Ништа.Немам времена за такве глупости
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto.ljubi te ja tako pametnogTorrente-BG:Kakve ova tema ima veze sa Beogradom?
Jedino ako ta seljanka ima u planu da se kao i gomila slicnih njoj doseli u Bg u suprotnom ova tema nema sta da trazi ovde vec na temi Nis ili sl.
I ja tebe isto tako kao ti njegapajamaca:eto.ljubi te ja tako pametnog![]()
Blago se tebi...lolTorrente-BG:Kakve ova tema ima veze sa Beogradom?
Jedino ako ta seljanka ima u planu da se kao i gomila slicnih njoj doseli u Bg u suprotnom ova tema nema sta da trazi ovde vec na temi Nis ili sl.
ako mislis da sm glupa gresis za 100 dinara me bas briga, o boze kao da sam dala 1000 a 100,nista se ti ne brini za mene.i simpatija ce dobiti cokoladu ako trebaFATAL ERROR:Za to si pukla preko sto kinti . Tako jos hiljadu ljudi glupih kao ti i eto zarade . Ti stvarno mislis da oni gledaju to za koga su najvise ljudi glasali da se izbaci . Boli njih patka za pozive , tako samo deru pare od glupih poput tebe . Dok ima ovaca trba ih sisati . Oni su izbacili koga su hteli . Oni prave scenario u kuci kakav njima odgovara . Izbacuju i ubacuju one ljude koji ce da naprave ludu i zanimljivu atmosveru za prosecnog srbina ( prosecan IQ<50 jbg. sad zamisli kakva je to atmosfera ) . Tako ce zadrzati gledaoce , a mozda i privuci nove ( debile ) . Tako ce imati vecu gledanost . Tako ce imati vise kesa itd .
Zato nemoj vise da zoves , vec kupi simpatiji cokoladu ili ga pozovi na pice . Bices bas cool .
FATAL ERROR:Za to si pukla preko sto kinti . Tako jos hiljadu ljudi glupih kao ti i eto zarade . Ti stvarno mislis da oni gledaju to za koga su najvise ljudi glasali da se izbaci . Boli njih patka za pozive , tako samo deru pare od glupih poput tebe . Dok ima ovaca trba ih sisati . Oni su izbacili koga su hteli . Oni prave scenario u kuci kakav njima odgovara . Izbacuju i ubacuju one ljude koji ce da naprave ludu i zanimljivu atmosveru za prosecnog srbina ( prosecan IQ<50 jbg. sad zamisli kakva je to atmosfera ) . Tako ce zadrzati gledaoce , a mozda i privuci nove ( debile ) . Tako ce imati vecu gledanost . Tako ce imati vise kesa itd .
Zato nemoj vise da zoves , vec kupi simpatiji cokoladu ili ga pozovi na pice . Bices bas cool .
divlja:Sta tapses, vidis da je reko da je prosecan Srbin debil ili kreten (IQ<50), il' kako vec bese. :-?
dobricko:ok.ako vam toliko smeta ova tema na BG forumu prebacicu je samo neka mi neko objasni kako se to radi...a stavila sam tut emu jer se VB odigrava u Beogradu ...cao..
dobricko:ako mislis da sm glupa gresis za 100 dinara me bas briga, o boze kao da sam dala 1000 a 100,nista se ti ne brini za mene.i simpatija ce dobiti cokoladu ako treba,A NIJE LEPO STO ME NAZIVAS GLUPOM KADA ME I NE POZNAJES
FATAL ERROR:jer da ima veci IQ on nebi gledao VelikogBrata ( definitivno ) . .
Da pobogu pa nikako...divlja:Al' da nema izjave, kako bi MI to zakljucili, pobogu?![]()
Pa šta hoćeš, dečko je u pravu milion posto.. jer da nije tako nebismo bili tu gde jesmo..divlja:Sta tapses, vidis da je reko da je prosecan Srbin debil ili kreten (IQ<50), il' kako vec bese. :-?