Šta mislite o Jovišić Jadranki ?

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Češljam ja sajt naše lopovske Skupštine i naiđem na ovog glasačkog robota:

Презиме, Име
ЈОВИШИЋ, ЈАДРАНКА

Посланичка група
Посланичка група За европску Србију

Странка
Демократска странка

Датум рођења
17.6.1986.

Функције и чланства у телима скупштине
Одбори: Одбор за омладину и спорт ,
Одбор за представке и предлоге ,
Одбор за равноправност полова

Место становања:
НОВИ САД

Занимање
студенAт

079.jpg


http://www.parlament.gov.rs/content/cir/sastav/poslanici_detalji.asp?id=1333

Evo do malopre nikad nisam ni čuo za nju da je tamo neki poslanik i to liste za EVRO, naravno. Primetio sam da je veoma mlada-86. godište ali lepotom baš i ne može da se pohvali. :mrgreen: Ko je ona ? Kakva je njena uloga u Skupštini ? Šta je ona uradila za ovaj narod i ovu zemlju ?

Kontam da tako ima mnogo anonimnih i neaktivnih poslanika koji se nikad ne javljaju za reč, ne učestvuju ni u kakvoj raspravi i debati, služe samo kao Tadićeva i Dinkićeva glasačka mašinerija ako uopšte i dolaze na te sednice a za taj svoj nerad primaju debelu lovu od nas građana Srbije.

Da li je neko od vas nekada uopšte čuo za ovu glasačku mašinu sa slike ?
 
Па то може само у полупаној ненормалној еуропској држави да се деси да једна особа која није самостална и која је незрела и животно неискусна да буде нечији "представник".

Банкрот је спас да се смеће почисти.
 
Izabrana je jer je njen opštinski odbor osvojio pravo na mandat a iz nekog razloga ona je bila njihov predlog tj. osoba koja je iz te opštine ušla na listu od 250 kandidata za poslanike. Za narod sigurno nije uradila ništa, možda u tom opštinskom odboru nije bilo boljeg kandidata, možda se tamo dokazala, ko zna :) Mislim da Novi Sad ima par poslanika a ne samo nju.

Pričala je 2-3 puta u Skupštini, nije da nije :lol: To što ne priča nije njena krivica, DS brani svojim poslanicima da se jave kad oni žele već čekaju da im neko dopusti :roll:
Upoznala sam je, nije toliko loša ali mi se ne dopada što spada u onu šizoidnu struju u DS koja je za NATO. Nekako mi stavovima više vuče ka LSV ......
 

Back
Top