- Poruka
- 5.797
Sve to treba po kratkom postupku,streljati.
Najveci zlocinac ikada(Hitler) je ucinuo i jednu dobru stvar,pobio je nekoliko stotina hiljada pedera!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najveci zlocinac ikada(Hitler) je ucinuo i jednu dobru stvar,pobio je nekoliko stotina hiljada pedera!
Pametnima ništa ne treba objašnjavati... A glupi ionako neće shvatiti
Moraću da napišem to na zid.Kao podsetnik.
A bre ljudi jeste to glupo and a litle sick ali nek rade sta hoce. . .
Mi tu nista ne mozemo sem da ih ubijemo. . nek rade sta hoce nek zive svoj zivot. . samo ne moraju da se trte kod mene i da me smaraju
Ponekad se zaista zapitam...
Lucky girl u kom si ti sexualnom opredeljenju ako smem da znam?!![]()
pa nece da se trte kod tebe, oni su ******[/Q
A bre, mislim na lezbejke
da ti si centar univerzuma ,sve se vrti oko tebe.....i oni samo tebe zele..pa te sigurno toliko i smaraju...ajde molim te dete ,smiruj hormone........
nisam ni u kom....ali ako pita KOG sam sexualnog opredeljenja reci cu strejt..iako se to tebe ne tice....a to sto branim homosexualce ne znaci da spadam u njih.....samo imam mozga,nisam plitka...u tome je razlika izmedju mene i vas homofobicara,latentnih homosexualca![]()
Pa u prolazu odmeravaju zadnjice muškaraca...
Ipak, ne mora da znači da je homofob i latentni homoseksualac. Iako često to bude tako.
Ali odavno smo zaključili da je fakat uzaludno uzvraćati na komentare tipa: istrebimo pedere
Možda bi galvanizacija ili lobotomija imala nekog efekta.![]()
nisam ni u kom....ali ako pita KOG sam sexualnog opredeljenja reci cu strejt..iako se to tebe ne tice....a to sto branim homosexualce ne znaci da spadam u njih.....samo imam mozga,nisam plitka...u tome je razlika izmedju mene i vas homofobicara,latentnih homosexualca![]()
Ali odavno smo zaključili da je fakat uzaludno uzvraćati na komentare tipa: istrebimo pedere
Na lomaču s njima!!!!!!!
Itekako je korisno. Lepo je kada vidis da ima jos ljudi koji ne vole takve komentare.
Pametnima ništa ne treba objašnjavati.Glupi ionako neće shvatiti.Besmisleno je racionalnim se suprotstaviti iracionalnom
su mi degutantiji.Kad vec zelis da volontiras,prvog da te palimo.
Izvini, Mima, zashto su ti ovakvi postovi degutantniji od onih tipa ˝Treba ih spaliti, zaklati...˝?Kad vec zelis da volontiras,prvog da te palimo.