sta mislite o rakovima-zenama

Jaoj vidi Mady
icon_razz.gif

Lutko pa jesi li ti ziva i zasto ne odgovaras na mail,pp,...
icon_sad.gif

Gazdarice, možda se krije iza bledoh osmeha i sanjivih očiju ali nije nimalo naivan znak. Loooppppeee, pa sory, malo sam se premorila u neko doba, promenila posao [tj. posao je isti ali nova firma i bolji uslovi...] pa nikako ne stižem da odgovorim na zaostala pitanja. Znam , kritika mi ne gine ali "oni" zadaci su nekako postali jako brojni i ne postižem, trebaju mi 48 sata u jednom danu a nemam ih.

Jaoj bre Mady, pa znas i sama da meni ti "zadaci" nikad nisu ni bili bitni , samo sam ljut sto se nisi javila barem da kazes: e stvarno nemam sad vremena za dopisivanje, puna sam posla hajde neki drugi put.
A ti... ma O.K. nadam se da ce u ovoj novoj 2006. godini biti mnogo blaza po tom pitanju i da ces imati vremena i za malo razonode sa strane
icon_razz.gif

Srecna ti nova godina i neka te prati tvoja srecna zvezda ;)
loop

hej madi
da ne citiram taj dugacki post
sve to sto si pisala o zenama rakovima, nije istina
ja sam rak, moja sestra je, znam dosta racica
znas, jedna stvar je nase ponasanje i nasa stvarna osecanja i zasto se ponasamo kako se ponasamo
a sasvim deseta stvar je kako to neko ko posmatra dozivljava
to sto ti pises je projekcija, kako nas drugi dozivljavaju i sta misle o nama, a to sve stvarno nije tacno uopste...ne slazem se, ne nalazim se u tome
mi nismo tugaljiva i osetljiva bica, vec smo naprotiv sasvim suprotno od toga

Jasno je da bi se većini dopala gomila komplimenata ali jesi li ti beše Rak?

Ispravi me ako grešim ali ti bi se ti pre mogla pronalaziti u opisima Strelca i Blizanca jer imaš vladara Asc i Meseca [vladar Sunca] u Strelcu a Mars i Veneru u Blizancima ...
moram da ponovim
Mady:
NE VAŽI za pojedince koji imaju u Raku samo Sunce a npr. Mars i Veneru ili Merkura u Blizancima ili Lavu jer će u tom slučaju primarno biti to drugo sazvežđe.

Pa Hvala ti na potvrdi - jasno je zašto se ne pronalaziš u opisu.

Naravno da Rak neće sebe opisati kao zaplakanu jedinku, tugaljivu, depresivnu ali ti svakako nisi tipičan predstavnik znaka pa zato i tvoje poređenje/nepronalaženje u mom postu jeste očekivano.
Uostalom ako si pažljivo pročitala čitav post [a sumnjam da jesi zbog Marsa u Blizancima] tu postoje i neke vrline a i napomena da se u istom NEĆE pronaći jedinke poput tebe.

Moj Asc jeste u Raku pa nisam počela levo desno da pišem o brojnim vrlinama i lepim manirima ovog sazvežđa... već o nekim uočljivijim teskobnim karakteristikama kako nas drugi opisuju, doživljavaju.

Mady:
Pa Hvala ti na potvrdi - jasno je zašto se ne pronalaziš u opisu.

Naravno da Rak neće sebe opisati kao zaplakanu jedinku, tugaljivu, depresivnu ali ti svakako nisi tipičan predstavnik znaka pa zato i tvoje poređenje/nepronalaženje u mom postu jeste očekivano.
Uostalom ako si pažljivo pročitala čitav post [a sumnjam da jesi zbog Marsa u Blizancima] tu postoje i neke vrline a i napomena da se u istom NEĆE pronaći jedinke poput tebe.

Moj Asc jeste u Raku pa nisam počela levo desno da pišem o brojnim vrlinama i lepim manirima ovog sazvežđa... već o nekim uočljivijim teskobnim karakteristikama kako nas drugi opisuju, doživljavaju.

ok ok, volim te
mojne se jedis
samo kazem sta mislim-:D

Back