- Poruka
- 85.646
ne, to je eksluzivno rezervisano za budale i one sa niskim misljenjem o sebi
ili za pateticare i pateticarke neke oportuniste
ili za pateticare i pateticarke neke oportuniste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvrstiti u povremenu aktivnostu svakom slucaju nesto sto valja isprobati![]()
Bolje u svakodnevnuUvrstiti u povremenu aktivnost
Ne mislim,...s.ex, k'o s.ex.Da li ste nekad imali seks "za jednu noc"?
Ono, upoznate nekog, svidi vam se, kresnete se i posle se nikad vise ne vidite/cujete sa tom osobom
ili se vratite u svoj grad i prekinete kontakt
Meni se desava u ranoj starosti I ima vajdeDešavalo se u ranoj mladosti, ali nije bilo neke vajde od toga.
a nekog orgazma?Dešavalo se u ranoj mladosti, ali nije bilo neke vajde od toga.
Nista pre sexa!!Svaki one night stand (stari izraz u Srbiji "seks na jednu noć") je zapravo šansa da dvoje uđu u vezu. E, sad, ako se posle seksa, u trenucima intime, ne ostvari osećaj pripadnosti, intenziva koja je potrebna da se ljudi zaljube, onda do veze i ne treba da dođe. Ako veza usledi, obično je to samo gubljenje vremena. Tako da što se tiče isprobavanja onog drugoga, kao neki barometar, zašto ne, ako već dopadanje i želja postoje.
Bio u Nesebar naletim na litvanku neki nadjemo se vece na plazu kokteli setnja I apartman na kraj kao zavrsnica ona ode sutra nastavilo se dopisivati Ali ono jednom u I pogodilo se 3 godine posle da u isto vreme se nadjemo u Istanbul ugovorimo opet vidjanje seli na ono brodic po bosfor posle na burek I apartman I eto ponovilo seDešavaju se možda te neke avanturice ljudima na moru, pretpostavljam da je to. Odeš i ne vidiš više osobu. Ali ako je u okolini par stotina km ili još bolje iz istog mesta, zašto bi ako je bilo dobro ostalo na 1night? Dakle, u startu ako ostane na 1 znači da nije bilo dobro
Не.Da li ste nekad imali seks "za jednu noc"?
Ono, upoznate nekog, svidi vam se, kresnete se i posle se nikad vise ne vidite/cujete sa tom osobom
Pesho, dominirašMeni se desava u ranoj starosti I ima vajde
bravo peshoBio u Nesebar naletim na litvanku neki nadjemo se vece na plazu kokteli setnja I apartman na kraj kao zavrsnica ona ode sutra nastavilo se dopisivati Ali ono jednom u I pogodilo se 3 godine posle da u isto vreme se nadjemo u Istanbul ugovorimo opet vidjanje seli na ono brodic po bosfor posle na burek I apartman I eto ponovilo se
zva sam toga na kraju koji mi je i uplatia pusenje i onda me lzramotila pred njime rrkla da mi veliiiki a jest valaDa li ste nekad imali seks "za jednu noc"?
Шта те спречава?Nisam ali bih voljela!
Isto....Dešavalo se u ranoj mladosti, ali nije bilo neke vajde od toga.
Pa ne mogu reći da mi se nije desilo ni posleIsto....
Zasto to da radim ,pa jos vise da patim....
Ili imas seks ili nemas.......
Isto je i sa novcem,moci,statusom......
I ja sam vise stara za imitacije zivota......
Da. Više puta.Da li ste nekad imali seks "za jednu noc"?