Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, zaista mislish da (u stvarnom svetu) bi ga ona stavila na lomachu? Jer ovaj shto je to napisao mislim da se ni malo ne bi dvoumio...
˝Dekadencija nivoa˝- ubijate me ovim izrazima, majke mi... :lol: Koji likovi...

Da, napisah da sam pretpostavila da je bila ironija. No, nije ni bitno.
Termini, daa. Citirana sintagma je ništa naspram onog što može da se javi. :mrgreen: I po pravilu nerviraju sve redom.

Podsvesno si gej. Ipak je sve podsvesno, kako kaze deka Frojd.
:lol:
esperanca:
i jedno i drugo je ogavno i bolesno
definitivno ljudi treba da se lece
Pishtolj u ruke...
Srbenda:
Колики идиот треба да будеш и да их делиш?! Нема разлике, болесник је болесник!
Takodje... Morala sam da ti ispravim pravopisnu greshku. Mnogo bode ochi... ;)

Jao... sva ta navodna "lecenja" elektrosokovima i odvratnim terapijama su uspesna u samo 0.1% slucajeva, a ti ljudi ne postaju str8 nego asexualni... i ne znam zasto je tako tesko da pustite ljude da zive svoj jbni zivot kako oni hoce, ako vas nikako ne povredjuju i ne ugrozavaju??? Imate vecih problema, SILOVATELJI i UBICE slobodno hodaju ulicama dok vi hocete da "vesate" i "lecite" osobe koje nikog ne ugrozavaju i samo zele da zive svoj zivot kako hoce... a uzrok samih gay parada ste VI, jbni homofobi, diskriminacijom i zlostavljanjem ste naterali te ljude da se svesno glupiraju na ulicama ne bi li nekako dopreli do vasih ogranicenih umova... pitam se ko je zaista bolestan u ovoj prici... pogledajte se u ogledalo, mozda i skontate :ok:

videla sam koje si godiste i zalosno mi je u neku ruku sto imas 33 godine,a donosis zakljucke kao ova deca ovde..kazes nek se lece........jel?a ti sigurno onda znas kako???lek ne postoji...mogu da se gutaju hormonima i da postanu asexualni ili jednostavno da ostanu kakvi su..............a zar je to toliko stetno po vas da bi ste terali nekog da se menja,koji svojim prisustvom vas apsolutno ne ugrozava???NE POSTOJI lek za to.....oni zive s tim..iako su oni uspeli sebe da prihvate(sto je i najbitnije) zasto ne bi ste i vi?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back