Шта мислите о Драгославу Бокану?

Olosi koji su nas posvadjali sa svima, sada je ocigledno na redu Crna Gora...

IMG-20210626-220654.jpg

Већ одавно кад видим Боткана на Хепију или Пинку гасим или пребацујем канал. А на YouTube у емисијама у којима је Боткан са неким другим добрим или бар слушљивим гостима, њега прескочим. Једноставно га не могу слушати. Недавно је био на Хепију заједно са Гораном Шарићем и доктором Несторовићем. Присилио сам се да мало послушам Боткана, оно је страшно колико је ниско пао и каква кишна глиста је постао. Толико хвали и оправдава Вучића и притом што ме посебно иритира користи интелектуалне доскочице, скрива се иза цркве, историје, Јасеновца, славних предака итд. Речи страшно, језиво и дегутантно су превише слабе да опишу оно што излази на његова уста. Ботканово лудило је толико узнапредовало да Вучића изједначава са српском државом и ставља га изнад народа отприлике на ниво Бога. Нисам могао да га слушам читаво време него по мало и на прескоке, а и то тешко.
Апсолутно се слажем се овим коментарима написаним о Боткану испод видеа са том емисијом.

IMG_20230330_043709.jpg

IMG_20230330_043807.jpg

IMG_20230330_043922.jpg

Bokan ce uskoro postati drugosrbijanac. U stvari vec je postao. Po Vuckovoj naredbi bice sve sto treba.
Nisi prijatelju trebo da gledas tu emisiju,samo si izgubio vreme. Bokan narocito samo jednu te istu pricu vrti u krug, gde god gostuje isto prica. Nista novo i zanimljivo nema tu da cujes.
Juce sam slucajno nalete da sad ima svoj podkast pod imenom ,,Srpski svet Dragoslava Bokana". Naravno odmah sam to preskocio.

Ботканово лудило је толико узнапредовало да Вучића изједначава са српском државом
Није то никакво лудило, него ситуација, која је исход стицаја околности; ни ја нисам одушевљен таквим стањем ствари, и Бокан само констатује ту чињеницу.
Он је мишљења да Вучић покушава да сабере државне конце, покидане у жутој ери, и ја се са ти делом његовог става слажем.
Ко греши- показаће време.

Bokan ce uskoro postati drugosrbijanac. U stvari vec je postao. Po Vuckovoj naredbi bice sve sto treba.
Nisi prijatelju trebo da gledas tu emisiju,samo si izgubio vreme. Bokan narocito samo jednu te istu pricu vrti u krug, gde god gostuje isto prica. Nista novo i zanimljivo nema tu da cujes.
Juce sam slucajno nalete da sad ima svoj podkast pod imenom ,,Srpski svet Dragoslava Bokana". Naravno odmah sam to preskocio.
Добар је био перформанс кад је одржао буквицу гастарбајтерском педеру из Швице

Није то никакво лудило, него ситуација, која је исход стицаја околности; ни ја нисам одушевљен таквим стањем ствари, и Бокан само констатује ту чињеницу.
Он је мишљења да Вучић покушава да сабере државне конце, покидане у жутој ери, и ја се са ти делом његовог става слажем.
Ко греши- показаће време.
Ma da, kolko godina je vec na vlasti i jos vadi na te zute. Kad je toliko sposoban i superioran, sto Vucic nije sredio stvari za sve te godine nego se jos vadi na zutace?

sto Vucic nije sredio stvari za sve te godine nego se jos vadi na zutace?
Зато што је уцењен од запада да мора да "кооптира" западу лојалне кадрове у Владу, што ти је свакако познато, само се ти, ето, ниси тога досетио...Мислиш да је лако отрести се америчке контроле?

Зато што је уцењен од запада да мора да "кооптира" западу лојалне кадрове у Владу, што ти је свакако познато, само се ти, ето, ниси тога досетио...Мислиш да је лако отрести се америчке контроле?
Ne ja se slazem da je ucenjen od stranaca i da je doveden da zavrsi pricu sa Kosovom. Tu se u potpunosti slazem.
Medjutim, ja smatram da nikakvih polusaja ,,otresanja" nema i da je to samo propaganda za zamajavanje ljudi. Dakle, Vucic se ne ,,otresa" vec verno izvrsava ono ato mu naredjuju. Bas tako naredjuju.
Smatram da je veci poltron od tkz. ,,zutaca".

Ne ja se slazem da je ucenjen od stranaca i da je doveden da zavrsi pricu sa Kosovom. Tu se u potpunosti slazem.
Medjutim, ja smatram da nikakvih polusaja ,,otresanja" nema i da je to samo propaganda za zamajavanje ljudi. Dakle, Vucic se ne ,,otresa" vec verno izvrsava ono ato mu naredjuju. Bas tako naredjuju.
Smatram da je veci poltron od tkz. ,,zutaca".
Ок...

Back