sta mislite o devojkama koje cesto menjaju tipove?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tacno. Ove godine sam imala samo tri nova decka, a treba da se smuvam sa jos jednim, ali ne mogu dok ne raskinem sa ovim sadasnjim. Svaki dan? Kada sam ja to svaki dan menjala decka? I ja sam nevina, to nije isto, jer se ja iskreno zaljubljujem, a ne onako bezveze, cisto da bih imala decka.

Obzirom na nevinost, ipak ovo nije tema za tebe.

a gde su te, a da nije za gotovinu?

stalno se prica o tim lakim curama... a sve iz treceg lica, ajde da vidim da se neka bas izjasni

bas ono, bio je lep, pa sam ga odmah zaskocila, ali ne jednog, nego tako svako vece

ne kazem da ih nema, ali ne puno (a da vrede, one ruzne koje niko nece se ne racunaju)

i za kraj... pa sta onda? neka uziva ako joj je to cef, i ako sam ja jedan - neka sam samo jedan, dok jesam...

Sta da mislis, vole onu stvar, radodajke, narodski receno, ako more, da su zive i zdrave , da nije njih mi bi *e*ali jedno te isto ceo zivot

Pa radodajke ste onda i vi muški pošto i vi volite neke ženske stvari a ti očigledno nećeš j.eb.ati ništa, ni staro a ni novo, čim po drugim forumima juriš prostitutke iz Čačka :zcepanje: :rotf: Valjda i te radodajke imaju neki kriterijum a kad si ispod njega, pa moraš da plaćaš, logično je da si pod stresom i pun nekog gneva, zar ne? :whistling: žene barem mogu da imaju šta hoće i bez da plate :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back