STA MISLITE O PREPARATIMA ZA POTENCIJU

Koliko ja znam Titan gel povecava kitu! Drug je koristio nesto slicno pre par godina ( neko kinesko sranje ili ko zna cija domaca radinost ) kaze da je bilo sve super dok nije poceo da dobija aritmiju, pokusacu da citiram reci njegove " deluje do jaja, glavic mi je toliki da mogu da se ogledam u njemu a imam osecaj kao da drzim pivsku flasu u rukama ", posle par meseci je batalio zajebanciju......

Ако изуземемо психичке проблеме, фора са потенцијом / импотенцијом је у добром пумпању крви у ткиво полног органа, тј проблем је често у срцу и циркулацијом а не у оној ствари. Зато Змај од Шипова има ненормално добру потенцију, зато што има два срца !

- - - - - - - - - -

pisao je na ovom forumu čovek - lekar koji je provalio to i mazao je đoku sa kremom za cirkulaciju i radio neke vežbe i kaže da mu se povećalo spolovilo !

U vreme kad sam koristio titan gel, bio mi je toliko velik da sam morao da ga polazem na suvozacevo sediste dok vozim auto:aha:
Sve duzim i duzim koriscenjem, situacije je presla u dramaturgiju jer sam morao da mu vezujem pojas
Ghelyon.gif

Back