J
JANA- SKORPIJA
Gost
JESAM SKORPIJA,ALI NE BAS TOLIKO EKSTREMNA.POZDRAV ZA TEBE!
P.S. KAKVO JE TVOJE ISKUSTVO SA SKORPIJOM?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije ni ona bila ekstremna kada je bila sa mnom...JANA- SKORPIJA:JESAM SKORPIJA,ALI NE BAS TOLIKO EKSTREMNA.POZDRAV ZA TEBE!
RAK:kada su me doneli iz porodilista kuci, umrla mi je strina, ziveli su u istoj kuci...posle nekoliko meseci i stric... a posto sam ja RAK, mislim da to nema veze, nego da su to ljudi malo izarikirali...
(ne)upućena:RAK:kada su me doneli iz porodilista kuci, umrla mi je strina, ziveli su u istoj kuci...posle nekoliko meseci i stric... a posto sam ja RAK, mislim da to nema veze, nego da su to ljudi malo izarikirali...
a šta ti je u škorpiji ili 8 kući(od planeta mislim)?
pazi kad to nisam ni video, hvala(ne)upućena:sad ima li veze ili nema nisam baš stručnjak ali mars ti je sem što je na AC vladar 8,što bi još više trebalo da ima veze + što je 90 sa neptunom koji je na IC...lepo bi bilo kad bi nam neko ko se razume u astrologiju dao dodatna objašnjenja
(ne)upućena:sad ima li veze ili nema nisam baš stručnjak ali mars ti je sem što je na AC vladar 8,što bi još više trebalo da ima veze + što je 90 sa neptunom koji je na IC...lepo bi bilo kad bi nam neko ko se razume u astrologiju dao dodatna objašnjenja
jagodica:ne znam nijednog OK skorpiju ali meni lezhe posto sam ja rak. svaki je neki bolid ili ludi individualac. ali na neke se palim.