sta mislite o tome..

Gledam da li je moguce, i da li i moja cura radi isto k'o i moja sestra. I onda mi je jasno da sve ribe rade to, jer im je to u prirodi, kad bi mogle sedele bi na 101 stolicu! A svakom bi rekle da ga vole! Hmm...
sreca pa si ih provalio svojom vanserijskom inteligencijom.
zakljucujes kao munja, fellow.
ako budes organizvao tecajeve logickog misljenja za pocetnike, obznani da se prijavimo.
woah

ma boli te q..rac za ZETA...ili ti mozda imas afericu sa zetom pa ti je bedak?
a sto ne cackas zetu po kompu "slucajno" POARO?
leci se danas svi sve rade a ti si kao "dobri samarcanin"?....eeee srbijo:dash:

brate/sestro (posto ti je nick malo nedefinisan), zasto moras biti toliko utripovan. budi svoj ***...
odma' si bacio neku filozofiju u ovom tvom postu. ali u svakom slucaju, potpuno je netacan (tvoj post). Duplo golo... i ti i tvoj post!

sve bih nesto napisala..
al' mi se ne da...

elem .. ako ti mislis da je flertovanje preko neta varanje/ne.predavanje/ne.voljenje/whatever...
nadji devojku koja ne ume komp da ukljuci
i svi tvoji problemi ce biti reseni...
blah

Pazi Gazdarice, nemam nameru da pljujem, ali kad se oni tako postave od pocetka, jer kakva god da je tema nisu dali 1 dobar odgovor, vec samo pljuvali!!! Sta da im radim. Znaci o5 ponavljam, nisam ceprk'o po kompu, jednostavno zivim u istoj qci aloo..

Chat History Off
I ne moze "slucajno" da otkrije.
:)

Vidis da nisi u pravu...
Odgovorila sam, pa tek onda pocela da pljujem... :p

Ја флертујем по нету, на форуму, мсн-у... где год стигнем...
Шаљем девојкама еротске приче које сам лично писао...
Али само оним које ми се заиста допадају.
Онима према којима сам равнодушан не одговарам ни на провокативне коментаре на темама.
Одем с некима од њих на кафу, испричам се, с некима се и пољубим, а с некима и...
И не сматрам да сам тиме нешто лоше урадио или да то има везе с мојом девојком јер превара не постоји.
Ову тезу сам објашњавао неколико пута и заиста више немам намеру да то чиним...
Боли ме шта ће неко мислити о мени све док она зна колико је волим и колики је она мој део...

Ја флертујем по нету, на форуму, мсн-у... где год стигнем...
Шаљем девојкама еротске приче које сам лично писао...
Али само оним које ми се заиста допадају.
Онима према којима сам равнодушан не одговарам ни на провокативне коментаре на темама.
Одем с некима од њих на кафу, испричам се, с некима се и пољубим, а с некима и...
И не сматрам да сам тиме нешто лоше урадио или да то има везе с мојом девојком јер превара не постоји.
Ову тезу сам објашњавао неколико пута и заиста више немам намеру да то чиним...
Боли ме шта ће неко мислити о мени све док она зна колико је волим и колики је она мој део...

Znala sam da si sumnjiv, cim si napisao da peglas zavese. :P:lol:

Znala sam da si sumnjiv, cim si napisao da peglas zavese. :P:lol:

Шта да ти кажем, ја завесе пеглам зато што мислим да тако треба јер док ја овде куцам она се мучи на послу...
И ноге јој оперем кад дође преморена...
Никад се не правдам за своје поступке кроз поступке јер не самтрам да чиним било шта лоше...
А и овде има људи који знају како ја причам о њој...

Back