Sta mislite o repu?

pa posle paca najjaci.Skoro izaso iz zatvora.Iluminati ga lome.Eminemov novi album je najjaci.I on Istupio iz illuminata.I oni ce ko ejmi vajnhaus za 2 3 godine.

Eminem je imao dobre albume-i to prva dva,Slim Shady at its finest
ostalo je komercijala ,nadje se dobar vers tu i tamo,ali nije to to.. Ovaj sa Rojsom je polu-***** ,a Recovery previse mekan, Relapse-om je hteo da se vrati korenima,ali je preterao,pa je jos promenio delivery i unistio sve.

Бели реп је добра песма, и треба да пљуне по њима, и треба да помиње Ратка у песми, и његов труд се види на гостовањима кад напуне сваку салу.

ne razumes foru.Citaj textove pesama.On se ovim albumom kaje zbog toga sto je dusu prodao sotoni.To mu je bio primarni cilj.al je zato sad najebo.Pa imas Im not afraid,sa zadnjeg, imas Beutiful,kad procitas text preveden na srpskom brate veruj mi pesme su prejake.

Poslednja izmena:
ne razumes foru.Citaj textove pesama.On se ovim albumom kaje zbog toga sto je dusu prodao sotoni.To mu je bio primarni cilj.al je zato sad najebo.Pa imas Im not afraid,sa zadnjeg, imas Beutiful,kad procitas text preveden na srpskom brate veruj mi pesme su prejake.

Brate,mislis da ja ne gledam tekstove :D ?
koja je poenta slusanja stranog repa onda
nisu te pesme lose(not afraid je ipak najgora sa buma) ali nije to stari eminem zbog kojeg su ga svi zavoleli,nije to ta persona koja te nasmeje zbog neke budalastine, i slicno..
ono za dmxa nisam gledao jer me boli ****** za illuminati i ta srranja,pola su lazi a za drugu polovinu se isto ne zna ,nema tu kontrolisanja od strane neke tajne organizacije,to rade samo menadzeri i produkcijske kuce zarad novca

Brate veruj mi tako je bilo sa MJ-om.Uniste licnost pa je onda ubiju.Ejmi Vajnhouse cist primer.Pac u zatvoru zbog silovanja posle ubijen.A sto se tice em-a Pa znas kako Nije vise onaj saljivdzija,meni se svidja vise ovako.Kontrolisu brate vise neko sto mislis.Sublimitalne poruke cisty primer.

ranije su me zanimale teorije zavera ,illuminati,masoni i ta srranja,ali me sad realno zabole..To je isto kao kad kazu za Dizni da ima skrivene poruke,satanisticke motive,a ne vidim da ljudima nesto fali sto su odrasli gledajuci njihove crtane filmove,ovo danas treba zabraniti ,a ne mrtvi dizni..

kao sto rece Micke u njegovoj najnovijoj pesmi :
dizni vlada svetom a bog je miki maus :D

ike_where_this_thread_is_going-vi.jpg

krepto ,aj napisi nesto pametno,znam da imas dobar stav sto se tice rep muzike :lol:

baj d vej, dre je smorio odavno,bitovi su dobri a i oni me zamaraju, iza svakog versa se krije ghostwriter , Detox odlaze vec deset godina,a i dalje ga nema..

nema najboljeg,ima samo dobrih
kao sto rekoh,ne mozes uporedjivati razlicite stilove,a posto svaki stil ima par dobrih imena,kad sve to poredjas,dobijes ogromnu listu ljudi koji prave odlicnu muziku,a i razlikuju se.

Ljudi, moramo se ujediniti. Reperi, metalci, folkeri.... Masoni i Iluminati su među nama, ja sam video juče dva reptiloida kako se pare! Ne morate mi verovati, NWO će nas sve pokoriti i bićemo sluge vanzemaljskih sila iz 12. dimenzije! Da li ste videli šta se desilo Ejmi? To je zato što je ona bivši član Iluminata i nije htela da pojede dva deteta već samo jedno i izbacili su je iz Iluminata i ubili. Čak su i namestili da se predozirala! Moramo se braniti pre nego što bude kasno! Ne, čekaj malo...
@tema:
Pre sam gotivio rep, onda sam otkrio za metal, za Mejden, za Sabat, za Prajest. Od tada slušam samo Marčela, Maajku i novog Frenkija od repa. \m/

xaxaxaxaxaxaaxa Potpuno si upravu,Otisli smo od teme ko Srbija od Evropske unije.Isto tako i ja brate samo sto ja slusam metallicu,Bon jovija,Stinga,A volim i ove navedene sa tvoje strane.Ali moram ti kazem da ova stvar o illuminatima nije zajebancija.

a rock muziku jel slusas? i koju vrstu ako slusas?

ne slusam rock,ne prija mi..
slusam dzez,funk,soul,blues pomalo.. and so on.

da se nadovezem na ove price o illuminatima- boli me tuki
prvenstveno,jer slusam nezavisnu muziku,tj takve izvodjace koji ne zavise od produkcijskih kuca i ostalih kurceva... samim tim ,nema potrebe za brigom.

sto se tice malo popularnijeg stranog repa,tu gotivim : Atmosphere(Slug i Ant) , CunninLynguists(Kno jedan od najboljih bitmejkera) Wu Tang Clan ubice(prva dva albuma jebacine teske) i A Tribe Called Quest( old skul dzez rep)..

ne slusam rock,ne prija mi..
slusam dzez,funk,soul,blues pomalo.. and so on.

da se nadovezem na ove price o illuminatima- boli me tuki
prvenstveno,jer slusam nezavisnu muziku,tj takve izvodjace koji ne zavise od produkcijskih kuca i ostalih kurceva... samim tim ,nema potrebe za brigom.

sto se tice malo popularnijeg stranog repa,tu gotivim : Atmosphere(Slug i Ant) , CunninLynguists(Kno jedan od najboljih bitmejkera) Wu Tang Clan ubice(prva dva albuma jebacine teske) i A Tribe Called Quest( old skul dzez rep)..
Atmosphere su mnogo jaki Always comming home najjaca.A cunnin Linguins najjaca Never now why sa immortal tech.

Back