Krishna
Elita
- Poruka
- 24.642
Има ли нека тема о Ногу, баш ме занима шта дежурне усташе и балије о њему мисле.![]()
Није и питању Срђан Ного, него писац Александар Ного. Они нису повезани.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има ли нека тема о Ногу, баш ме занима шта дежурне усташе и балије о њему мисле.![]()
nisu zadovoljni nogom, ali podrzavaju paintbol
Sta dodje taj Srdjanu Nogu?
e bas to nervira drugove latinke perovic, nikad neces biti primljen u jazu.Боканов однос према Јасеновцу и Хрватима генерално, према Србима у Црној Гори, према Косову, према нашој историји (поготово херојима из Првог светског рата и са Кошара) и још неке ствари подржавам и скидам му капу.
Међутим његов позитиван став према овом режиму је оно што му замерам. Кад Бокан глорификује ову власт (није често да будем искрен, али се догађа и то све чешће у задње време) покушавам то да прихватим (због респекта према њему по питању других ствари) али мој сваки атом се опире томе.
Боканов однос према Јасеновцу и Хрватима генерално, према Србима у Црној Гори, према Косову, према нашој историји (поготово херојима из Првог светског рата и са Кошара) и још неке ствари подржавам и скидам му капу.
Међутим његов позитиван став према овом режиму је оно што му замерам. Кад Бокан глорификује ову власт (није често да будем искрен, али се догађа и то све чешће у задње време) покушавам то да прихватим (због респекта према њему по питању других ствари) али мој сваки атом се опире томе.
naravno da im ne ide dobro, jos otkad je nikolic potukao tadica na nizbrdici su i ne umeju da stanu. da sve je odlicno.Идиоти, и онда они неког називају фашистом. Не би се усудили Хртвате назвати усташама што они и јесу, већ ће овде сваког ко је Србин и национално освешћен називати фашистом. Јадни су. Али чим тако раде, значи да им тренутно не иде добро. Тако да... одлично, све је одлично.
Guranje na televiziju ljudi koji se bave geopolitičkim pitanjima, stanjem u Hrvatskoj, Makedoniji i sličnim temama je jedna od omiljenih taktika bacanja prašine u oči narodu. Umesto da se lepo jasno i glasno kaže da vaskrsavanje RSK nije u planu narednih stotinak godina, konstantno se forsiraju likovi koji podgrevaju nadu u to. Samo treba dovoljno mrzeti predsednika Hrvatske i zaboraviti šta se radi na unutrašnjem planu. Isto su radili i 90-ih. Bokan je samo jedan u plejadi takvih ''službenika'' vlasti i za njih će uvek biti dovoljno mesta na Hepiju i Pinku.
Знам, земљаче да му то замераш, али рекох ли ти већ да он боље познаје политичке прилике у овој земљи од нас. Није политика отворена игра, има нешто и да се прећути, па и да се слаже, немој бити наиван. Мени је драго да је он најзад у јавности. Бескрајно ми је драго. Оно што ти не можеш да прихватиш или не можеш још увек да поверујеш јесте да се ситуација након толико година мења, мења се наратив. Бокан је томе допринео. И свака му част.
sta to znaci? glavu u pesak, zemlja nojeva.Гурање аутошовиниста је изгледа у реду? Човече, управо говориш да не смемо имати свој наратив, да не смемо спомињати наш прогнани народ из РСК, њихову отету имовину и жртве које је тај рат донео, да не смемо помињати Републику Српску, да треба да жмуримо на оно што се дешава у Црној Гори и плус да не причамо о Косову... Па, шта то значи?
Зашто Бокан затвара очи пред грешкама ове власти којих има пуно и које су озбиљне? Мисли да ће му бити забрањен приступ медијима ако упути коју критику на рачун ове власти? Милош Ковић је велики критичар ове власти, па се појављује у медијима. Уз дужно поштовање према Бокану, али Милош Ковић > Драгослав Бокан.
Бокан је само један од многих Крајишника који нажалост подржавају АВ. Он јесте рођени Београђанин, али отац му је из Лике а мајка са Баније. Нису само Крајишници они који доста подржавају Вучића има ги разних што би рекли јужњаци, али мене посебно боли велика подршка АВ од стране Крајишника. На то је указао такође пореклом Крајишник и мој рођак Бранко Драгаш и о покушава да освести своје земљаке да се окану Вучића јер су у заблуди.
