Шта мислите о Драгославу Бокану?

Ti Bokani razni svoju karijeru grade na gostovanjima kod recimo nekog Teshe
i vec dvajes godina vrte istu pricu, a prica je da svaki Srbin mora da mrzi hrvatskog
predsednika, svakog Hrvata, oni nemaju ideju kako da Srbija ikada dodje
na neku zelenu granu nego drve do besvesti pokvarenu gramofonsku plocu.
Već sam više puta u prošlosti izrazio duboko gađenje prema ulozi hrvata u nestanku Srba iz Krajine tako da je to što se mene tiče uglavnom razjašnjena priča.

Ali kako su žrtve hrvatskog terora iz DSR počele da se ugnjetački ponašaju prema starosedeocima u Srbiji odavno a neke su uzele učešće i u titoističkom teroru nad Srbima iz Srbije sada mi je to najzanimljivija tema naročito zato što je proterana iz javnog diskursa.

Srbija je mnogo skupo plaćala ceh solidarnosti i podrške sa prekosavskom i prekodrinskom braćom ali danas za moju decu nema mesta u Srbiji jer o njihovoj sudbini dlučuju zavičajni klanovi.

Bokana su ranih 90tih sklonili, kada je uradio jedini dokumentarac o manstirima KiM i kada je oti[ao kao dobrovoljac u rat.

Njega stalno prate i stalno mu podmece DB.
Bokan je po mom mišljenju preeksponiran tip. Nije on bio jedini dobrovljac, 1991. su nas sve moblisali, naročito nas koji smo se tek vratili iz redovne vojske.

Iskreno, sumnjam u patriotizam svake javne ličnosti koja nikada nije eksplicitno osudila titoističko divljanje i gurala pod tepih temu titoističkog genocida 1945-1956.

Ne može se zbog nacionalnog jedinstva žmuriti pred činjenicom da je neko pobio zvanično 60 000 ljudi bez suđenja odnosno dokazane krivice.

Bokan je po mom mišljenju preeksponiran tip. Nije on bio jedini dobrovljac, 1991. su nas sve moblisali, naročito nas koji smo se tek vratili iz redovne vojske.

Iskreno, sumnjam u patriotizam svake javne ličnosti koja nikada nije eksplicitno osudila titoističko divljanje i gurala pod tepih temu titoističkog genocida 1945-1956.

Ne može se zbog nacionalnog jedinstva žmuriti pred činjenicom da je neko pobio zvanično 60 000 ljudi bez suđenja odnosno dokazane krivice.

Само да ти кажем, мало је рећи да је велики противник титоистичког геноцида...

Има на јутјубу...

Pa posle par šamara i razgledanja obale Dunava iz gepeka brzo se odučio od kriminala i vratio "naučnom " pristupu i salonskom fašizmu .Al simpatija prema devijatnim oblicima ponašanja je ostala , evo baš u zadnjem intervjuu otvoreno priča kako ukoliko bi se ,daleko bilo , desilo da neki ratni veteran počini neko krivično delo u mirnoposkim uslovima , recimo nekog siluje , opljačka , ubije , pokrade ... da njemu ne treba suditi za to kao ostalim gradjanima , možda eventualno tek nešto simbolično, zato što je on "zadužio državu " .
Tako da je jasno da svako podržava Bokana dolazi iz degenerisane sredine gde su najdevijatniji oblici ponašanja način života, zanimanja ili imaju neku F dijagnozu koju ne leče , evo na ovoj temi se to baš fino vidi .
Жао ми је кад морам да се сложим са тобом...баш ме је срамота

Србске патриоте су постале као дављеник који се за сламку хвата, а то је стара тактика ДБ да кроз психички оболеле експоненте патриотског крила, дезавуише сам срБски патриотизам, који је у бити Богоцентричан а не човекоцентричан...

ДБ после очитог оправданог ругања ликовима попут хајдука Бокана, нуде самоубилачки либералну опцију, која је много гора и од најгорег патриоте, јер своју вешту углађеност и пристојност спољашњу користи за злочине против интереса Србије у тајности или полутајности...

Жалосна је политичка ситуација обичних патриота Срба, што морају да бирају између чекића(патриота) и наковња(аутошовиниста)... било који избор их деафирмише у старту...

