a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.716
sve najbolje, naravno............posto ti mislis sve najgore.............ti si moj barometar.Sve najgore naravno, jer je pristalica aleksandra vučića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve najbolje, naravno............posto ti mislis sve najgore.............ti si moj barometar.Sve najgore naravno, jer je pristalica aleksandra vučića.
Pa svako normalan je u bio na strani Milosevica za vreme nato agresije 99.Jel imaš na kaseti njegovu odbranu Slobodana Miloševića na Palmi 1999.
To je Vučić stalno frenetično puštao na TV
To je bilo posle rata, ali vidimo da je Klokan uvek bio na rusopogrešnoj strani.Pa svako normalan je u bio na strani Milosevica za vreme nato agresije 99.
sve najbolje, naravno............posto ti mislis sve najgore.............ti si moj barometar.

Наравно, разумем шта те мучи, и због чега то причаш. Могу само да кажем да Бокан ову власт, са свим њеним манам, и врлинама које су тек почеле да се назиру и тек ће се видети, познаје боље од мене и тебе и од било кога на овој теми. Ломпар и он јесу пријатељи, али Ломпар не жели директно у политику, њега то не занима и не троши енергију на ту врсту "посла". Његов "Дух самопорицања" је животно дело и о њему мислим све најбоље. Верујем да су сада међу собом поделили улоге и паметно што су то урадили. Такође, Милош Ковић је Боканов пријатељ, а критикује режим...
Баш добар опис.Класичан реакционар, полуинтелектуалац... телевизијски речено ПОПУЛИСТА...
физички изглед његов много говори зашто нит смрди нит мирише...
само је таки патриотизам данас дозвољен у балканској ''дип стејт'' централи званој - Србија
Zato što mu je na prvom mestu da on lično ima prostora na medijima i da napreduje u okviru vlasti a ne neka doslednost u nacionalnom interesu. Zato će Bokan više napredovati nego Ković.Они који подржавају Бокана говоре да он гледа шире од нас, да се хвата за позитивне стране ове власти а негативне заобилази. Зато што ако би се конфронтирао са овом влашћу било би му забрањено да наступа по медијима и да диже Србима националну свест, онда свест по питању Косова, односа према Хрватима, односа према православљу итд. што је по њима (и по Бокану) битније него економија, мигранти, страначка дневно политичка препуцавања итд.
Бокан се куне у Косово, а потпуно игнорише чињеницу да је овај режим са потписивањем Бриселског споразума довео Србе са Косова у инфериорнији положај него што су били.
Бокан је острашћени критичар криминалног режима Мила Ђукановића (с правом) и забринут је за судбину Срба у Црној Гори (такође с правом), али игнорише чињеницу да Вучић ћути на све оно што се догађа са Србима у Црној Гори и није мрднуо прстом да им помогне на неки начин.
Bokan je organizovao onu nedavnu scenu oko Vučića na obeležavanju Oluje. Čovek samo što se nije učlanio u SNS. On i Ćirjaković su se nekako najbrže utopili u vlast od te Marić Ćirilica ekipe.
Zato što mu je na prvom mestu da on lično ima prostora na medijima i da napreduje u okviru vlasti a ne neka doslednost u nacionalnom interesu.Zato će Bokan više napredovati nego Ković.
Oprostite,a koje taj lik Dragoslav Bokan ? Nikad cuo za njega.Bokan je organizovao onu nedavnu scenu oko Vučića na obeležavanju Oluje. Čovek samo što se nije učlanio u SNS. On i Ćirjaković su se nekako najbrže utopili u vlast od te Marić Ćirilica ekipe.
Бокан се понаша као да има неку месијанску улогу међу Србима.
Oprostite,a koje taj lik Dragoslav Bokan ? Nikad cuo za njega.
Zvezda rijaliti sadrzaja, mada na Balkan Info pored Golubovica, Celika i drugih krimosa i opiicenjaka nije ni blizu njihovog sjaja.
Потражи на youtube његове наступе ако те занима, има их на стотине. Не појављује се само на локалним телевизијама и интернет каналима, има га и на TV Happy и на ТВ Пинку.
Zna psiho radnju ko Vucic sa prekrstanjem prstica i pomeranjem naocala. Medijski profi igraci.

Бокан стварно има шлифа за убедљиву демагогију. Оно кад нагло спусти или повиси тон (од шапутања до викања), па мимика, говор тела, па некад на ивици суза итд.
Александар Ного каже да се он пита да би Бранка Драгаша поставио да води економију, Лазар Кричка за рударство и још неке људе у одређене ресоре, а за Бокана каже да би га поставио за министра пропаганде.![]()

Александар Ного каже да се он пита да би Бранка Драгаша поставио да води економију, Лазар Кричка за рударство и још неке људе у одређене ресоре, а за Бокана каже да би га поставио за министра пропаганде.![]()
nisu zadovoljni nogom, ali podrzavaju paintbolИма ли нека тема о Ногу, баш ме занима шта дежурне усташе и балије о њему мисле.![]()
Бокан је режисер. Дакле, врло интелигентан, креативан ум, који се осликава у сваком његовом покрету, мимици, свакој експресији и дескриптивној реченици којој је склон. То не значи да је човек неискрен, управо супротно. Жао ми је што то не видиш, али драго ми је да виде ови што га овде пљују као и све национално што долази из Србије. Нека виде, имају и шта да виде. Најзад.