Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.542
Pobeže Čanak iz studija
nešto mu ne odgovara
nešto mu ne odgovara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je uvek bilo interesantno to što vičete "demokratija, demokratija" za najobičniji fašizam?@Stojkov Menidjer voli bazniju.Voli Bokane...ako mu tako kažu da treba![]()
Ništa dobro, četnik, ratni zločinac
Ništa dobro, četnik, ratni zločinac
Koji sud ga je osudio pa ga tako nazivas?Ništa dobro, četnik, ratni zločinac
Није то никакво лудило, него ситуација, која је исход стицаја околности; ни ја нисам одушевљен таквим стањем ствари, и Бокан само констатује ту чињеницу.Ботканово лудило је толико узнапредовало да Вучића изједначава са српском државом
Добар је био перформанс кад је одржао буквицу гастарбајтерском педеру из ШвицеBokan ce uskoro postati drugosrbijanac. U stvari vec je postao. Po Vuckovoj naredbi bice sve sto treba.
Nisi prijatelju trebo da gledas tu emisiju,samo si izgubio vreme. Bokan narocito samo jednu te istu pricu vrti u krug, gde god gostuje isto prica. Nista novo i zanimljivo nema tu da cujes.
Juce sam slucajno nalete da sad ima svoj podkast pod imenom ,,Srpski svet Dragoslava Bokana". Naravno odmah sam to preskocio.
Ma da, kolko godina je vec na vlasti i jos vadi na te zute. Kad je toliko sposoban i superioran, sto Vucic nije sredio stvari za sve te godine nego se jos vadi na zutace?Није то никакво лудило, него ситуација, која је исход стицаја околности; ни ја нисам одушевљен таквим стањем ствари, и Бокан само констатује ту чињеницу.
Он је мишљења да Вучић покушава да сабере државне конце, покидане у жутој ери, и ја се са ти делом његовог става слажем.
Ко греши- показаће време.
Novi Podkast - СРПСКИ СВЕТ

Po gabaritima, ali i po ideologiji pocinje da lici na Seselja. Mozda mu je ta uloga i dodjeljena.
Зато што је уцењен од запада да мора да "кооптира" западу лојалне кадрове у Владу, што ти је свакако познато, само се ти, ето, ниси тога досетио...Мислиш да је лако отрести се америчке контроле?sto Vucic nije sredio stvari za sve te godine nego se jos vadi na zutace?
Ne ja se slazem da je ucenjen od stranaca i da je doveden da zavrsi pricu sa Kosovom. Tu se u potpunosti slazem.Зато што је уцењен од запада да мора да "кооптира" западу лојалне кадрове у Владу, што ти је свакако познато, само се ти, ето, ниси тога досетио...Мислиш да је лако отрести се америчке контроле?
Ок...Ne ja se slazem da je ucenjen od stranaca i da je doveden da zavrsi pricu sa Kosovom. Tu se u potpunosti slazem.
Medjutim, ja smatram da nikakvih polusaja ,,otresanja" nema i da je to samo propaganda za zamajavanje ljudi. Dakle, Vucic se ne ,,otresa" vec verno izvrsava ono ato mu naredjuju. Bas tako naredjuju.
Smatram da je veci poltron od tkz. ,,zutaca".