sta mislite o rakovima-zenama

kako ti nije ceznurisalo rec ***** :shock:
Dalaj lama je majmun ili petao ili zmija ili tako vec nesto oni ne gledeju u horoskopu raka, strelca, skorpiju...
a ovi ostali, pa kazem ti mora nekog i to da potrefi...ma ja sam u stvari uopste protiv globalizacije i necu vise nista da pricam u glogalu o nekom znaku, jer se uvek ispostavi da ima izuzetaka sto je i normalno.
Ne znam pitajte nekog astrologo, sto sam se ja uopste javljao na ovu temu nije mi jasno :shock:
Odoh ja na neku gde niko nije odgovorio :arrow:

ajde, ajde, nemoj da si na kraj srca loop! a ne znam kako mi nije cenzurisao *****, a nije ni tebi, valjda si primetio....a nece ni meni sada, nadam se :) i ja sam protiv globalizacije, too. a ti si isto rak, a? hoces mi posaljes podatke pa da se malo igramo astrologa, mogu i ja tebi moje :D

Zadnji put kad sam se igriao astrologa ispalo je da sam nacista :shock:
Zato odsad pitam ljude da nemaju neke komplekse i da li znaju da prihvate salu, pa se tek onda bacam na lajanje u zvezde :lol:
Pa ako spadas u tu grupu i ako nisi previse mlada baci podatke na pp :razz:

svetlanke,
ako mislis da su muski rakovi jako vezani za roditelje i zavisni od njih, moguce je da si sasvim u pravu, Imam iskustvo s jednim muskim rakom koji je toliko vezan za roditelje posebno za majku, i toliko zavistan od njih u smislu da mu je ekstremno bitno i najvaznije sta oni misle o svemu sto on radi, sto se tice odluka u svom zivotu, odlucuju roditelji a on ih neprikosnoveno slusa i radi sve ono sto oni zele,posebno sto se tice njegovog "ljubavnog" zivota, veza, braka itd. Jednostavno ako roditelji misle da njegova veza sa nekim nije OK u njihovim ocima, ako im se ne svidja koncept ili ako im se ne svidja partnerka koju je izabrao on to prekida pod izgovorom da se ne dopada njegovim roditeljima, mrtav hladan i ja uopste ne razumem ljude koji funkcionisu na ovaj nacin, ali ovo je ziva istina. Znam iz njegove price o njegovim proslim vezama i iz prica sta roditelji zele i sta se njima svidja da on radi i on to otvoreno kaze , da ne moze da bude u vezi s nekim, ako se to njegovim roditeljima ne dopada ili ako im se devojka ne dopada.
S druge strane prica kako su njegovi jako dobri i "cool",moderni i tako to, sto se meni ne slaze uopste:)) ali nema veze, tudji zivot je tudji zivot, svako ima svoj poseban koncept zivota i nacin na koji ga zivi,ako njemu to odgovara i ako je srecan da zivi tako, mi ostali to moramo da prihvatimo i da prihvatimo osobu onakvom kakva jeste, bez obzira sto se koncepti u nasoj glavi drasticno razlikuju od koncepta zivota u glavama ovakvih ljudi...razliciti smo, mada je ovo po meni uzasno suludo:)))

:D :D :D eto vidis, znala sam da jos neko ima isto iskustvo sa muskim rakovima. ja sve koje znam su po tom pitanju veoma iscaseni, a uglavnom su edipovci i biraju devojke koje lice na njihove majke, ili vole iskljucivo starije devojke, ili vise od sebe i krupnije ili brate mili, uopste ni nemaju devojke!
a ti loop, sta ti je bre, covece? procitala sam ono o starijim devojkama i mladjim frajerima...bas si cudan. kako ti to sad opravdavas svoju potrebu da se zenis odmah sa nekim preko horoskopa i znaka raka??? to uopste nije istina, to si izgleda ti takav... ;)

loop:
Dalai Lama nije rak oni drugacije racunaju horoskop, vecina ovih likovai nisu bile neke vodje, a za aleksandra velikog, cezara, mendelu,busa, rumseflda i krisnu cu da proverim, mada dobro desi se da se provuce neki tu i tamo, ali ovako zvucna imena cisto sumnjam :?

loop uopste nije bitno kako ko racuna horoskop, svi horoskopi vaze za sve,nebitno je takodje ko u sta veruje ili ne..
i za tebe vaze i zapadnjacki horoskop i kineski i japanski i svi ostali za koje mozda i ne znamo:)))
ja sam u kineskom vatreni konj, a u japanskom 7 zvezda, crveni metal, pa me mozda to vadi da ne budem previse tunjavi Rak:))))

svetlanke:
:D :D :D eto vidis, znala sam da jos neko ima isto iskustvo sa muskim rakovima. ja sve koje znam su po tom pitanju veoma iscaseni, a uglavnom su edipovci i biraju devojke koje lice na njihove majke, ili vole iskljucivo starije devojke, ili vise od sebe i krupnije ili brate mili, uopste ni nemaju devojke!
uglavnom morala sam da mu kazem da necu nista da kazem njegovoj mami i tati da ne brine i sad opet normalno razgovaramo i druzimo se,jer se on smirio i ne boji se vise mamine i tatine reakcije zato sto mi veruje da necu da ga tuzim:))
hahahaha
zivot je smesan , zato smej se i uzivaj u njemu:))))

beba_toronto:
loop ma ti si neki stidljivko:))
kladim se da ne smes ni na priv da mi kazes:))
idi napisi mi na priv, bas me zanima, ako imas mooda:))

a sta da ti kazim :?

Evo recicu javno da su zadnja 3-4 posta na ovoj temi 100% u pravu barem u mom slucaju
icon_redface.gif

Back