Извини, али знам да је Драгаш твој рођак и да је због те чињенице задобио твоје поврење... то једноставно не значи да је искрен или да види целокупну ситуацију онакву каква она заиста јесте. Нећу рећи да има лоше намере, ја то не знам, али начин на који износи своје ставове и још са оним лудим уредником шурује, стварно, мислим да није за политику.
U vezi sa ekonomijom, Branko Dragaš fula strašnoБранко Драгаш није задобио моје поверење што ми је рођак, већ зато што ми се свиђају његови ставови посебно по питању економије.
U vezi sa ekonomijom, Branko Dragaš fula strašno
Ne znam ni čemu naglasak toliki na Hrvatskoj kada tamo najmanje Srba živi i nema nikakvog konkretnog spora osim granice na Dunavu što je samo po sebi smešno. Još u zadnje vreme Srbi u Hrvatskoj gledaju da što više postanu deo sistema. Otvorena pitanja su Bosni, Crnoj Gori i na Kosovu i mnogo kompleksnija. Naglašavanje Hrvatske a jedno vreme i Makedonije je samo mlaćenje prazne slame da se skrene sa pitanja gde zapravo ima spora.Guranje na televiziju ljudi koji se bave geopolitičkim pitanjima, stanjem u Hrvatskoj, Makedoniji i sličnim temama je jedna od omiljenih taktika bacanja prašine u oči narodu. Umesto da se lepo jasno i glasno kaže da vaskrsavanje RSK nije u planu narednih stotinak godina, konstantno se forsiraju likovi koji podgrevaju nadu u to. Samo treba dovoljno mrzeti predsednika Hrvatske i zaboraviti šta se radi na unutrašnjem planu. Isto su radili i 90-ih. Bokan je samo jedan u plejadi takvih ''službenika'' vlasti i za njih će uvek biti dovoljno mesta na Hepiju i Pinku.
Moglo bi se reci ostrascen, ali da je i tebi familija zavrsila u Jasenovcu a mater kao siroce moguce da bi istu pricu pricao, a mozda bi te bolio K...Ju, zastrasujuce. Klasican salonski nacoš, zapravo vrlo inteligentan i manipulativan, potencijalno vrlo destruktivan. Eto dijagnoze ukratko.
Ne znam ni čemu naglasak toliki na Hrvatskoj kada tamo najmanje Srba živi i nema nikakvog konkretnog spora osim granice na Dunavu što je samo po sebi smešno. Još u zadnje vreme Srbi u Hrvatskoj gledaju da što više postanu deo sistema. Otvorena pitanja su Bosni, Crnoj Gori i na Kosovu i mnogo kompleksnija. Naglašavanje Hrvatske a jedno vreme i Makedonije je samo mlaćenje prazne slame da se skrene sa pitanja gde zapravo ima spora.
Бранко Драгаш није задобио моје поверење што ми је рођак, већ зато што ми се свиђају његови ставови посебно по питању економије.
Ја нисам од оних који се ложе на рођаке само зато што су ми рођаци. Са рођеним ћаћом водим "рат" око АВ, он га нажалост подржава.
Јок, море, него те разочарало то што не види овај режим исто као ти.Бокан ме је тотално разочарао са својим односом према овом режиму.
Pa nije to samo do Bokana. Uopšte Vučićev režim i mediji najviše pažnje posvećuju Hrvatskoj,valjda jer im dosta glasačkog tela krajiškog. Pa tek onda se bave Kosovom, Bosnom a Crnom Gorom najmanje a u Crnoj Gori se više zahuktalo sada nego na sve tri teritorije zajedno.Треба разумети Боканово бављење односима са Хрватима. Он ипак потиче из крајева (Лика и Банија) у којима су Хрвати извршили геноцид над Србима 1941-45 и етничко чишћење 1995. Део његове породице и многобројна родбина су страдали и прогнани су од стране Хрвата 1941-45 односно 1991-95.
Срби нажалост имају пилеће памћење и зато стално поново и поново страдају. Јасеновцем и "Олујом" се треба бавити и износити истину о српском страдању, по том питању подржавам Бокана.