Šta mislite o Nataši Kandić?

Šta mislite o Nataši Kandić?

• Ona je heroj, borac za pravdu!

• Ona je strani plaćenik, mrzi Srbe, loša je osoba

• Nemam mišljenje o njoj

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
znam gde se zaceo fasizam, ali znam i gde se povampirio 90ih god i traje do dan danas

Kazi da li je i jedan gradjanin NATO zemalja za sve vreme AGRESIJE imao problema u BEOGRADU !
U AMBASADU SRJ 24.3.1999. u Vasingtonu upadju naoruzani agenti kontraobavestajne sluzbe SAD ( FBI ) sl. se desilo u Berlinu 6.4.1941. Krsenje Becke konvencije ! Molim te samo sa argumentima ja se politiko ne bavim !

Kazi da li je i jedan gradjanin NATO zemalja za sve vreme AGRESIJE imao problema u BEOGRADU !
U AMBASADU SRJ 24.3.1999. u Vasingtonu upadju naoruzani agenti kontraobavestajne sluzbe SAD ( FBI ) sl. se desilo u Berlinu 6.4.1941. Krsenje Becke konvencije ! Molim te samo sa argumentima ja se politiko ne bavim !

Kada se bave nelegalnim operacijama, izdavanjem laznih pasosha, prikrivanjem kriminalaca, švercovanjem istih... Samo jos droga fali u celoj priči. Prema tome sta ti nije jasno?

čedina_zebra
Злостављањем би могли сматрати физичко кажњавање деце када за то не постоји прави разлог,тј. када дете није ништа скривило - поломило комшији прозорско стакло, ударило брата/сестру... већ то родитељи раде како би се ослободили своје фрустрације и бола.

Сексуално злостављање се такође дешава и у Србији као и у осталим земљама, и много је озбиљнији облик злостављања, јер оставља неизбирисиве трагове у психи детета. Оба вида злостављања треба кажњавати без пардона, али је злонамерно давати овако небулозне изјаве, јер испада да је Душица анкетирала свих 8 милиона грађана Србије и онда добила резултат да су свака 3 девојчица и сваки 7 дечак сексуално злостављани.

Ово је њихов видео на јутјубу
у коме је између осталог приказан случај у коме девојчица говори о томе како је њена сестра (или она сама, није ми баш најјасније) била злостављана од стране оца.

Ma ne reci, a kada postoji PRAVI razlog za FIZIČKO kažnjavanje dece, a štaćemo sa MENTALNIM kažnjavanjem tipa, u kazni si 7 dana nema iz kuće van?

čedina_zebra
Ma ne reci, a kada postoji PRAVI razlog za FIZIČKO kažnjavanje dece...
Па већ сам рекао: када дете постане насилно према другима - рецимо према млађем брату или сестри, и сви смо ми понекада били кажњени са правим разлогом, те због тога ту казну нисмо доживљавали као злостављање.

a štaćemo sa MENTALNIM kažnjavanjem tipa, u kazni si 7 dana nema iz kuće van?
То је ипак врста физичке казне, јер се детету ограничава физичко кретање и слобода.

Ментално злостављање постоји и оно се пре свега огледа у подривању самопоуздања и осећаја личне вредности детета причама типа: "Ти си глуп", "ништа од тебе неће бити", "исти си отац/мајка", "будало", "идиоте", "не занима ме твоје мишљење" и слично.

čedina_zebra
Па већ сам рекао: када дете постане насилно према другима - рецимо према млађем брату или сестри, и сви смо ми понекада били кажњени са правим разлогом, те због тога ту казну нисмо доживљавали као злостављање.

То је ипак врста физичке казне, јер се детету ограничава физичко кретање и слобода.

Ментално злостављање постоји и оно се пре свега огледа у подривању самопоуздања и осећаја личне вредности детета причама типа: "Ти си глуп", "ништа од тебе неће бити", "исти си отац/мајка", "будало", "идиоте", "не занима ме твоје мишљење" и слично.

Na ovo nije potreban komentar, sam si sebe deklarisao kao nasilnika.

čedina_zebra
Citat:Parsifal
Ma ne reci, a kada postoji PRAVI razlog za FIZIČKO kažnjavanje dece...

Citat:
a štaćemo sa MENTALNIM kažnjavanjem tipa, u kazni si 7 dana nema iz kuće van?

Na ovo nije potreban komentar, sam si sebe deklarisao kao nasilnika.
Не бих да будем неучтив, али ако напред речено ниси схватила (што је очигледно), онда би требала да се забринеш за свој систем расуђивања.

USTAV Republike Srbije
Nepovredivost fizičkog i psihičkog integriteta
Član 25.
Fizički i psihički integritet je nepovrediv.
Niko ne može biti izložen mučenju, nečovečnom ili ponižavajućem postupanju ili kažnjavanju, niti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodno datog pristanka.

Наташа Кандић је осведочени непријатељ српског народа и све што је урадила било је на штету Српства, а од самог почетка лобирала је за стране агенције које сатанизују Србе.
Зашто је представљају као борца за правду, кад је јавно показала на чијој је страни и да мрзи Србе? :rtfm:
Надам се да ће историја све то исправити, а да ће сви добити по заслузи... па, и мрска нам Кандићка!

znam gde se zaceo fasizam, ali znam i gde se povampirio 90ih god i traje do dan danas
u pravu si, smo, ovde je to malo *rastegljiv pojam u zavisnosti da li biju ili IH biju, e onda krece *dubokoumna rasprava shta je fashizam, definicija i teorija.........:dash:
Kada se bave nelegalnim operacijama, izdavanjem laznih pasosha, prikrivanjem kriminalaca, švercovanjem istih... Samo jos droga fali u celoj priči. Prema tome sta ti nije jasno?
Potpuno si u pravu!
ps."......Da ja sam mutjko u skladu s' propisi"
Shojic u "Tesnoj kozi

čedina_zebra

Zatvorenika ne zatvaraju da bi podnosio fizičku bol nego mentalnu bol, ali ti to ionako ne razumeš. Smatraj da sam trol što se mene tiče.

čedina_zebra
Zatvorenika ne zatvaraju da bi podnosio fizičku bol nego mentalnu bol, ali ti to ionako ne razumeš
Па и када га физички злостављају (осим физичког) он доживљава и ментални и емоционални бол, али то ваљда не пише у уџбенику: "Како за 10 дана постати инструктор у Траума Инцест Центру"

А ова два закључка о теби и даље стоје:

1. Ти уопште ниси била дете

2. Ти ниси родитељ и немаш деце

Poslednja izmena:
Наташа Кандић је осведочени непријатељ српског народа и све што је урадила било је на штету Српства, а од самог почетка лобирала је за стране агенције које сатанизују Србе.
Зашто је представљају као борца за правду, кад је јавно показала на чијој је страни и да мрзи Србе? :rtfm:
Надам се да ће историја све то исправити, а да ће сви добити по заслузи... па, и мрска нам Кандићка!
ОНА МЕНИ НИЈЕ МРСКА!:bljak::bljak::bljak:
КОРИСТИМ ПРИЛИКУ ДА ЈОЈ ЧЕСТИТАМ 8.МАРТ
И ДА ЈОЈ ОД СВЕГ СРЦА ПОЖЕЛИМ ДА ГА ВИШЕ НИКАДА НЕ ДОЧЕКА!
П.С.
Толико о историјској правди!:mrgreen:

Back