Šta ja znam, bio mi je simpa, šteta što toliko botuje za druga predsednika, možda je ucenjen nekim stvarima od pre 30 i kusur godina...

Тако је... БИА гради Боканов случај деценијама.

Тачно се види пар истакнутих профила, ових са пљувачним жлездама

Бокан подржава власт и АВ...

паметном доста

Није он слабић.

Док се БИА не уклони са његовог врата, ја не знам колико он има грехова на себи.

Мора нешто имати чим је уцењен. Питање је колико му је случај "изграђен"

Отишао је млад у рат, ко зна шта су му натоварили са паравојним јединицама и ваљањем оружја.

Već sam više puta u prošlosti izrazio duboko gađenje prema ulozi hrvata u nestanku Srba iz Krajine tako da je to što se mene tiče uglavnom razjašnjena priča.

Ali kako su žrtve hrvatskog terora iz DSR počele da se ugnjetački ponašaju prema starosedeocima u Srbiji odavno a neke su uzele učešće i u titoističkom teroru nad Srbima iz Srbije sada mi je to najzanimljivija tema naročito zato što je proterana iz javnog diskursa.

Srbija je mnogo skupo plaćala ceh solidarnosti i podrške sa prekosavskom i prekodrinskom braćom ali danas za moju decu nema mesta u Srbiji jer o njihovoj sudbini dlučuju zavičajni klanovi.

То је посебна трагедија.

То су прави титини комунисти, деришта бољшевизма и озна-овци.

Тачно се препознају на форуму.

Није он слабић.

Док се БИА не уклони са његовог врата, ја не знам колико он има грехова на себи.

Мора нешто имати чим је уцењен. Питање је колико му је случај "изграђен"

Отишао је млад у рат, ко зна шта су му натоварили са паравојним јединицама и ваљањем оружја.
Ко с' ђаволом тикве сади, о главу му се лупају...

Није он Мирко Јовић да представља праву опасност по Титине сатанисте, с'вати то...

То је посебна трагедија.

То су прави титини комунисти, деришта бољшевизма и озна-овци.

Тачно се препознају на форуму.
To je najveći problem Srbije.

Što se iza floskule o nacionalnom jedinstvu krije sistem zaštite privilegija oznaškog potomstva.

Бокан је између осталог анти-комуниста и анти-титоиста, бар тако јавно наступа https://facebookreporter.org/2019/0...cu-1941-tzv-uzicka-republika-i-general-sturm/

Ко с' ђаволом тикве сади, о главу му се лупају...

Није он Мирко Јовић да представља праву опасност по Титине сатанисте, с'вати то...

Он је рођен у том бољшевичком брлогу и све му је било дозвољено док је био дерле комунизма.

Када је почео да прави отклоне и да се одваја од система ДБ-а, онда су почели да га уцењују и да му растурају фамилије

Он је рођен у том бољшевичком брлогу и све му је било дозвољено док је био дерле комунизма.

Када је почео да прави отклоне и да се одваја од система ДБ-а, онда су почели да га уцењују и да му растурају фамилије
Наравно да се у комунизму свако мало опаснији бавио разним облицима ситног или крупног криминала, пубертетлије се тако доказују у екипи...опште позната ствар

али... залетање грлом у јагоде и даље га не напушта, јер тај криминогени миље политиканата Србије није напустио ни сад...

залуд борба кад је без мозга, не вата се паметан у коло са вилама равијолама, већ само магарац...

Uglavnom utiče na pogubne načine.

Па то је тако одкако је побијена Српска елита, а довучена је за елиту сиротиња са динарских планина и шума, јер је њихова страдала од НДХ1.

Онда су они тзв. елитисти озна-овци , стрељали и протерали све нас одавде...

- -
Вучић је обично деришете тих фукара

А, Бокан је укапирао, брзо шта се ту стварно догодило са Хрватима, Усташама, Партизанима, Четницима, Брозом, Черчилом и Стаљином.

A vi pricate sta? Ti nas upucujes na Youtube, svemocni Youtube od
koga sve saznamao?

Јеси ли ти упознала њега и његовог "гуруа" Драгоша, па ћу ја са твојим декадентним искуством и том твојом медиокритетском цивилштином да разменим ко су њих двојица у то време били када смо ишли у рат, свако на своје фронтове.

Ајде иди пеглај нешто...

Back