Sta mislite o clanovima foruma?

dugi777jezik:
Peta W.:
Blondi,Jovana77,Gazdarica,Mishica,Bundeva,Cvetic...Stari Lisac...DON.....i naravno ...Mudrica Moja... :oops: :wink:

8) 8) 8) Dobro, Ljubavi moja, hajde sad pred svima ovde lepo kazi ili potvrdi (budi fer, da se i ja malo ponosim tvojom ljubavlju) da je tvoja Mudrica (I TVOJA LJUBAV, ELEM, sto meni mnoooooogo vise znaci nego da sam neki slucajem Bil Gejts ili neka tamo alka) zapravo Dugi777jezik...

Ili jesam ili nisam :?: :!: :idea:

LjVDSS :!: :!: :!:

Da te cujemo sada svi Ljubavi moja koja ces me tek jos vise nego do sada (p)osladiti !!! :P :P :P

kako je tebi lepo 8)
koji filing jel da 8)

alex_cool:
Кулиража:
apotekarka:
Кулиража:
alex_cool:
Mislim da svima sa foruma treba jedno rascupavanje kose :P
E neces vala
Što, mene može malo da raščupa, ionako sam sutra zakazala kod frizera :wink: 8)
Ja se jos malo feniram, i necu dozvoliti nikome da pridje mojoj kosi!!!

(alex uz jedno: "Buhaha!" maze ruke gelom za kosu i krece prema tebi....)
:twisted:

Kakva horor scena :lol: :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
alex_cool:
Кулиража:
apotekarka:
Кулиража:
alex_cool:
Mislim da svima sa foruma treba jedno rascupavanje kose :P
E neces vala
Što, mene može malo da raščupa, ionako sam sutra zakazala kod frizera :wink: 8)
Ja se jos malo feniram, i necu dozvoliti nikome da pridje mojoj kosi!!!

(alex uz jedno: "Buhaha!" maze ruke gelom za kosu i krece prema tebi....)
:twisted:

Kakva horor scena :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljudi pa vi niste normalni, ja cu da se diskonektujem u roku od 5secundi i da se ne vracam ovde dok se strasti ne smire. Ipak volim svoju kosu.

NaraYan:
LUDICA:

Pa naravno... :wink:

jaaaoooo...moja srecica je tako divna...
1273.gif
za nju

641.gif

magnolija:
Muski: 0077, NaraYan, Begunac, goodday, Kuliraza, Ja pa ja, Jesus, Iluzionista, Kuliraza, Samuraj, Armagedon, Bhc33... and the one & only... BUKIIII... : :D
Zenska reprezentacija: Lady me, raindog, Nesi, apoteka, gazz, Omen, loodica, srculence... and the one & only... MISHICAAAAA.... :D

PS - Nema nekih "oldtajmera" koje bih takodje rado pobrojala... ali.. drugi put... :wink:

061.gif
it's jeAsus
061.gif

ccc...

Ma ja sam bas dugo izbegavala ovu temu ali eto...
Volim novo drustvo sa 'naucne fantastike' - Djenku! Obozavam njegove kvizove iako sam uvek negde na dnu, LNgosta koji je u jednom trenu posmislio da sam strasna :lol:, lightm i ferfaks koji nece da se registruju...
Volim drustvo sa 'svemirskog broda', Kapris, Jovanu, timmya, rudya... i nedostaje mi onaj blesavi Chinosh koji je temu i postavio, tu cu staviti i duhovitog Haubu sa Marsa...
Drustvo sa 'svastare' - Princezu koja mi nedostaje, Cheafa, Iluzionistu, d1 koji uvek radi :? , 'otrovnog' marsblackmoona, najdrazu vesticu Betty koje nema, Mrguda Zaka i Baby K, Magnoliju...
A ovako... moj drug bundeva koji je trebao da bude kocija a ja konjina :lol: (na svu srecu, dobra vila se smilovala), i Shag Ivory :wink:
Inco... vrati seeeeeeeeeeeeee!!!!

Back