Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 82.679
ne, to je eksluzivno rezervisano za budale i one sa niskim misljenjem o sebi
ili za pateticare i pateticarke neke oportuniste
ili za pateticare i pateticarke neke oportuniste
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvrstiti u povremenu aktivnostu svakom slucaju nesto sto valja isprobati
Bolje u svakodnevnuUvrstiti u povremenu aktivnost
Ne mislim,...s.ex, k'o s.ex.Da li ste nekad imali seks "za jednu noc"?
Ono, upoznate nekog, svidi vam se, kresnete se i posle se nikad vise ne vidite/cujete sa tom osobom
ili se vratite u svoj grad i prekinete kontakt
Meni se desava u ranoj starosti I ima vajdeDešavalo se u ranoj mladosti, ali nije bilo neke vajde od toga.
a nekog orgazma?Dešavalo se u ranoj mladosti, ali nije bilo neke vajde od toga.
Nista pre sexa!!Svaki one night stand (stari izraz u Srbiji "seks na jednu noć") je zapravo šansa da dvoje uđu u vezu. E, sad, ako se posle seksa, u trenucima intime, ne ostvari osećaj pripadnosti, intenziva koja je potrebna da se ljudi zaljube, onda do veze i ne treba da dođe. Ako veza usledi, obično je to samo gubljenje vremena. Tako da što se tiče isprobavanja onog drugoga, kao neki barometar, zašto ne, ako već dopadanje i želja postoje.
Bio u Nesebar naletim na litvanku neki nadjemo se vece na plazu kokteli setnja I apartman na kraj kao zavrsnica ona ode sutra nastavilo se dopisivati Ali ono jednom u I pogodilo se 3 godine posle da u isto vreme se nadjemo u Istanbul ugovorimo opet vidjanje seli na ono brodic po bosfor posle na burek I apartman I eto ponovilo seDešavaju se možda te neke avanturice ljudima na moru, pretpostavljam da je to. Odeš i ne vidiš više osobu. Ali ako je u okolini par stotina km ili još bolje iz istog mesta, zašto bi ako je bilo dobro ostalo na 1night? Dakle, u startu ako ostane na 1 znači da nije bilo dobro
Не.Da li ste nekad imali seks "za jednu noc"?
Ono, upoznate nekog, svidi vam se, kresnete se i posle se nikad vise ne vidite/cujete sa tom osobom
Pesho, dominirašMeni se desava u ranoj starosti I ima vajde
bravo peshoBio u Nesebar naletim na litvanku neki nadjemo se vece na plazu kokteli setnja I apartman na kraj kao zavrsnica ona ode sutra nastavilo se dopisivati Ali ono jednom u I pogodilo se 3 godine posle da u isto vreme se nadjemo u Istanbul ugovorimo opet vidjanje seli na ono brodic po bosfor posle na burek I apartman I eto ponovilo se
zva sam toga na kraju koji mi je i uplatia pusenje i onda me lzramotila pred njime rrkla da mi veliiiki a jest valaDa li ste nekad imali seks "za jednu noc"?
Шта те спречава?Nisam ali bih voljela!