Krishna
Elita
- Poruka
- 24.653
1:41:48 - 1:43:40
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али мора се знати шта црква заступа, у противном она није црква. Ако дозволиш свакоме да тумачи списе како му воља долазиш у ситуацију теолошке хиперпродукције одоздо која води у сујеверје и атомизацију. Свако ће село имати своје догме. Православац верује у једну, свету, саборну и апостолску цркву и задатак је њених свештеника да тумаче божије речи, а не мој или твој. Наравно, критикуј ти корупцију свештеника и треба али закључци васељенских сабора се не доводе у питање.

Znaju da promovišu LažMislim ako je u Bibliji sve istina od prve do poslednje reci i ako nas svestenici i crkva na obmanjuju onda ne vidim sta ima da kriju i zasto su se toliko bojali da ljudi sami uzmu malo da procitaju Bibliju i sami malo razmisle o tome i izvuku neke zakljucke , mislim onaj ko je cist u svojoj nameri i ko nikog ne obmanjuje taj nema sta da krije, ako je sve posteno i transparentno ne vidim u cemu je problem onda.
Te price kao ma ne bi vas mi lagali i majke mi tesko da prolaze kod iole umnijeg sveta koji barem malo nije lenj da misli svojom glavom.
Inace tim rimski svestenici iz 4 i 5 veka koji su zasedali na tim saborima su tek ono sumnjivi kao penal na ivici sesnaesterca i tek njih treba uzimati sa rezervom.
Takodje izvorno Hriscanstvo i originalna Hristove ucenja i ta crkvena doktrina uspostavljena na tim saborima u 4. i 5. veku su prakticno dve razlicite religije.
Ni jedan vid indoktrinacije i slepog verovanja u nesto nije dobar pa makar to dolazilo i od crkve.
Mislim nemam ja nista protiv da svestenici propovedaju zvanicnu doktrinu crkve kojoj pripadaju i da stite interese te crkve kojoj pripadaju ali ja nisam svestenik vec slobodan, misleci covek i kada nesto cujem od crkve na meni je kako cu to da protumacim i da li cu to da prihvatim u potpunosti, samo delimicno ili necu uopste.
Inace nije glavni problem crkve korupcija medju svestenstvom vec problem crkve je sto je uvek bila deo vladajuceg poretka (koji je satirao narod tj. narode kroz citavu istoriju ) i kao takva gusila svaku slobodu misli i kriticku svest sluzeci se tehnikama manipulacije strahom i kontrole uma , odnosno gusila je maksimalno bilo kakvu promenu poretka i zelju za izgradnjom nekog humanijeg i pravednijeg drustva iliti sto bi komunisti rekli gusila je revolucionarni potencijal i ujedinjenje i zblizavanje naroda.
... VuqIerovog penora kIokanu.Sve najbolje o Bokanu.
I pre 20 godina je branio režim.Postoji stranica na fb koja je mnogo smešna i karikira Bokana.
Bio mi je zanimljiv kad sam bio klinac.
Izdauvo se Dragoslav, omlitveo....
DavaiPostoji stranica na fb koja je mnogo smešna i karikira Bokana.
Bio mi je zanimljiv kad sam bio klinac.
Izdauvo se Dragoslav, omlitveo....

Dnevna doza Dragoslava Bokana.
To je bilo posle rata, ali vidimo da je Klokan uvek bio na rusopogrešnoj strani.

jesi mu zavirivao pod suknju?Bokan je inace uvek na zurkama voleo da se oblaci u zensko.
mora da si patila kad god je išla ta emisijaI pre 20 godina je branio režim.
U čuvenoj emisiji na Palmi koju je Sloba puštao na repeat