Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.419
Ne bih dao al uzimam..neko?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ranije, u nekom drugom zivotu, bio sam mnogo puta u situaciji da mi bude nudjen mito...
Kako sam bio mlad, zelen i neiskusan - nikada nisam uzeo.
Od kako sam dosao u Juznu Ameriku, promenuo sam misljenje o mitu i korupciji.
Ovde ni u gradski wc ne mozes da udjes, a da ne platis mito!
Nije to ni tako lose: neke situacije se razrese mnogo brze i efikasnije nego da se ide pravim, legalnim putem.
I obicno obe strane budu zadovoljne.
U kapitalizmu je SVE roba koja ima svoju cenu.
Sta vi mislite o tome?

Кад чујем да си ти био у позицији да ти неко нуди митоRanije, u nekom drugom zivotu, bio sam mnogo puta u situaciji da mi bude nudjen mito...
Кад чујем да си ти био у позицији да ти неко нуди мити
уопште се не чудим што нам је джава овако ниско пала!

Recimo, Kostunica je uvek posten i bice to uvek, bez obzira koja je vlast, kakvo drustveno uredjenje, koji nacin proizvodnje...
onda, na primer, ja
Razumete poentu?
Tako je![]()

Neposten je onaj ko krade, a to sud utvrdjuje.Ako je Dejan Mihajlov uz pomoć Vojislava Koštunice tokom njegovog mandata, stekao više desetina nekretnina i gomilu love, šta je tu pošteno? Ko je tu pošten, a ko nepošten? Koštunica ili Mihajlov?
Ne znam, ako je tebi poštenje da prodaješ interese svoje države drugima, onda je i mito poštena rabota, zar ne?

a ako tebi ponudimo mito - to onda znaci, da smo "visoko" napredovali?![]()

Od mita se lepo živi - dakle, ne može da škodi![]()

ТИ........МЕНИ!?
Паааа, можеш да ми понудиш једну ствар...
А КО БИРА...
МАСТУРБИРА!

НЕ, ХВАЛА!
ПА ДА СЕ ШТРЕЦАМ У СНУ!?![]()
a sta ces ti tada raditi - tvoji snovi, tvoja stvar
Nisam nikad dao niti je meni neko davao mito,u familiji smo uvek uceni da moramo biti posteni i da se pare mogu zaraditi samo radom pa mi je malo ispod casti da uzimam mito kad znam da moj deda to nikad nije uradio.Ali danas vidim da se bez mita ne moze,ako hoces da dodjes na red necemu moras platiti,ako hoces posao moras platiti,za sve se mora platiti a postenje se vise i ne isplati kao pre.
Мени је нуђена одређена свота новца....радно место
а супруги виши положај....само да дигнем руку....
После су упућивали претње, зато што сам одбио понуду....
све док нисам упао са синовима код одређене господе,
где сам им пустио ЦД, на ком су снимљени
како ме купују....Рекао сам им само...да одјебу...
Од онда сам миран....
Не знам...али ја то не могу....И синове сам васпитавао,
да је некако најслађе оно, што се поштено заради...
Зато могу слободно све у очи да погледам
и да лајем до бесвести....![]()
![]()
![]()
Ја овако гледам на ствари, лекар увек може да затреба и зато имамо (моја породица и ја), неколико лекара с којима смо у веома добрим односима и којима годинама чинимо неке услуге, а с друге стране они су ту да нам изађу у сусрет, кад нама затреба медицинска услуга. То не бих назвала корупцијом, већ једном обострано корисном сарадњом.
Што се тиче чашћавања медицинског особља, пошто сам била веома задовољна третманом медицинских сестара, оне су свакодневно, добијале пуне кесе сокова, кафе, слаткиша.... Заслужиле су, имају мале плате, а раде збиља тежак посао.
Uf, MAČAK , ovo bre kao u krimićuМени је нуђена одређена свота новца....радно место
а супруги виши положај....само да дигнем руку....
После су упућивали претње, зато што сам одбио понуду....
све док нисам упао са синовима код одређене господе,
где сам им пустио ЦД, на ком су снимљени
како ме купују....Рекао сам им само...да одјебу...
Од онда сам миран....
Не знам...али ја то не могу....И синове сам васпитавао,
да је некако најслађе оно, што се поштено заради...
Зато могу слободно све у очи да погледам
и да лајем до бесвести....![]()
![]()
![]()

Ја овако гледам на ствари, лекар увек може да затреба и зато имамо (моја породица и ја), неколико лекара с којима смо у веома добрим односима и којима годинама чинимо неке услуге, а с друге стране они су ту да нам изађу у сусрет, кад нама затреба медицинска услуга. То не бих назвала корупцијом, већ једном обострано корисном сарадњом.
Што се тиче чашћавања медицинског особља, пошто сам била веома задовољна третманом медицинских сестара, оне су свакодневно, добијале пуне кесе сокова, кафе, слаткиша.... Заслужиле су, имају мале плате, а раде збиља тежак посао.

Кад си веч споменуо лекаре:Па они су на неки начин и легализовали корупцију.....Ето пример у приватне клинике.Имаш пара и можеш стичи први на операцију (скраја да е)И све је то најнормално.Излазе управници тих клиника и кажу да је то најнормална ствар и да је тако свуда.Значи понудиш највише и готова ствар.Немаш пара?Онда чекај док не цркнеш.