gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
:shock: vesna di si mene našla...
Hvala ti..
Hvala ti..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si zenskojoGooOOD:ovo je sve virtuelno.kladim se da je sve suprotno od onog sto se prica ali ajde de,ljudi smo jel'te?i ja sam zakljucila da ako cemo biti naivni i ocenjivati ovako:ima uobrazenih,ima matorih clanova(ne stari-dugo clanovi),ima novorodjenih,ima bednih,ima onih koji su pozeri...ebiga moj utisak

imam p8cku!!!dada...kolumbo 8)StetajoGooOOD:![]()
![]()
imam p8cku!!!dada...kolumbo 8)
Ma uživaj na kraju će učitelj da te pohvalijoGooOOD:eto primera za dosadne clanove ovog forumaja nesto odvalim,oni me kao prvaci tuze nastavnicima da sam rekla RUZNU REC!
![]()

absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?
Šarenoj... :wink:jabajagi:absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?
Svega ima u Bozhijoj bashti... :wink:
absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?
OPEN JOR MAJND
FRII JOR MAJND
nije nase da mislimo

Jandrla:absonic:Sta mislite o clanovima foruma?Ko vam je drag,ko simpatican,ko vas nervira?
SFashta se rodi...
U mootnoj Fodi...
P.S. Fala Djordje!
Oooooo,pa ko se to vratio? :shock: PosdraF Jandrla,nice to READ U!Jandrla:SFashta se rodi...
U mootnoj Fodi...
P.S. Fala Djordje!
:wink:

Peta W.:Blondi,Jovana77,Gazdarica,Mishica,Bundeva,Cvetic...Stari Lisac...DON.....i naravno ...Mudrica Moja...ops: :wink: