hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
valjda...mada postoji i propaganda da ti stalno ponavljaju kako si nikakav i onda stvarno i postanes takav
jooooooooooooooooooooooj
jooooooooooooooooooooooj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:Hm, ne razumem zasto je to u parlamentu OK ...u bilo kojoj firmi da se muskarac tako ponasa prema zeni, i da izgovara ta sranya ne bi prosao bez kazne, opomene, novcano, udaljivanja s posla...
U kojoj firmi? U mojoj firmi se ponasaju grozno prema zenama... i ko sto rece tuzni patak, cim pre ja se selim u drugu okolinu jer njih ne mogu da promenim... to im se itekako doputsa, cak je duhovito!!Uf!!!
Julian_Duranona:... Recimo jedan Filip iz Pete beogradske.
******, Patak, postao si kao Dusko Radovic.
Zefirra:...dragi moj ti si tu nesto pomesao
treca godina zavrshena...josh par ispita za uslov u cetvrtu...i oh da...sve vishe sam ubedjena u svoje gore navedeno misljenje...crnobelo:patak, skroz si u pravu, zefirra, kad zavrsis fakultet, sto i nece biti skoro, ocigledno si brucos ili prva godina,
Dilan06:Ja nisam ni rekla da su svi takvi, dodjavola, ali mislim da je jedan dobar deo njih tako nastrojen, primitivno i sovinisticki. Takodje sam primetila da je dobar deo devojaka u Sbiji opsednut udajom... Zar je to i bitno uopste??? I jos jedna stvar, kada se zaposlim necu da budem neko u koga ce ti tvoji dzentlmeni da gledaju. Nego pre svega licnost i naucnik koji je jednak njima u svim aspektima.