Sta mislite o Maji iz VELIKOG BRATA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FATAL ERROR:
Za to si pukla preko sto kinti . Tako jos hiljadu ljudi glupih kao ti i eto zarade . Ti stvarno mislis da oni gledaju to za koga su najvise ljudi glasali da se izbaci . Boli njih patka za pozive , tako samo deru pare od glupih poput tebe . Dok ima ovaca trba ih sisati . Oni su izbacili koga su hteli . Oni prave scenario u kuci kakav njima odgovara . Izbacuju i ubacuju one ljude koji ce da naprave ludu i zanimljivu atmosveru za prosecnog srbina ( prosecan IQ<50 jbg. sad zamisli kakva je to atmosfera ) . Tako ce zadrzati gledaoce , a mozda i privuci nove ( debile ) . Tako ce imati vecu gledanost . Tako ce imati vise kesa itd .

Zato nemoj vise da zoves , vec kupi simpatiji cokoladu ili ga pozovi na pice . Bices bas cool .
ako mislis da sm glupa gresis za 100 dinara me bas briga, o boze kao da sam dala 1000 a 100,nista se ti ne brini za mene.i simpatija ce dobiti cokoladu ako treba :),A NIJE LEPO STO ME NAZIVAS GLUPOM KADA ME I NE POZNAJES

FATAL ERROR:
Za to si pukla preko sto kinti . Tako jos hiljadu ljudi glupih kao ti i eto zarade . Ti stvarno mislis da oni gledaju to za koga su najvise ljudi glasali da se izbaci . Boli njih patka za pozive , tako samo deru pare od glupih poput tebe . Dok ima ovaca trba ih sisati . Oni su izbacili koga su hteli . Oni prave scenario u kuci kakav njima odgovara . Izbacuju i ubacuju one ljude koji ce da naprave ludu i zanimljivu atmosveru za prosecnog srbina ( prosecan IQ<50 jbg. sad zamisli kakva je to atmosfera ) . Tako ce zadrzati gledaoce , a mozda i privuci nove ( debile ) . Tako ce imati vecu gledanost . Tako ce imati vise kesa itd .

Zato nemoj vise da zoves , vec kupi simpatiji cokoladu ili ga pozovi na pice . Bices bas cool .
aplauz.gif

divlja:
Sta tapses, vidis da je reko da je prosecan Srbin debil ili kreten (IQ<50), il' kako vec bese. :-?

To sam napisao u brzini . Moja greska . Trebalo je da napisem - prosecan gledalac Velikog Brata ima IQ<50 , jer da ima veci IQ on nebi gledao VelikogBrata ( definitivno ) . Izvinjavam se ljudi , prosecan Srbin ima IQ>90 ( nadam se :-D ) , ali sa obzirom koliko ljudi gleda Velikog Brata taj prosek se remeti .

dobricko:
ok.ako vam toliko smeta ova tema na BG forumu prebacicu je samo neka mi neko objasni kako se to radi...a stavila sam tut emu jer se VB odigrava u Beogradu ...cao..

Pa trebala si da otvoris i temu RTS ili B92 posto su njihove TV stanice u Beogradu . :-D Otvori i temu Munje posto je taj film sniman u Beogradu .......

Postoji tema ''Big Brother'' na pod 4umu televizija .... cao ...

Can someone LOCK this hole ?

dobricko:
ako mislis da sm glupa gresis za 100 dinara me bas briga, o boze kao da sam dala 1000 a 100,nista se ti ne brini za mene.i simpatija ce dobiti cokoladu ako treba :),A NIJE LEPO STO ME NAZIVAS GLUPOM KADA ME I NE POZNAJES

Vec sam ti objasnio sto mislim da si glupa . Da si malo pametnija ti nebi zvala ( glasala ) za tamo neko izbacivanje , vec bi stedela kredit i slala poruke decku , simpatiji , drugarici ... Da si jos malo pametnija ti uposte nebi gledala Velikog Brata . Tako bi imala i vise kinte i vise vremena za bilo sta drugo pametnije . Npr. otisla bi sa deckom ( ili bilo skim ) na neku zurku umesto sto bi gledala Velikog Brata , a i imala bi kinte za pice jer nebi zvala tj. glasala . Tamo bi mogla da se zezas , da upoznajes nove tipove itd. nebi se uposete cimala oko ''V. Brata'' , Marka , Edina itd. ili o tome ko se voli ko ne .
Shvati ovo kao savet , a ne kao uvredu . Da samo malo vise razmishljash ti nista od ovoga nebi dozivljavala kao uvredu nego kao savete iz kojih mozes da naucis nesto novo , da se nasmejes ..... bla , bla...
A da sam ja malo pametniji ja uopste nebi gubio vreme na ovakvim forumima , ali nisam pametniji jbg.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back