Šta mislite o modi velikih grudi

Ne mislim da velicina grudi ima veze sa inteligencijom. Ali mislim da je jadno sto se samo to kod zena gleda. Nije bitno da li je pametna ili ne, bitno je koliko je sisata.Sto neko od vas muskih ne bude iritiran necijim pametnim komentarom , ali ste se svi uhvatili kad je devojka rekla da ima velike grudi..

Peta W.:
LARA CROFT:
To koliko sam pametna i sposobna govori cinjenica da sam zavrsila Ekonomski fakultet u roku,sa ne pune 23 godine.Kakve veze ima velicina grudi ili lepota sa pamecu? :shock: :roll:
:shock: :lol: :lol: aaaaa...vidis,nisam znala da se tako gleda koliko je covek pametan...Eto,i ja nesto da naucim... :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll:
evo ja nikako da zavrshim biologiju a i dalje sam glup i ruzan....nema pravila....eto to ti je :roll: :lol:

*Rea*:
Snezna_kraljica:
vodolija77:
Ti si zena mog zivota!!!! :D
Ja zaboravih, ali si me ti podsetio - zivimo na BALKANU. O, Boze......
Krava je dobra koliko mleka daje, a zena kolike sise ima................. :x
Cemu takvo poredjenje? :shock:

...MOJA Beba Slatka...
...Zna mnogo toga...
...O ruskim i... mojim...afinitetima(mmmm)ha! :wink:

kojote:
*Rea*:
Snezna_kraljica:
vodolija77:
Ti si zena mog zivota!!!! :D
Ja zaboravih, ali si me ti podsetio - zivimo na BALKANU. O, Boze......
Krava je dobra koliko mleka daje, a zena kolike sise ima................. :x
Cemu takvo poredjenje? :shock:

...MOJA Beba Slatka...
...Zna mnogo toga...
...O ruskim i... mojim...afinitetima(mmmm)ha! :wink:
A i dalje sam tvoja BEBA SLATKA?
Cinilo mi se da me ne volis...... u poslednje vreme..... odnosno, inace......
O tvojim afinitetima..... Ne znam nista. Niti cu ikad saznati. Zivim u blazenom neznanju. I pevam decje pesmice. :wink:

A za Reu..
Nije u redu sto je samo na osnovu toga kakve grudi ima LARA CROFT onaj covek rekao da je ona zena njegovog zivota.
To je nesto najnize. Dakle - zena se ceni po tome.
A analogija je ocigledna...

Mislim da su velike ali PRIRODNE grudi super. Ja imam 48 kg, visoka sam 173 a imam velike grudi ( 85- br. brusa). Moj decko ih obozava i kaze da su najlepse na svetu. Muskarci vise vole devojke sa velikim grudima koje su zgodne, naravno, ali devojkama sa manjim grudima kazem da je priroda na prvom mestu i da nemaju zasto da se brinu jer nista veliko ne propustaju. Samo vulgarne komentare a nekad i nesto gore!

Back