na msn-u sve likovi/cure iz raznih krajeva zemlje...
Naravno, vi za to ne znate, to ona/on misli... ali ne ono da ste spijunirali, vec slucajno otkrili...
Da li vas ona/on na taj nacin ne voli u potpunosti, da nije potpuno predana/predan vama?

Trazila sam da mi pokaze svoje kontakte na msn-u, pokazao....sve djevojke.......mnooooogo njih:D, ali, neka ga, ako uziva u flertu sa njima, ja mu ne branim..........iako znam da se sa njima dopisivao samo u pauzi koju smo bili napravili u vezi...........ne smeta mi.....
Ne zelim da ga sputavam, sve dok osjecam da meni posvecuje paznju koja mi je potrebna............ako je u stanju da zadovolji vise zena, pri cemu ja necu zapaziti da meni nesto uskracuje...............ne bunim se............

Naravno, vi za to ne znate, to ona/on misli... ali ne ono da ste spijunirali, vec slucajno otkrili...
Da li vas ona/on na taj nacin ne voli u potpunosti, da nije potpuno predana/predan vama?

zabrinula bih se kada bih primjetila da su sve one ili vecina maloljetne :nono:
u odnosu na mene i nekoliko god starijeg njega

A sto gubis vreme? :lol:

Не губим време, нисам све ни читао.. само ми је то упало у очи као популарни мит. Изгледа да људи имају неко предубеђење да је било шта што је ико икад рекао лоше о женама, или "народна пословица", или да је то рекао Његош. А оно - везе с везом нема...

Не губим време, нисам све ни читао.. само ми је то упало у очи као популарни мит. Изгледа да људи имају неко предубеђење да је било шта што је ико икад рекао лоше о женама, или "народна пословица", или да је то рекао Његош. А оно - везе с везом нема...

Ma mislila sam, zasto gubis vreme objasnjavajuci to postavljacu teme? :D:mrgreen:

Kakvi! Koješta! Ima ja da sam mu zvezda danica, razlog i svrha života, i svaka njegova misao i dah ima da budu posvećeni samo meni! :mrgreen::whistling::super::mrgreen:

drugo, niste me provalili, nisam ceprk'o komp moje cure, vec sam i rekao o cemu se radi! Gledam da li je moguce, i da li i moja cura radi isto k'o i moja sestra. I onda mi je jasno da sve ribe rade to, jer im je to u prirodi, kad bi mogle sedele bi na 101 stolicu! A svakom bi rekle da ga vole! Hmm...

Ma sve su one qrve, samo sto tvoja mama nije imala MSN - y8ga, napredak tehnologije... :twisted:

----
Ozbiljno - ne cackaj, bice ti samo lose i sve ces da zag.vnash.

pa i ja se dopisujem i to je sve bezazleno. zasto bi iko pravio famu oko toga?

Back