sta mislite o bilderima

maki,
pod 1. grci su sad daleeeko od toga...zhgoljavi su i gadni...kao ciganchicji,samo shto nisu prljavi...:lol:

2. grci su i onda bili daleko od bodibildera....ono josh i izgleda normalno al daj molim te,kako ovo mozhe biti lepo :shock:

rc202.jpg

mislim,meni je to skroz isto k'o i da je debeo :? :lol:

Makijavelli:
shto znachi da su gledihsta razlichita,ako je recimo lepota neka sushtina znachi da je ona nepromenljiva,i znachi da ne zavisi od posmatracha shta je lepo,vec od same sushtine(lepote)....a da bi spoznao lepotu trebash da imash puno znanja i iskustva sa istom,Grci recimo....su jedna od najpametnijih civilizacija od antichkog preko modernog do savremenog doba,i utlimativni prikaz lepote po njima,su njihovi bogovi,koji su svi bili krupni mishicavi,razbacani,shto u prevodu znachi-mocni,jaki neustrashivi.....

chime zakljuchujem o5,necu o lepoti da mi sudi klinac kome je u naletu hormona lepa i komshinica od 300 godina i 300 kila,ili klinka koja bi dobila zapaljenje mozgda kad bi pokushala da uochi razliku izmedju estetski lepog i prividno/plitko lepog,ili da sudi bilo ko izmedju nebitno na pol,godine,rasu ili planetu stanovanja a da o lepom nezna bash nishta....i da se niko ne oseti prozvanim,ovo je samo argument u moju odbranu ''teorije o lepom'',nishta lichno..... 8-)
kad smo se dotakli civilizacije, nisu Grci, već su Asteci i Maje jedne od najpametnijih civilizacija.
Koliko samja tebe ukapirao, ti hoćeš da budeš jak kao životinja, za to ti ne treba teretana niti kakva hemija, već budi u selu ovo leto, sekiru u ruke, pa u drvoseče.

Ako izuzmem ostale komentare, jednu stvar ne mogu da razumem: debatu (konflikt?) izmadju Nixxx -a i Makijavelli -ja. Zasto? Obojica se predstavljaju kao pobornici neke underground kulture (hool/BB) koja su po mnogo cemu slicna jedna drugoj, a pokazali su najvise medjusobnog nerazumevanja o ovoj temi. Makijavelli je pre par strana opisao "tipican zivot"..... tako izgleda i scena iz jednog komercijalnog navijackog filma na koji se Nixxx par puta pozivao.... Kulture vuku slicne korene (izvlacenje iz rutine i kolotecine svakodnevnice) samo jedna potice iz Engleske, a druga (u najvecoj meri) iz Amerike. Bez da drzim ikome stranu, bodibilding bar ima neki dugorocan, opipljiv cilj, dok huliganisanje bas i nema, ako zajeebes onu spiku "reputacija grupe, vandalizmi" itd....... Poznajem mnogo ljudi koji furaju i jedan i drugi fazon, i bas iz tih razloga se medjusobno kontaju, sto je za nekog "obicnog" posmatraca cudno..... i Nixxx i Makijavelli mi deluju kao ljudi koji zive te svoje filozofije, i stoje iza onoga sto pricaju. Ostaje pitanje: sto se bas vas dvojica prepirete?

turbo-ajvar:
kad smo se dotakli civilizacije, nisu Grci, već su Asteci i Maje jedne od najpametnijih civilizacija.
Koliko samja tebe ukapirao, ti hoćeš da budeš jak kao životinja, za to ti ne treba teretana niti kakva hemija, već budi u selu ovo leto, sekiru u ruke, pa u drvoseče.
S'obzirom na okolnosti ipak su Grci najpametniji,nije bio problem Astecima da furaju intelekt kad su zhiveli u miru i spokoju,a to se ispostavilo veoma loshim po njih ako uzmemo u obzir kako su ih shpanci pregazili kao zecheve....a shto se tiche te ispeglane fore sa snagom i selom:|....kao prvo ima shuma i kraj beograda,a kao drugo od motikarenja na njivi leti mozhesh samo da navuchesh rak kozhe,vashke od seljaka i gomilu propalih zhivotnih pricha,a jedino shto necesh da steknesh na njivi je snaga(njiva ili shuma isti *****).....

