Шта мислите о ЛГБТ (лезбејкама, гејевима, бисексуалнима и трансексуалнима)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto se tice tih komentara koji afirmisu mrznju i nasilje prema drugim ljudskim bicima samo na temelju drugacije seksualnosti, mislim da treba da budu pod nekakvim sankcijama jer nijedan pojedinac uz svu slobodu govora, nema pravo na to.

Jedan Oskar Vajld bio je veci i mudriji od sve vas gospode. Isto tako i Da Vinci i Cajkovski i veliki Marsel Prust. Bojim se da su ziveli ovde i sada postojala bi sansa da i nad njima, kako kazete, vrsite egzorcizam....

Marsel Prust je bio deklarisani katolik i sigurno ne bi bio gej aktivista. Nije važno da li neko ima gej sklonosti važno je da ih savladava. Ta priča o ,,velikim'' homoseksualcima odavno ne pije vodu...

Kakva crna ugrozena prava hetero vrednosti? Sta je to onemoguceno nekom hetero paru?
Проблем је што се потенцира да је боље бити ЛГБТ јер си боље заштићен од државе и то се пропагира и нашој деци у школама.

Pravoslavna talibanija...
Русија је секуларна држава иако има већину православних верника међу становништвом али исто тако и муслимана и будиста, комуниста, има и баптиста и других протестаната, разних секташа (верских заједница), мало и римокатолика, итд. Недавно је одлучено у врху Русије да се смањи утицај Руске православне Цркве на државу и да Русија настави свој пут путем секуларне, световне, нерелигозне државе и да се сваки вид верског фанатизма кажњава још строжије. Тако да ти не стоји та констатација. То сам прочитао пре неки дан у руским вестима а та одлука је донета недавно.

Poslednja izmena:
Проблем је што се потенцира да је боље бити ЛГБТ јер си боље заштићен од државе и то се пропагира и нашој деци у школама.

img.php

Trenutno su gejevi sociološko-ekonomski uglavnom obezbeđeni, a koliko sam zaključio, poslodavci se plaše da im se zamere otpuštajući ih bez nekog debelog razloga, jer ih u momentu čeka takva tužba, da će izgubiti sav profit, koji imaju.

Русија је секуларна држава иако има већину православних верника међу становништвом али исто тако и муслимана и будиста, комуниста, има и баптиста и других протестаната, разних секташа (верских заједница), мало и римокатолика, итд. Недавно је одлучено у врху Русије да се смањи утицај Руске православне Цркве на државу и да Русија настави свој пут путем секуларне, световне, нерелигозне државе и да се сваки вид верског фанатизма кажњава још строжије. Тако да ти не стоји та констатација. То сам прочитао пре неки дан у руским вестима а та одлука је донета недавно.
Ne znam sta su doneli, ali je ovaj potez direktno inspirisan hriscanskim vrednostima, cime se ta sekularnost svodi na praznu parolu. Mozda je u nekim segmentima (tamo gde vlasti odgovara) smanjen uticaj RPC, ali je u nekim drugim sferama ovim zakonima ojacan.

Trenutno su gejevi sociološko-ekonomski uglavnom obezbeđeni, a koliko sam zaključio, poslodavci se plaše da im se zamere otpuštajući ih bez nekog debelog razloga, jer ih u momentu čeka takva tužba, da će izgubiti sav profit, koji imaju.

u tom grmu lezi zec, ako s ezna da je neko LGBT onda s eizbegava da ga zaposlis jer nedaj boze da se nesto desi ima da se vuces po sudovima. zato se i bore za prava da moras da ih zaposlis da imaju kvote itd.

Баш ме брига шта раде иза четири зида; не волим да их видим на улици... против сам тога да усвајају дијецу, и тога што парадирају и тако покушавају да наметну поштеној раји, те перверзне норме...
Сматрам да нисам хомофоб, мислим да су наметнули ту ријеч (геј лоби) која се нон стоп провлачи по медијима, не бојим их се већ су ми одвратни, имам гадитис од њих и мислим да је то прецизнији и тачнији термин него хомофобија.
Појам нормално је релативан, ко зна, можда се некада и педофили, зоофили изборе за своја права ако се умноже и створе какав јак лоби какав је овај геј данас, ко зна свашта мож бидне у овом систему "демократије"...

Баш ме брига шта раде иза четири зида; не волим да их видим на улици... против сам тога да усвајају дијецу, и тога што парадирају и тако покушавају да наметну поштеној раји, те перверзне норме...
Paradiranje nije nametanje. To se zove iskazivanje (drugacijeg) misljenja. Ako je Parada nametanje bilo cega, onda je isto tako i jucerasnja Spasovdanska litija u organizaciji SPC nametanje pravoslavnih normi svim gradjanima ove zemlje koji nisu pravoslavci.
Појам нормално је релативан, ко зна, можда се некада и педофили, зоофили изборе за своја права ако се умноже и створе какав јак лоби какав је овај геј данас, ко зна свашта мож бидне у овом систему "демократије"...
Ne moze nista slicno da bidne, jer (liberalna demokratija) pociva na principu da je "sve dozvoljeno dok ne ugrozava drugog". Gejevi nikako ne krse taj princip kao i mnoge druge stvari. Pedofili, zoofili, nekrofili, ubice, lopovi, silovatelji - da.
Tako da, cak i da nekada dodje do prihvatanja pedofilije i zoofilije, to nece biti posledica ovog sadasnjeg sistema, vec iskljucivo nekog totalitarnog.

Ne znam sta su doneli, ali je ovaj potez direktno inspirisan hriscanskim vrednostima, cime se ta sekularnost svodi na praznu parolu. Mozda je u nekim segmentima (tamo gde vlasti odgovara) smanjen uticaj RPC, ali je u nekim drugim sferama ovim zakonima ojacan.
А ти си против хришћанских вредности? Видим у твојим другим коментарима да се залажеш за ЛГБТ. Да ли је највећи непријатељ ЛГБТ хришћанство, Господ Исус Христос, Бог? Онда значи да су ЛГБТ слуге ђавола, сатанисти?

Paradiranje nije nametanje. To se zove iskazivanje (drugacijeg) misljenja. Ako je Parada nametanje bilo cega, onda je isto tako i jucerasnja Spasovdanska litija u organizaciji SPC nametanje pravoslavnih normi svim gradjanima ove zemlje koji nisu pravoslavci.

Ne moze nista slicno da bidne, jer (liberalna demokratija) pociva na principu da je "sve dozvoljeno dok ne ugrozava drugog". Gejevi nikako ne krse taj princip kao i mnoge druge stvari. Pedofili, zoofili, nekrofili, ubice, lopovi, silovatelji - da.
Tako da, cak i da nekada dodje do prihvatanja pedofilije i zoofilije, to nece biti posledica ovog sadasnjeg sistema, vec iskljucivo nekog totalitarnog.
У држави постоје закони и моралне норме које такође важе у некој држави и неком народу, и не видим да је људима боље ако се укину моралне норме и живе неморално, без икаквог морала. А што се тиче друге твоје констатације грешиш и не пратиш вести, па би знао да су педофилима у Холандији дозволили да имају странку и имају већ посланике у скупштини државе колико сам ја разумео, такође разматрају и и предлог закона да се дозволи брак човека и животиње у једној западноевропској држави, итд. То све можеш наћи на нету, ја сам читао пре неки дан. И рушење морала и природног закона да се човек спарује са особом супротног пола и рађа децу, и пропагаирање истополних веза јесте угрожавање човека, омладине и деце који су приморани да трпе ту пропаганду неприродних појава. Ради ти шта хоћеш и са ким хоћеш, али не мораш баш јавно. Кад се запошљаваш, што помену неко горе, што мораш да трубиш да си педер и тражиш већа права од других или да ти неко због тога ускрати да те запосли, ћути тамо о томе, не прича се на послу о сексуалности, политици и религији, ваљда знаш основну пословну културу. Скупи се са истомишљеницима, имате чак и своје клубове и кафиће, па тамо радите шта хоћете, а ви би баш да парадирате по улицама, па геј манифестације недељу дана, па после да можете бракове да склапате, па да усвајате децу, па после ћете да тражите и у православној Цркви да склапате бракове, па да се љубите и у црквама, итд. итд. и нигде краја вашој незаситости. Ко је задовољан самим собом и оним што је и како живи, нема толику потребу да то јавно испољава сваки час и намеће другима нападно. То да ли некога педер угрожава, његово љубљење на улици или геј парада, то не знате ви, то може да каже неко други. Например, људи врше велику нужду по парковима, пси им то исто раде по улицама и кажу исто да не угоржавају друге, али ми који угазимо у тај измет па нам смрди ципела, ми добро знамо да смо тиме угрожени.

Поздрав свима. Не умем да претражим да ли постоји слична тема па постављам ову. Молим администраторе и модераторе да је не бришу. Ово је истраживање о сексу, љубави, ЛГБТ и хетеросексуалним људима. Драга ће ми бити свака диксусија и размена мишљења уз толеранцију и поштовање свих учесника ове теме. Дозвољена су сва могућа мишљења и ставови, само молим вас, будите искрени колико можете. Поред тога што ћемо овде научити пуно једни од других, такође, на овој теми ћете имати прилику да нађете људе који мисле слично као и ви, па можете се повезати са њима и преко приватних порука. Пријатно вам било на овој теми. Дородошли :)
ja ne volim lezbejke zato sto kad se ljubim sa njima smrdi im iz usta po vagini, iz istog razloga ne volim ni hetero muskarce ni biseksualce. gejevi su valjda totalno aut sada, njihovo vreme je proslo. transeksualci su mi potpuna enigma.

ja ne volim lezbejke zato sto kad se ljubim sa njima smrdi im iz usta po vagini, iz istog razloga ne volim ni hetero muskarce ni biseksualce. gejevi su valjda totalno aut sada, njihovo vreme je proslo. transeksualci su mi potpuna enigma.
Хахахаахаха, е јеси смешан, али укус вагине је нешто најслађе на свету, наравно ако је здрава вагина :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back