rale74
Ističe se
- Poruka
- 2.057
na ovim prostorima najvise zlocine su pocinili NACISTI nadam se da ces se sloziti !
zlocine su pravili ludaci psihicki poremeceni ili neki iz koristoljublja
a fasisti su ovi ovde koji ih brane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na ovim prostorima najvise zlocine su pocinili NACISTI nadam se da ces se sloziti !
zlocine su pravili ludaci psihicki poremeceni ili neki iz koristoljublja
a fasisti su ovi ovde koji ih brane
Pa jel znas da se FASIZAM zaceo na teritoriji zemlje sa cijih su aerodroma 24.3.1999. poleteli NOCU bez objeve rata BOMBARDERI da bombarduju i ruse moj BEOGRAD !
znam gde se zaceo fasizam, ali znam i gde se povampirio 90ih god i traje do dan danas
Kazi da li je i jedan gradjanin NATO zemalja za sve vreme AGRESIJE imao problema u BEOGRADU !
U AMBASADU SRJ 24.3.1999. u Vasingtonu upadju naoruzani agenti kontraobavestajne sluzbe SAD ( FBI ) sl. se desilo u Berlinu 6.4.1941. Krsenje Becke konvencije ! Molim te samo sa argumentima ja se politiko ne bavim !
Kada se bave nelegalnim operacijama, izdavanjem laznih pasosha, prikrivanjem kriminalaca, švercovanjem istih... Samo jos droga fali u celoj priči. Prema tome sta ti nije jasno?
Nije mi jasno koliko imas godina ?
Vidis da mu je nik mario80, verovatno ima 29. A ko zna mozda 80 znaci i da ima 80 godina ...
čedina_zebra
Злостављањем би могли сматрати физичко кажњавање деце када за то не постоји прави разлог,тј. када дете није ништа скривило - поломило комшији прозорско стакло, ударило брата/сестру... већ то родитељи раде како би се ослободили своје фрустрације и бола.
Сексуално злостављање се такође дешава и у Србији као и у осталим земљама, и много је озбиљнији облик злостављања, јер оставља неизбирисиве трагове у психи детета. Оба вида злостављања треба кажњавати без пардона, али је злонамерно давати овако небулозне изјаве, јер испада да је Душица анкетирала свих 8 милиона грађана Србије и онда добила резултат да су свака 3 девојчица и сваки 7 дечак сексуално злостављани.
Ово је њихов видео на јутјубуу коме је између осталог приказан случај у коме девојчица говори о томе како је њена сестра (или она сама, није ми баш најјасније) била злостављана од стране оца.
Па већ сам рекао: када дете постане насилно према другима - рецимо према млађем брату или сестри, и сви смо ми понекада били кажњени са правим разлогом, те због тога ту казну нисмо доживљавали као злостављање.Ma ne reci, a kada postoji PRAVI razlog za FIZIČKO kažnjavanje dece...
То је ипак врста физичке казне, јер се детету ограничава физичко кретање и слобода.a štaćemo sa MENTALNIM kažnjavanjem tipa, u kazni si 7 dana nema iz kuće van?
čedina_zebra
Па већ сам рекао: када дете постане насилно према другима - рецимо према млађем брату или сестри, и сви смо ми понекада били кажњени са правим разлогом, те због тога ту казну нисмо доживљавали као злостављање.
То је ипак врста физичке казне, јер се детету ограничава физичко кретање и слобода.
Ментално злостављање постоји и оно се пре свега огледа у подривању самопоуздања и осећаја личне вредности детета причама типа: "Ти си глуп", "ништа од тебе неће бити", "исти си отац/мајка", "будало", "идиоте", "не занима ме твоје мишљење" и слично.
Не бих да будем неучтив, али ако напред речено ниси схватила (што је очигледно), онда би требала да се забринеш за свој систем расуђивања.Citat:Parsifal
Ma ne reci, a kada postoji PRAVI razlog za FIZIČKO kažnjavanje dece...
Па већ сам рекао: када дете постане насилно према другима - рецимо према млађем брату или сестри, и сви смо ми понекада били кажњени са правим разлогом, те због тога ту казну нисмо доживљавали као злостављање.
Citat:
a štaćemo sa MENTALNIM kažnjavanjem tipa, u kazni si 7 dana nema iz kuće van?
То је ипак врста физичке казне, јер се детету ограничава физичко кретање и слобода.
Ментално злостављање постоји и оно се пре свега огледа у подривању самопоуздања и осећаја личне вредности детета причама типа: "Ти си глуп", "ништа од тебе неће бити", "исти си отац/мајка", "будало", "идиоте", "не занима ме твоје мишљење" и слично.
Na ovo nije potreban komentar, sam si sebe deklarisao kao nasilnika.
čedina_zebra
Не бих да будем неучтив, али ако напред речено ниси схватила (што је очигледно), онда би требала да се забринеш за свој систем расуђивања.
Šta te briga![]()
u pravu si, smo, ovde je to malo *rastegljiv pojam u zavisnosti da li biju ili IH biju, e onda krece *dubokoumna rasprava shta je fashizam, definicija i teorija.........znam gde se zaceo fasizam, ali znam i gde se povampirio 90ih god i traje do dan danas
Potpuno si u pravu!Kada se bave nelegalnim operacijama, izdavanjem laznih pasosha, prikrivanjem kriminalaca, švercovanjem istih... Samo jos droga fali u celoj priči. Prema tome sta ti nije jasno?
У случају да ти је расуђивање у реду, онда постоје два разумна одовора на твоје размишљање:Ti i dalje pravdaj nasilje a ja tju da brinem o svom rasuđivanju
čedina_zebra
u pravu si, smo, ovde je to malo *rastegljiv pojam u zavisnosti da li biju ili IH biju, e onda krece *dubokoumna rasprava shta je fashizam, definicija i teorija.........
Potpuno si u pravu!
ps."......Da ja sam mutjko u skladu s' propisi"
Shojic u "Tesnoj kozi
Па и када га физички злостављају (осим физичког) он доживљава и ментални и емоционални бол, али то ваљда не пише у уџбенику: "Како за 10 дана постати инструктор у Траума Инцест Центру"Zatvorenika ne zatvaraju da bi podnosio fizičku bol nego mentalnu bol, ali ti to ionako ne razumeš
ОНА МЕНИ НИЈЕ МРСКА!Наташа Кандић је осведочени непријатељ српског народа и све што је урадила било је на штету Српства, а од самог почетка лобирала је за стране агенције које сатанизују Србе.
Зашто је представљају као борца за правду, кад је јавно показала на чијој је страни и да мрзи Србе?
Надам се да ће историја све то исправити, а да ће сви добити по заслузи... па, и мрска нам Кандићка!
Srecan TI 8. mart PACIJENTICE moja !
Dr. Presretac