G
GROM777
Gost
Kakve su skorpije?Sa kim se najbolje slazu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ZRENJANINAC:Ja sam skorpija ... molim Vesticicu da mi se javi na private ako moze ...da mi malo obrazlozi moj znak
....
Pazi u koga se zaljubljujes, vestice mogu biti veoma "opasne" :wink:grom7777:
Vestice ja sam ukocen procitao tvoj odgovor.Niko me do sada nije tako lepo opisao,neznam odakle ti sve ovo, ali ako je tvoje ja sam se zaljubio u tebe!!!
Ps. Ma koliko godina da imas!
Vesticica:ZRENJANINAC:Ja sam skorpija ... molim Vesticicu da mi se javi na private ako moze ...da mi malo obrazlozi moj znak
....
Sta te interesuje u vezi tebe i tvog znaka?![]()
Samo da znas, nas karakter ne odredjuje samo polozaj zvezda.
kada sam ja imala 2 meseca umrla mi je prabaka,mojoj rođaki rođenoj 17.11.03 pre nedelju dana umrla je prabaka(takođe 2 meseca)...Vesticica:...Kazu - da godinu dana pre ili posle rodjenja Skorpiona u familiji neko umre, a godinu dana pre ili posle smrti nekog Skorpiona, u familiji se neko rodi – sto je vrlo verovatno...
haha moja bivsa je rodjena 13.11.JANA-SKORPIJA:POZDRAV ZA SVE SKORPIJE, A POSEBNO ZA ONE KOJE SU RODJENE 13.11.
SAMO SE PITAM ZASTO SE VODI TOLIKA POLEMIKA OKO SKORPIJA?
MORA ZATO STO SMO NAJ,NAJ !
pa ako si mi sinoc slala poruke kako zelis da probas sa drugaricom i da li se to racuna kao prevara, onda jesi!JANA-SKORPIJA:DA NISAM MOZDA BAS JA, TA,TVOJA BIVSA!ops: