Sta mislite o tetoviranju

• Začetnik teme Začetnik teme Zohar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta mislite o tetovažama na licu?
Ima li neko da je to već uradio?

Ne,ne i ne!

1.Jako bolno,ne bih nikome preporucila.Pricala sam sa tatoo majstorom o tome,jako je tanka koza i rizicno je,a meni to nekako nije lijepo...

2.Tetovazu ako ti dosadi(ili-sta-ja-znam) mozes bez problema ukloniti laserom,mada ostaju oziljci.Ako imas oziljak na ruci,to i nije problem,ali na licu.. :think:

3.Kada ostaris,totalno ce izgubiti privlacnost,kada se pojave bore(zamisli 60-godisnjaka sa tetovazom na celu :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: ).Naravno,sve nase tetovaze ce izgubiti na izgledu kada mi ostarimo.Ali ja bar svoju tetovazu mogu prekriti odjecom,a sta ce neko sa glavom :think: :mrgreen:

4.Danas ionako vlada poslovna diskriminacija ljudi sa tetovazama ili pirsingom i zamisli dodjes na razgovor za posao,cisto sumnjam da bi neko sa tetovazom na licu ostavio dobar utisak :confused:

ovo je moje misljenje :whistling:

Poslednja izmena:
Poodavno sam uradio jednu,na lijevom ramenu imam tribal,koji ne znači ništa,nema skrivenih poruka i slično.Uradio sam to i ne kajem se.Bol nisam osjetio,više je bilo kao neko golicanje.Te priče sida i slično su budalaštine,naravno ne treba dozvoliti da vam bilo ko radi a da pribor nije sterilisan.

Opet bih uradio nešto ali nemam ideju,lomim se šta da uradim.

Ja volim jednobojne,nekako one šarene su mi previše kitnjaste.A lično ne volim da vidim one implate po tjelu.Da ne kažem pirsing.

moja tetovaza :mrgreen:

Prilozi

• 07072010510.jpg
    07072010510.jpg
    28,9 KB · Pregleda: 18
Da, volim tetovaze, svidja mi se taj nacin izrazavanja osim ako predje u patologiju...
Ne svidja mi se sto sve vise mladih olako shvataju tetoviranje, kao neki modni detalj, sta li...
Ali ipak, shvatam ljude koji ne vole tetovaze, jednostavno stvar ukusa i pristupa.

Oduvek sam volela tetovaze i zelela sam da imam neku, ali nisam osetila potrebu da se tetoviram. Pojedine imaju lepo znacenje, ali jednostavno se nisam pronalazila u njima i nisam videla njihovu svrhu. Medjutim, u zivotu mi se desilo nesto sto mi je mnogo znacilo, a sto sam lako mogla da prepustim zaboravu. Tad mi je sinulo i odlucila sam da napravim tetovazu kao podsetnik. Posto nisam mogla da se odlucim, uradila sam dve odjednom - jednu na unutrasnjoj strani zgloba desne ruke (matematicki simbol beskonacnosti) i jednu na levoj lopatici (feniks). Nekome su to samo osmica i pticurina, ali meni to nesto znaci, svidja mi se i nije me briga sta drugi misle.

Prema tome podrzavam sve dok nisu u pitanju hir i pomodarstvo :D

4420378347_2557f4b111_m.jpg

4420377663_bd4b754c2c_m.jpg

Dok su bile sveze. Ova druga je slikana u ogledalu

Poslednja izmena:

Back