i jos jedna stvar, evo sad sam proverila, rodjendan dalaj lame je 6.jula, tako, da ga *****, mora da je rak! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
loop:Dalai Lama nije rak oni drugacije racunaju horoskop, vecina ovih likovai nisu bile neke vodje, a za aleksandra velikog, cezara, mendelu,busa, rumseflda i krisnu cu da proverim, mada dobro desi se da se provuce neki tu i tamo, ali ovako zvucna imena cisto sumnjam :?
svetlanke:![]()
![]()
eto vidis, znala sam da jos neko ima isto iskustvo sa muskim rakovima. ja sve koje znam su po tom pitanju veoma iscaseni, a uglavnom su edipovci i biraju devojke koje lice na njihove majke, ili vole iskljucivo starije devojke, ili vise od sebe i krupnije ili brate mili, uopste ni nemaju devojke!
uglavnom morala sam da mu kazem da necu nista da kazem njegovoj mami i tati da ne brine i sad opet normalno razgovaramo i druzimo se,jer se on smirio i ne boji se vise mamine i tatine reakcije zato sto mi veruje da necu da ga tuzim)
hahahaha
zivot je smesan , zato smej se i uzivaj u njemu)))
beba_toronto:loop ma ti si neki stidljivko)
kladim se da ne smes ni na priv da mi kazes)
idi napisi mi na priv, bas me zanima, ako imas mooda)
Znaci to je moj zakljucak, moje misljenje, nije to nikakva naucno dokazana cinjenica...
loop:Ti se bre vise uvredi neko da ti je rekao da si ku.rva :shock: