Шта мислите о лајф коучевима?

ovde moze nastati problem kad ljudi u ozbiljnim problemima pocnu da ih slusaju a pitanje je koliko je neki lajf kouc dobar i zna sta prica.

ko ima problem treba da ide kod psihijatra ili psihologa a ne da resenje problema trazi po internetu slusajuci razne..
na lajfkouceve treba gledati kao na po neku zanimljivu objavu na koju naletis dok svajpujes, ne treba ih pratiti niti potpuno verovati..

Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Ima oni koji se bave samo specalisti za rilejšnšip. Ti su najbolji.

Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Isto što i o osobama koje ćiriličnim pismom ne napišu prevod Life Coach : Trener za lični razvoj, nego napišu Лајф Коуч.
Znači, o tebi sve najbolje u daljoj edukaciji korišćenju stranih reči, prevedenih na srpski jezik.

Сваку помоћ у смувавању мрак рибе ја не одбивам. :aha2:

polovina beskorisna ko u svakom zanatu
a ne menja ti slavinu nego ti čačka po mozgu ejjjj :rtfm:
Ja sam jednog psihoterapeuta toliko iznervirala da mi je suptilno rekao da vise ne dolazim.
Valjda mi nema pomoci :lol: ili on ima veci problem od mene :lol:
Na kraju sam ja ispitala njega, valjda se iznervirao zbog toga jbg.

Back