bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.795
More, mlate pare sarlatani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi u pravu..gomila ljudi treba pomoc..Ma kakav koristan savet? Ako sam ne umes da skapiras, dzaba..
Ima skolovanih ljudi koji za to sluze .nisi u pravu..gomila ljudi treba pomoc..
Kako sam video temu hteo sam ovo da napisem, ali preduhitrio si mePedderi sa zaposlenjem
Na Psihologiji stavi i ispravi naslov.
Ima oni koji se bave samo specalisti za rilejšnšip. Ti su najbolji.Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Isto što i o osobama koje ćiriličnim pismom ne napišu prevod Life Coach : Trener za lični razvoj, nego napišu Лајф Коуч.Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Ја знам. И то велике компаније.Ja ne znam nikog ko je ikada unajmio lajf kouča..![]()
polovina beskorisna ko u svakom zanatuIma skolovanih ljudi koji za to sluze
Ja sam jednog psihoterapeuta toliko iznervirala da mi je suptilno rekao da vise ne dolazim.polovina beskorisna ko u svakom zanatu
a ne menja ti slavinu nego ti čačka po mozgu ejjjj![]()
Важи Брајан Коене, јел ти деда Леонард?Isto što i o osobama koje ćiriličnim pismom ne napišu prevod Life Coach : Trener za lični razvoj, nego napišu Лајф Коуч.
Znači, o tebi sve najbolje u daljoj edukaciji korišćenju stranih reči, prevedenih na srpski jezik.
ja sam jednome rekao dicepa diplomuJa sam jednog psihoterapeuta toliko iznervirala da mi je suptilno rekao da vise ne dolazim.
Valjda mi nema pomociili on ima veci problem od mene
Na kraju sam ja ispitala njega, valjda se iznervirao zbog toga jbg.