Sta mislite o Maji iz VELIKOG BRATA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WHITENICKY:
Ma koji bre Big Brother ..........gledajte bolje e r o t s k e filmove ......nego sto blenete u TV i cekate da se neko k r e s n e u kuci .....ma sve su ono dileje ,a josh vece sto voajerishu po celu noc ..... emisija je velika navlakusha , jedno vreme sam pratio taj debilizam ..sada mi ne pada na pamet ...
Ae ne seri..
i ja mrzim bb, ali ima onih koji to rade, pa SHTA! Iako je to samo izgovor za skupljanje para, nije moralno bla bla bla itd itd itd... kome je zabavno neka gleda! Zasto sve shto izadje novo mora da bude pljuvano od strane ''moralista''....
na kaju krajeva, to je ISTO KAO I SVAKI RIJALITI SOU!!!!

4369086345732e9ccdbc3.gif

:lol:

dobricko:
ja sam i glasala da se izbaci,VISE PUTA,he,he

Za to si pukla preko sto kinti . Tako jos hiljadu ljudi glupih kao ti i eto zarade . Ti stvarno mislis da oni gledaju to za koga su najvise ljudi glasali da se izbaci . Boli njih patka za pozive , tako samo deru pare od glupih poput tebe . Dok ima ovaca trba ih sisati . Oni su izbacili koga su hteli . Oni prave scenario u kuci kakav njima odgovara . Izbacuju i ubacuju one ljude koji ce da naprave ludu i zanimljivu atmosveru za prosecnog srbina ( prosecan IQ<50 jbg. sad zamisli kakva je to atmosfera ) . Tako ce zadrzati gledaoce , a mozda i privuci nove ( debile ) . Tako ce imati vecu gledanost . Tako ce imati vise kesa itd .

Zato nemoj vise da zoves , vec kupi simpatiji cokoladu ili ga pozovi na pice . Bices bas cool .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back