Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.513
bolje da ne pricham 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шта фали Марлону? Сваки верс му је Боговски.
pa posle paca najjaci.Skoro izaso iz zatvora.Iluminati ga lome.Eminemov novi album je najjaci.I on Istupio iz illuminata.I oni ce ko ejmi vajnhaus za 2 3 godine.
ne razumes foru.Citaj textove pesama.On se ovim albumom kaje zbog toga sto je dusu prodao sotoni.To mu je bio primarni cilj.al je zato sad najebo.Pa imas Im not afraid,sa zadnjeg, imas Beutiful,kad procitas text preveden na srpskom brate veruj mi pesme su prejake.

a rock muziku jel slusas? i koju vrstu ako slusas?
Atmosphere su mnogo jaki Always comming home najjaca.A cunnin Linguins najjaca Never now why sa immortal tech.ne slusam rock,ne prija mi..
slusam dzez,funk,soul,blues pomalo.. and so on.
da se nadovezem na ove price o illuminatima- boli me tuki
prvenstveno,jer slusam nezavisnu muziku,tj takve izvodjace koji ne zavise od produkcijskih kuca i ostalih kurceva... samim tim ,nema potrebe za brigom.
sto se tice malo popularnijeg stranog repa,tu gotivim : Atmosphere(Slug i Ant) , CunninLynguists(Kno jedan od najboljih bitmejkera) Wu Tang Clan ubice(prva dva albuma jebacine teske) i A Tribe Called Quest( old skul dzez rep)..