Sta mislite o repu?

Dzoni Vs N.W.O.

Primećen član
Poruka
984
Ja sam rep ili Hip Hop,poco da slusam jos 2002 a 95 sam godiste.Voleo sam Lord Give Me a Sign od DMX-a i kasnije Smack That od Akona.A onda sam poceo da slusam muzicke televizije tipa MTV,Viva itd.I onda dobijo net 2007 i lutanjem po forumima shvatio da je prava muzika rock i metal.E sad ja i dalje volim Hip Hop Old School,2pac Dr Dre Snoop D O doubl G.I sad hocu da mi kazete dali i njih 9ove navedene0smatrate klasnim umetnicima kao metallicu ili bon jovi.deep purpl?

****** rep kad ga izvode belci...:/

rep je muzika nastala po crnačkim getoima, čiji tekstovi se odnose na rasnu nejednakost, socijalni položaj manjine (svih obojenih) u Americi...
...sve posle Public Enemy-ja je za mene čista komercijala...

ti si brate zaobisao 99% rep muzike,navedeni izvodjaci su mejnstrim a i komercijala sometimes.
2pac i Dre nisu Old school ,nego gangsta rap sa west coasta,ako vec zelis pravi old skul,slusaj Big Daddy Kanea,Rakima,KRS-a,Kurtis Blowa,Public Enemy,Run DMC,Slick Ricka.

a da ne kazem koliko dobrih izvodjaca ima ,a da nisu poznati,vec andergraund,tu su imena poput:
Immortal Technique ,Sadistik ,Frantik, Honour, Oldominion,Brand Nubian,Babylon Warchild ,Necro,Esham,Gamblez,Binary Star,Big KRIT, Pusha T,Kalik Scientific itd itd.

sto znaci,nisi ni zagrebao po povrsini a na MTV-ju neces naci pravi kvalitet,nego poluproizvodno djubre..

ps : Akon nije reper

ti si brate zaobisao 99% rep muzike,navedeni izvodjaci su mejnstrim a i komercijala sometimes.
2pac i Dre nisu Old school ,nego gangsta rap sa west coasta,ako vec zelis pravi old skul,slusaj Big Daddy Kanea,Rakima,KRS-a,Kurtis Blowa,Public Enemy,Run DMC,Slick Ricka.

a da ne kazem koliko dobrih izvodjaca ima ,a da nisu poznati,vec andergraund,tu su imena poput:
Immortal Technique ,Sadistik ,Frantik, Honour, Oldominion,Brand Nubian,Babylon Warchild ,Necro,Esham,Gamblez,Binary Star,Big KRIT, Pusha T,Kalik Scientific itd itd.

sto znaci,nisi ni zagrebao po povrsini a na MTV-ju neces naci pravi kvalitet,nego poluproizvodno djubre..

ps : Akon nije reper

Hvala na savetima.Immortal Technique slusam,Run DMS.Pa najbolji i Najjaci po textovima reper na svetu ti je pac,a za njega nemozes reci da nije extra.

Ne mozes da kazes da je neko najbolji u tako kompleksnoj muzici koja je razgranata,vise stilova te odvodi u razlicite pravce ,Imas gangsta rap( razlog zato sto mnogi pljuju rep muziku) ,tu je mejnstrim(jos jedan razlog-zbog nekvaliteta) onda andergraund koji se sam grana na neke ,tipa: gothic (dark) rap ,emo rap ,conscious rap ,jazz rap ,metal -rap ..i jos hiljadu kombinacija,tako da svako moze da slusa rep ako dovoljno duboko kopa,i nacice ono sto mu odgovara

Rep nije loša muzika, štaviše ima par izvođača koje zaista cijenim, ali me je strah da me društvo ne počne smatrati gejem, jer je rep too much gej. :mrgreen: Napolju krijem da slušam potajno rep, iz razloga da ne pomisle ljudi da sam nastran.:lol:

Ne mozes da kazes da je neko najbolji u tako kompleksnoj muzici koja je razgranata,vise stilova te odvodi u razlicite pravce ,Imas gangsta rap( razlog zato sto mnogi pljuju rep muziku) ,tu je mejnstrim(jos jedan razlog-zbog nekvaliteta) onda andergraund koji se sam grana na neke ,tipa: gothic (dark) rap ,emo rap ,conscious rap ,jazz rap ,metal -rap ..i jos hiljadu kombinacija,tako da svako moze da slusa rep ako dovoljno duboko kopa,i nacice ono sto mu odgovara

Pa ja sam se izgleda pronaso u Gangsta repu.xaxaxa Svaka ti cast na znanju o tip vrstama Hip Hop.

Brate nemogu da slusam cviju,rastu,i ostala sranja.Bg sindikat slusam i De Nira pomalo.

jos jedna greska.
Nas rep je takodje kvalitetan,samo i tu treba dosta kopanja.
Tu su izvodjaci poput Frimena,Kentvejta,Djareta,Valara,Kajblo Spirita,Krona,3Lera,Frke,i onda grupe : Skimsi ,Demencija,Alfa 5 ,Doxpit, Nas Pet,Navamga

da ne nabrajam dalje,evo ti ovde plejliste,ja sam ih pravio
prva je strani hop,a druga domaci,nacices verovatno dosta stvari,ima preko 100 pesama a gledao sam da bude minimalno mejnstrima :)

https://www.youtube.com/my_playlists?p=940DFC55B146911B

https://www.youtube.com/my_playlists?p=562501D939E9A67B

Зашто сви кад им поменеш реп они ти одговоре ''цвија,раста, елитни одреди'' , то уопште НИЈЕ РЕП, и не сврставај га ту, они покушавају да плачу са ауто тјуном, и да глуме РНБ али не иде им, причам ти о БС, о Ђусу од раније не ово сад, о Марлону Бруталу, о Салету Тру-у, имаш извођача колико хоћеш, па Шзна, па Ила, мсм.-..

Послушајте Марлона лик је најбољи млади репер код нас.

Evo ja mogu da ti nadjem 50 imena jos mladjih repera,a boljih..
Njegovi stavovi su u zadnje vreme postali..preterani..i retardirani,zato me nervira
ranije je imao dobre stvari,sad se samo kurci

poslusajte ovo npr,lik ima 17 godina ,repuje vec par dina,ima vise albuma iza sebe,a da ga cujete prvo,nikad ne biste pretpostavili da je klinac..
ima zdrav stav,odlicnu poentu,sam radi bitove a i skill je na zavidnom nivou

just listen

Back