~*PrincesS*~:
maki,
pod 1. grci su sad daleeeko od toga...zhgoljavi su i gadni...kao ciganchicji,samo shto nisu prljavi...:lol:

2. grci su i onda bili daleko od bodibildera....ono josh i izgleda normalno al daj molim te,kako ovo mozhe biti lepo :shock:

rc202.jpg

mislim,meni je to skroz isto k'o i da je debeo :? :lol:
1.nisam ja pominjao grke,vec grchko vidjenje lepote u njihovim bogovima(to je bar bilo ochigledno)

2.to je,losh format slike,losha poza Ronija,i u neku ruku losh primer....iako i dalje stojim iza toga da to smatram lepotom,za ljude kojima je teshko da to shvate,postoje i pristupachniji primeri,kao shto su recimo Flex Wheeler,Shawn Ray,Lee Priest,Tom Prince i drugi,svi ti momci imaju po 120 i vishe kila mishica,i izgledaju prelepo....

Umno poremecena osoba:
Ako izuzmem ostale komentare, jednu stvar ne mogu da razumem: debatu (konflikt?) izmadju Nixxx -a i Makijavelli -ja. Zasto? Obojica se predstavljaju kao pobornici neke underground kulture (hool/BB) koja su po mnogo cemu slicna jedna drugoj, a pokazali su najvise medjusobnog nerazumevanja o ovoj temi. Makijavelli je pre par strana opisao "tipican zivot"..... tako izgleda i scena iz jednog komercijalnog navijackog filma na koji se Nixxx par puta pozivao.... Kulture vuku slicne korene (izvlacenje iz rutine i kolotecine svakodnevnice) samo jedna potice iz Engleske, a druga (u najvecoj meri) iz Amerike. Bez da drzim ikome stranu, bodibilding bar ima neki dugorocan, opipljiv cilj, dok huliganisanje bas i nema, ako zajeebes onu spiku "reputacija grupe, vandalizmi" itd....... Poznajem mnogo ljudi koji furaju i jedan i drugi fazon, i bas iz tih razloga se medjusobno kontaju, sto je za nekog "obicnog" posmatraca cudno..... i Nixxx i Makijavelli mi deluju kao ljudi koji zive te svoje filozofije, i stoje iza onoga sto pricaju. Ostaje pitanje: sto se bas vas dvojica prepirete?
ja samo ukljuchujem svoje odbrambene mehanizme kad neko pokusha da vredja neshto tako lepo i komplexno kao shto je bilding....svaki komentar shvatam lichno,jer se vec 4 godine bavim ovime,dajem poslednji dinar,poslednji atom snage uskracujem,sebi mnoge stvari radi toga,spremam sam po 8 obroka dnevno,zakljuchak je da se puno zhrtvujem shto je i potrebno za ovakav sport,a onda dodje par jebivetra i izdrakanih slepaca i uz par plitko/jadno/bednih i glupih komentara pokusha da uvredi sve to za shta se ja i ne samo ja vec i mnogi drugi zalazhu....kako da se chovek ne iznervira....

~*PrincesS*~:
maki bre niko to ne pokushava da vredja,samo govorimo svoje mishljenje...i ne znam da li si primetio ali nikome,osim samim bilderima takav izgled nije...da kazhem...privlachan... =)
taki bre,kad bi ja uzao u obzir mishljenja drugih ljudi o stvarima koje ja radim,ili o ciljevima koje ja pokushavam da postignem,onda bi se ladno odrekao svog identiteta,svoje lichnosti i svoje nezavisnosti....zato je velika shteta biti rob nechijeg mishljenja....a o5,naprotiv....mnogi,chak vecina ljudi smatra izgled bildera veoma privlachnim,i inache izgled atlete,zdrave i jake osobe.....:D.....ma.....gotivicesh i ti bildere jednog dana,kad shvatish da su armani modeli samo devojchice sa previshe hormona,bilderi su pravi mushkarci 8-)

Makijavelli:
taki bre,kad bi ja uzao u obzir mishljenja drugih ljudi o stvarima koje ja radim,ili o ciljevima koje ja pokushavam da postignem,onda bi se ladno odrekao svog identiteta,svoje lichnosti i svoje nezavisnosti....zato je velika shteta biti rob nechijeg mishljenja....a o5,naprotiv....mnogi,chak vecina ljudi smatra izgled bildera veoma privlachnim,i inache izgled atlete,zdrave i jake osobe.....:D.....ma.....gotivicesh i ti bildere jednog dana,kad shvatish da su armani modeli samo devojchice sa previshe hormona,bilderi su pravi mushkarci 8-)
ej...armani,D&G i Calvin Klein modele ne diraj,a necju ni ja bildere...:cool: eto...:lol::mrgreen:
ja bash volem manekene..=P

Back